Борисов обяви: Ще има детски надбавки за всички деца догодина!

"Ще разширим подкрепата за всички родители във време на пандемия"
Обновена: 7 окт 2020 13:57 | 7 окт 2020 13:41, Веселина Йорданова
438
Борисов обяви: Ще има детски надбавки за всички деца догодина!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички семейства с деца, независимо от доходите на родителите, да получават всеки месец детски надбавки.

Това ще бъде заложено в бюджета за догодина, обяви премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа след днешното заседание на правителството.

Още по темата
За семейства с едно дете - 40 лв., за семейства с две деца - 90 лв., за семейства с три деца - 135 лв. Помощта ще обхване 1 200 000 деца.

По този начин ще разширим подкрепата за всички родители в България във времето на пандемия, заяви той.

Правителството удължи срока за изплащане на компенсации на работодателите за запазване на заетостта от 1 октомври до 31 декември 2020 г.

"Всички пострадали предприятия от кризата могат да разчитат на подкрепата ни, като за нея сме предвидили 450 млн. лв. от Фонд "Безработица". Компенсациите ще са в размер на 60% от осигурителния доход и 60% от дължимите от работодателя осигурителни вноски за месец август 2020 г. До момента мярката 60/40 работи отлично, запазихме над 300 000 работни места, а с новия й дизайн ще сме помогнали на общо 500 000 души", обобщи премиерът.

"Само с активна подкрепа към бизнеса ще запазим ниските нива на безработица у нас. За нас е изключително важно българските граждани да са спокойни, че имат работа и препитание", заяви Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


438
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На борисотиквеничковчетата щял да дава....от чекмеджето да тролят
303
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ви кажа, ТИКВИ, изобщо не ме интересува вече този въпрос!Ще купувате гласове с по 20.00 лв. помощи? Не всички сме ви на акъла!Искам никога повече да не ви виждаме в управлението на България - вас и останалата комунистическа пас мина, която ни управлява вече кажи-речи век!ВЪН! ОСТАВКА!
302
1
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До ПроСоТоПреди да се премахва плоския данък, хайде първо да предложим нещо насреща на хората които ще плащат данъци! В момента колкото повече данъци плащаш, толкова повече държавата ти показва по голям среден пръст! Тия които плащат за всичко и са с реалните си осигуровки - нямат право на помощи, нямат право на общежитие за децата си, децата им нямат право дори на стипендия за успех! Е как очакваш хората да плащат повече данъци когато насреща няма нищо?
301
5
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)
300
2
 
7
 
! Отговори
Баба преди 3 години
Как не го е срам за дете 40 лв а за пенсионер плюс 50 към пенсиятаАма нали децата реват само на родителите си какво му пука и сега като вдигне осигуровките 40 лв се стопиха
299
2
 
2
 
! Отговори
Църковният модел 4 преди 3 години
Петстотин години по-късно на някакво място Никея император Константин бил в затруднение. Империята се разпадала, била изпаднала в декаданс и трябвало нещо да подчини масите. Много пресметливи свещенници се намесили и рекли абе ония тъ.па.на.р дето го убихте по наше настояване що не го направим новия бог и по тоя начин едва ли не ще си изкупите вината и ще замажете очите на хората дето го почитат тоя поради това да не са като него подложени на такава несправедливост. Ония рекъл - добре.***, ***.
298
1
 
6
 
! Отговори
322, преди 3 години
Грам не ме вълнува кое старо ко.еле ограби българските граждани, като спря детските надбавки на българчетата! Интересува ме защо сегашните такива не направиха нищо за българската майка, гледаща българчета. Тоя не може да ме излъже с тияплитки обещания повече. Не ме интересува отдавна. Синът ми замина за чужбина, сега глася и втория, като завърши гимназия. Няма да ви плащат лихвите и заемите,я! Да не са ви ги те харчили?!Разкарайте се!
297
3
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Карбовски като един типичен *** първо се прави на мъжествен пред камерата на телефона на няколко водки,а после "трие"видеото:):):):)
296
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ограничени хора! Смятат, че всички сме такива, да се ловим за обещания за сламки! Разкарайте се! Ние нашите деца ги отгледахме без вас. И те няма да ви седят в ко чината и да ви плащат рушвети, данъци и заеми. Изнесоха се в бели държави вече. Късно е, господинчо, много е късно!Вън от управлението на държавата вече! ВЪН!
295
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За плоският данък питайте БСП(Гечев)Да не се правят на ощипана булка!!!!
294
4
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Продължаващите повече от два месеца протести са вероятната причина за силното недоверие в Народното събрание (79.2%) и правителството (74.8%). Подкрепата към двете власти доближава рекордно ниски нива, което показва желанието на гражданите за промяна. Махайсебе
293
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Да застане комунето Бибитко пред децата на данъкоплатците и да им каже в очите, че те не заслужават нищо от държавата защото родителите им работят и плащат данъци!Това първо да направи!Да отиде и лично да им обясни на тях и на родителите им защо децата на данъкоплатците толкова години бяха едно нищо за държавата която те изхранват с данъците си и защо за Бибитко и компания биомасата която се развъжда заради детски в катуните беше толкова ценна и такъв приоритет за държавата!Аре, Боко нали си мъж
292
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детските бяха отнети от минстъра на финасите от НДСВ Милен Велчев с мотива че само бедните имат нужда от тях. За слабоумието на този богат технократ обучен на запад, който няма представа как се гледат деца в България няма да говоря. Сега се връща някаква справедливост, така че да подкрепим тази мярка. Може би на Бойко най-накрая да му е дошъл акъла!
291
5
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
аз съм съгласен,че на всички деца трябва да се дават помощи,но при следното условие:-Облагането на доходите да бъде ПРОГРЕСИРАЩО!../не "прогресивно",защото това идва от "прогрес",а тук става въпрос за прогресиране,тоест,израстване..Това уточнение за моя фен,който обича да захапва буквата../."Плоския данък" може и да е оказал някакво позитивно влияние,но времето му изтече.ТРЯБВА да се въведе необлагаем минимум и няколко степени на данъчното облагане.В някои страни стига и до 50 процента.
290
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!Така се прави в този труден момент за нас и света!!!!
289
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късно е, чадо, аз 20 години лев от тая държава като майка не съм видяла. Затова моите деца ги изучих и сега са грамотни студенти в чужбина и ще останат да работят там. А тук ще си останете само бюджетарите, *** еляците и политиците. Само дето не знам догодина кой ще ви плаща масрафите, че държавата фалира с вас тотално!Грам не ме вълнуват предизборните ти плащания вече. Не съм на акъла на гърбавия тролаж, че да ти се връзвам на обещанията. Айде, подавай оставка, освен ГРОБ, никой не ви ще!
288
4
 
0
 
! Отговори
Църковният модел 3 преди 3 години
Обаче на Христосчо баща му бил и той умно копе.лен.це - нема да си убие собствената кръв, свещенниците пък те страхливи та трябвало да бутнат рушвен да го предадат тоя на римляните. И си рекли те - тия ще свършат черната работа. Да ама и Пилат не бил от вчера и в ролята си на служител на Серапис си е рекъл: Да фана да го пусна тоя да си нямам ядове. И рекъл: Аз го пускам тоя да се разбере с баща си, какво ми е на мене работа? Обаче ония *** и упорити следващи максимата: Кой тръгне след тях ...
287
1
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Ама вече е късно!Масата от младите заминаха в чужбина където чуждите държави полагат много повече грижи за децата им!Заминаха в нормални държави където има полза да плащат данъци и виждат нещо насреща,а не като в държавата на комунето Бибитко,където колкото повече данъци плащаш, толкова голям среден пръст ти показва държавата!Късно е ***,каквото и да направиш,каквото и да обещаеш за след 10 години вече никои не ти вярва!Вече ти е време да отиваш при ония които те вкара в политиката - бай тошо
286
1
 
8
 
! Отговори
Кой ражда вече преди 3 години
Сетиха се 'пак е нещо Но вече мисля че е късничко
285
1
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Сети се дъртия ***, че няма как едните само да плащат данъци, а другите само да им се нариват едни пари за да се развъждат! Толкова години държавата инвестираше в биомаса с нулев принос за обществото и сега когато данъкоплатците станаха по малко от ***, се сетига, че някои трябва да работи в тая държава и да плаща данъци за да се изхранват 1 милион държавни служители, 2500000 пенсионера и 2 милиона биомаса! Е как да ги изхранват всичките тия 1 милион данъкоплатци?