За 92-ра вечер: Недоволни се събират в центъра на София

Европейският парламент прие днес остра резолюция за България
Обновена: 8 окт 2020 21:00 | 8 окт 2020 20:30, Анисия Иванова
140
За 92-ра вечер: Недоволни се събират в центъра на София
Снимка: БГНЕС

92-ра вечер на протест се провежда в София. Недоволните отново се събраха на площад „Независимост” около 19 часа. Към 20 часа броят на протестиращите беше около 50 души.

Исканията им остават без промяна - оставки на правителството и на главния прокурор, въвеждане на машинно и електронно гласуване, реформи в съдебната система.

Малко преди 20 ч. протестиращите блокираха движението в района на Тригълника на властта.

Основните организатори на протеста от Отровното трио в позиция заявиха, че днес Европейският парламент прие остра резолюция за основните права в България. Според триото с този акт протестите в страната са получили морална подкрепа, а властта в България е катастрофирала и в страната, и в Европейския съюз.

Малко след 20:30 ч. протестиращите се отправиха на традиционното си шествие към Орлов мост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До АнонименХората в Габон имат повече акъл...от теб..
102
0
 
0
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До Анонимен3000 в Швейцария... но там никога не са управлявали комунисти мои другарю......
101
0
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Какви протести ??? Защо медиите продължават да ЛЪЖАТ ??? СНощи , а и предните вечери минах , максимум 5 човека се събират , пият алкохол, дишат лепило и не знаят защо са там.....ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН БОРИСОВ И ЛЕГИТИМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!
100
0
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
"Отровно трио", как така изпуснахте да насочите протеста към най-важната новина за България-подарените килими "трета ръка" на театъра в Кърджали. От вчера БТВ и НОВА бистрят тази важна за всички българи новина! Скъпи журналисти, редактори и т.н. свършиха ли важните за страната новини? Много важно какви си килимите подарени от Караянчева..! Жалки и смешни сте...!
99
0
 
4
 
! Отговори
popo преди 3 години
Клоунада :-)
98
0
 
9
 
! Отговори
Един от мнозинството преди 3 години
От няколко дни голямо клепане от страна на метежниците на България пред Европа !И като ни "издействаха" така чаканата резолюция, какво стана - педесетина души барабар с отровното трио и десетките репортери и оператори от медиите излязоха за да празнуват "победата" си.То не бяха сълзи от радост, то не бяха татуси на червени петолъчки, то не бе чудо.Нямаше го обаче народа, защото хората отдавна разбраха, че тези пред президенството освен лъжци, лицемери и манипулатори са и ПРЕДАТЕЛИ !
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Исканията на протестиращите без промяна. Променя се бройката им силно намалява. Това е великото въстание на Бабикянци.
96
0
 
11
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
50 екземпляра..., и с това започват всички медии, а по радиото с какво въодушевление и приповдигнат патос се съобщава, да се изумиш. И пак затворили Орлов мост. Защо, да ги питам, тези които отидоха до Брюксел, защо не окупираха някое кръстовище, защо не налягаха по улиците, защо не замеряха с яйца някоя обществена сграда, питам ЗАЩО? Ами защото щяха да изринат, като мръсен ***.
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право да протестира, последните месеци се видя, че мятането на яйца и офекалването също може да се практикува от всеки върху всеки- сега си купувам една *** яйца и отивам на П О С Р А Н О 20 и мятам на воля, а след това си ОПЪВАМ личната собственост на някое кръстовище, звъня на полисмените да дойдат, а га ги съзра, почвам културно да ги замервам с яйца, павета и бутилки- защо ще го направя ли- АМИ ЗАЩОТО ЩЕ ВЪЗХИТЯ ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ЩЕ ЧАКАМ НОВА РЕЗОЛЮЦИЯ.
94
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брях 50 души.Много бе.Ами то 60 % от народа е на улицата.Според триото и сие.
93
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 души "протест"?! Бойко, идвай ги наритвай тия наркомани, че ни писна.
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да, очертава се зимата на нашето недоволство......
91
0
 
10
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ТОЗ ХВАНАЛ БАЙРЯКА ,КАТО ,,,,,,,,,
90
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии "Свети отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР бутик Болшевик и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.
89
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
М-у-н-ч-о и метежниците са съвършени, защо пак ни натрапват тия ялови Евразия/СССР мутри, безскрупиюни крадци и лъжци.
88
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки път когато Борисов се обърне към неговата партия и народа, от думите му лъха ленинска честност и принципност. Да именно ленинска. Защо да не се използват сравненията когато Ленин е бил принципен и честен. Но за беда и той е имал цветановское обкружение и Ленин е ставал още по честен и още по принципен.На Бойко му е нужен човек като Андропов. Човек който да нахлуе във всяка незаконна дейност, да разобличи гангстерите и да вкара виновните в затвора.
87
7
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
По коментариите си личи, це 30 годишния геноцид си е свършил работата. Останали са само тези българи, които се точат да се вредят като обслужващ персонал в Ню Изсраил. Но Синедриона както винати унищожава противника до край, и на негово място ще докара азербайджанци и африканци.
86
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 92"Европа ни каза че герб е дпс и рови дъното по всичко. Важното е да се знае че герб е дпс и е против Европа .Сменят добри европейски самолети за еднодвигателни и безумно скъпи неевропейски самолети щото герб е дпс"Ахахахахаха, за МИГовете ли говориш, че са "европейски"? Азиатската яма която ги е произвела не е и никога няма да бъде европейска държава.
85
0
 
20
 
! Отговори
рррррр.....бееее преди 3 години
50 ....... , ами за толко са събрали пари тримата овчари
84
2
 
9
 
! Отговори
12345 преди 3 години
Овче племе, събуди се. Пак ще гласувате всички за герб, както казват ами то няма кой.