Борисов обяви: Ще има детски надбавки за всички деца догодина!

"Ще разширим подкрепата за всички родители във време на пандемия"
Обновена: 7 окт 2020 13:57 | 7 окт 2020 13:41, Веселина Йорданова
438
Борисов обяви: Ще има детски надбавки за всички деца догодина!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички семейства с деца, независимо от доходите на родителите, да получават всеки месец детски надбавки.

Това ще бъде заложено в бюджета за догодина, обяви премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа след днешното заседание на правителството.

Още по темата
За семейства с едно дете - 40 лв., за семейства с две деца - 90 лв., за семейства с три деца - 135 лв. Помощта ще обхване 1 200 000 деца.

По този начин ще разширим подкрепата за всички родители в България във времето на пандемия, заяви той.

Правителството удължи срока за изплащане на компенсации на работодателите за запазване на заетостта от 1 октомври до 31 декември 2020 г.

"Всички пострадали предприятия от кризата могат да разчитат на подкрепата ни, като за нея сме предвидили 450 млн. лв. от Фонд "Безработица". Компенсациите ще са в размер на 60% от осигурителния доход и 60% от дължимите от работодателя осигурителни вноски за месец август 2020 г. До момента мярката 60/40 работи отлично, запазихме над 300 000 работни места, а с новия й дизайн ще сме помогнали на общо 500 000 души", обобщи премиерът.

"Само с активна подкрепа към бизнеса ще запазим ниските нива на безработица у нас. За нас е изключително важно българските граждани да са спокойни, че имат работа и препитание", заяви Бойко Борисов.


438
Още от Общество
От Helpbook: Над столичен квартал отново се стеле дим от горене на боклуци
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
410
0
 
0
 
! Отговори
Деница преди 1 седмица
Всичко е от утре .. до година и така. И на кой ще затвори устата с детски от 10 лв. На нас на седмица обяда в училище ни е 30 лв. По какъв начин ще подкрепи раждаемостта с 40 лв. на месец, който само обяда в училище не може да осигури на едно дете. Да не говорим за две.
409
0
 
0
 
! Отговори
добре дошли преди 1 седмица
В бащиния та му !
408
0
 
1
 
! Отговори
Ако е помощ се дава преди 1 седмица
Само на на хора със средни и ниски доходи , иначе като ще раздава да даде и на тези които нямат деца....всеки ден еднолично прави каквото си иска дано след време да му се потърси отговорност.
407
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
200 евро са за всички деца докато учат в Германия..състудентка на дъщеря ми ги получаваше всеки месец до завършване на университета.
406
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
др.борисов до вчера вече 10 год.не пълни управлявате,и ката ден казвахте че в бюджета,няма пари за увеличение на детски, пенсии ,заплати,иЗключая заплатите на бедните депутати ,и държавната администрация,и сега изведнъж ги намерихте,това ваше действие,показва,че вие умишлено сте лъгали че няма пари в бюджета,и направихте България най-бедната страна в ЕС.Затова си подай оставката,за да избавиш,агониращата от бедност България,от твоето присъствие.
405
1
 
6
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 седмица
НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО НЕКАДЪРЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ.....
КАТО ВСЕКИ К_О М У Н И С_Т КРАТУНАТА БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ ЩОТО НЯМА ДРУГИ УМЕНИЯ ОСВЕН ДА Е УДОБЕН ЗА МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ И ЛИПСАТА НА РАБОТЕЩА ПРОКУРАТУРА
404
0
 
3
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 седмица
Борисов обяви: Ще има детски надбавки за всички деца догодина!
--------
"ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА"
ТИКВАТА ПОДХВЪРЛЯ ПО ЕДНА ФИЛИЯ НА ВСЕКИ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ;

ТИКВА ИСКАМ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА НА ЕДИН ИНЖЕНЕР ДА СТАНЕ 3000 ЛВ
403
6
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 1 седмица
ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ , ГОСПОДИН БОРИСОВ ! ПОРЕДЕН ОГРОМЕН УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС !
402
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
това дума - браво. чивека поне прави нещо, а не грачи и не лежи по площадите кат ония михлюзини
401
1
 
13
 
! Отговори
... преди 1 седмица
Помисли за децата, след 15 години във властта... Но не закъсня ли малко? Вземи си 40те лева и си ги сложи в чекмеджето, не ти ги искам. Или продължавай да ги даваш на гласоподавателите ти, онези, дето данъци не плащат.
400
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
390 нереалните осигуровки и парите в плик нямат общо с детските. Нещата са ясни, просто същата тази държава ясно вижда, че заплащането и осигуряването е нереално и нищо.
399
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Германия всяко дете получава 200 Е дори и да е в чужбина, този и слидващият месец двойно.
398
4
 
13
 
! Отговори
Краси преди 1 седмица
От това кярат интегрираните.....
397
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ееее, голямо реване пада за тези детски добавки. Аз не съм взел стотинка детски добавки.Не съм ги и търсил. Това са някакви 4 кутии цигари.Какво толкова сте се вторачили в тези дутски добавки?Голяма завист, голяма напаст сте.Завидяхте на пенсионерите.Сега завидяхте на хората с малки деца.КАК НЕ ВИ Е СРАМ!КАКНЕ ВИ Е ЖАЛ!НЯМАТЕ КАПКА СЪВЕСТ И МОРАЛНИ СПИРАЧКИ.ВЕЧНО ОПЪРНИЧАВИ.ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ.ДА ВИ ВЪРНАТ В1989 ДА ВИДИТЕ ГЛАДНАТА ЗИМА 1990-1991.СЕГА ПАК НЕДОВОЛНИ И НАГЛИ.КРИЕТЕ ДОХОДИТЕ СИ,А ИСКАТЕ
396
17
 
6
 
! Отговори
ХЕЙ-405 преди 1 седмица
Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя женапилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD
395
4
 
13
 
! Отговори
А бе преди 1 седмица
Кръстникът на председателката на НС от къде ги вади тези, бе?!
Не приказките - торбата му с приказки е бездънна - парите от къде вади?
То не беше на този, на тези, на онези, та тая година, та следващата ...
Кой ще му пере един ден финансовия пешкир?
За по-следващата година на кого какво ще обещае?
Народее, народе ...
394
4
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 1 седмица
А на Вовата Путин за РД му подарили безаналогова ракета Циркон:):):):)Красив подарък:):):)
393
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще дойде младия премиер с харема като направи партията на безпартийните а не чалгаря, комунистите, костовистите, прокопиевисти и тнт
392
6
 
4
 
! Отговори
До пияница преди 1 седмица
Тъпотии
Като на вожда ти
391
7
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Боко пак ви подаде кожения шлaHг дрогаре и сега умиратв от злоба. Намери начин човека съвсем легално да си кътка избирателите да гласуват за него, а вие това не го владеете. Вие като сте на власт няма детски надбавки, няма бонус към пенсиите. Всичко е 100% крадене. Затова пак ще спечели Бпйко