Проф. Мермерски: Всички се интересуват с какво е лекуван Тръмп

Президентът на САЩ успя бързо и ефективно да се пребори с COVID-19
9 окт 2020 15:33, Ния Христова
19
Проф. Мермерски: Всички се интересуват с какво е лекуван Тръмп
Снимка: Pixabay
В момента най-актуалният въпрос, който вълнува всички е, с кое лекарство американският президент Доналд Тръмп успя бързо и ефективно да се пребори с COVID-19. То се състои от две съставки – "Ремдесивир" и "Дексометазон", които са напълно достъпни, а третата е "Регенерон" – коктейл от антитела. Това каза професор Йонко Мермерски в ефира на Нова ТВ.
 
"Той обаче е скъп и доста недостъпен и е в експериментална фаза на лечение. Трябва да имаш кураж, за да се подложиш на подобно лечение. В света в момента едва 10-тина души са го приели и един от тях е Доналд Тръмп", заяви професор Мермерски.
 
"В момента, с оглед на предстоящите президентски избори всичко се пречупва през призмата на политиката – няма сиво пространство – всичко е или бяло,  или черно", каза относно ситуацията в САЩ професор Мермерски.
 
"Доналд Тръмп продължава да неглижира коронавируса. Самият той заяви, че в неговия случай, когато човек има неговите симптоми, той се чувства сякаш има лека настинка. Не може да се каже, че Тръмп и екипа му са подценили опасността от COVID-19", категоричен бе Мермерски.
 
Според него в момента основният спор е с маски или без маски. Проф. Мермерски допълни, че когато хората не носят маски това едва ли не означава, че те искат отваряне и рестартиране на икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Основното му лечение е Моноклонални Антитела или това са готови, изработени автитела срещу ковид и ремдесивир, с който излекуваха 84 год. Берлускони, но за по- дълго време.
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търсих в Лидл, нямат такава белина.
14
11
 
10
 
! Отговори
Богича преди 3 години
Не е лекуван. Просто ПР акция. Както и всички останали известни хора. Премиера на Англия, Меркел, григор димитров. тити папазов, Том Ханкс и съпругата му. Как толкова известни хора се заразиха и нищо им няма а бедните хорица крът като мухи? Няма вирус, и да има не е смъртоносен толкова, колкото се тръби навсякъде. Просто хората си умират от болести а тези известните си правят ПР па било то и с некъв си вирус. Лоша реклама няма, нали знаете.
13
2
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Не дори в Щатите , а най-вече в Щатите
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Виагра, разбира се! Попитайте асистентките му дето и те уж били заразени.А пък Байдън с какво го лекуват, нещо за деменция?
11
5
 
13
 
! Отговори
niki преди 3 години
Абе какво лекаство бе хора, нищо му няма, както и на всички, заразени. Проблемите се появяват при много много малка част от заразените. Кое не разбрахте?
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който на тези години поеме такъв риск е за уважение.
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки, който мисли логично ще каже, че най-важното за борбата с КОВИД-19 не е ваксина, която на практика ще стане ефективна след 10-15 години тестване и подобрения, а адекватно лечение. И аз не смятам, че процедурите на Тръмп са нещо извънземно, просто е лекуван от истински и високо-квалифицирани лекари, а не от шарлатани, които искат само да спечелят пари от здравната каса, от кеш както е у нас или от точене на здравни застраховки както е в САЩ.Затова Куба сега е една от първите в света.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мермерски сега разработва нова добавка, COVID юнак.
7
1
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
За разлика от Тръмп в България се знае с какво ''лекуват'' ''болните от коронавирус'' - с тръба навряна в трахеята и с коктейли антибиотици наливани в тялото венозно и обикновено ''лечението'' на нещастниците завършва с излизането им от болницата в цинков костюм! Както се казва в такъв случай: честито на ''печелившите''!
6
0
 
10
 
! Отговори
Сезонна вирусология преди 3 години
Важно е ""с какво"" , но също толкова важно е и ""къде"" е лекуван......или не ? ? ! ! !
5
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нищо не са го лекували, защото не е бил болен.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нищо. Здрав организъм.
3
7
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Дано лечението стане бързо достъпно, че ваксините няма да бъдат приети от повечето хора и ще се мъчим с короната с години.
2
18
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
изобщо не ме интересува този кло=ун с какво се е лекувал сигурно с белинастига сте ни занимавали с простотии
1
11
 
36
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
Според вас с какво се лекува човек,който не е болен?!?