Борисов: За мен е важна оценката на хората!

"Продължаваме с ударното строителство в Родопите и в страната"
Обновена: 10 окт 2020 15:16 | 10 окт 2020 15:16, Веселина Йорданова
143
Борисов: За мен е важна оценката на хората!
Снимка: Facebook

Жителите на Пловдивска и Смолянска област от десетилетия чакат да се направи пътят от с. Белица (община Лъки) до с. Загражден (община Баните). Новата отсечка ще спестява часове на шофьорите и по 40 км в посока при пътуване от Пловдив до Баните. Това каза премиерът Бойко Борисов, който провери строителството.

Стойността на проекта е близо 8 млн. лв. Пътят никога не е бил асфалтиран, но ако е било лесно - тези преди нас да са го направили. В момента се разчистват скали и се прави уширение на пътя. Като всяка планинска отсечка и тази ще бъде обезопасена с мантинели, обясни той в профила си в социалната мрежа.

Борисов каза, че за него е важна оценката на хората. Когато ги виждам как се радват, че след 40 години чакане ще има хубав път между с. Белица и с. Загражден - това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна. Вече започна и ремонтът на пътя Югово - Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Паралелно с това не е спирала и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним, увери той.

Пътят от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора, ще бъде готов догодина. Отсечката е 31 км, като стойността на ремонта е над 45 млн. лв. с ДДС. Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която ежедневно преминава тежкотоварен трафик.

Ще бъде положен нов асфалт, ще се ремонтират съоръженията по трасето, ще се положи хоризонтална маркировка и ще се възстанови вертикалната сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До НякояНе отстъпва мястото на друг ... а колко хубаво беше 97 година, и тия младежи по улиците няма как да помнят щото още не са имали доходи и спестяваниая които да бъдат откраднати...
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99% от коментарите под статиите са на *** за да свалят правителството...
114
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ще спечели и следващите избори защото за 10г се направи толкова много, проекти за милиарди левове.
113
4
 
1
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Въпроса опира до корупция, липса на контро върху главния прокурор и независимост на съда, пък за "усвояването на евросредства" въпроса е скандален. Ако този Толуп се мъчи да убеди хората, че той е най-доброто за българско - значи , че лъже като долен *** и се е уплашил за собственото си престъпно бъдеще. Този *** да вземе да вдене, че протестите и недоволството са срещу него и шайката му и също така не припознават като алтернатива БСП. Вън комунистите!
112
3
 
3
 
! Отговори
бацо преди 3 години
То да имаше какво да се оцени положително .... ама почти няма. Много минуси е събрал този и тези дето го съветват и всякак го крепят заради самите си тях - калинки и мутри!
111
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата до там го докара да се крие по горите за да се среща с така наречените симпатизанти. Това да се обезличават политическите противници и липсата на политически диалог доведе до това, че вече никой не иска да говори с тиквата и кликата му и единствения изход е ОСТАВКА. Това е потвърждение на поговорката КАКВОТО ПОВИКАЛА ТАКОВА ОТГОВОРИЛО
110
4
 
5
 
! Отговори
Била важна.... преди 3 години
оценката на хората. Ами вземи и прочети какво пишатпо форумите. Направо ще ти изсъхне слюнката !
109
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
До Анонимен 117, а ти се напъни зад шипковия храст и после се любувай на произведението си. Да ти е сладко.
108
2
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН! преди 3 години
До анонимен 115! Аз пък започнах да се замислям върху думата " ИНФАНТИЛЕН" / от многото простотии/ изказана от "проф." Иво Христов! По точно се питам, кой е инфантилен, тези които си дават думата днес на площада, или тези които са си дали преди думата на законните парламентарни избори?! КОЙ?! Народа си е дал своята категорична дума, и тези които с преврат се опитват да се докопат до властта, те не са целия народа, те са една минимална, частица от него! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
107
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напъни и 10г да се напънеш няма го вече нпадна от очите на много хора..
106
3
 
3
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 109! Браво на Борката, така се прави, понякога трябва да се използват и комунистически трикове, нали ни възпитаваха цели 45 години. Сегашните сополанковци нищо не знаят, и са седнали да дават акъл на по-старите!Това харесвам на Борката, че не е приел пошлото от ***, и е запазил ЧЕСТНОСТ и МОРАЛ! Браво Боре, браво, така се прави, браво! Колкото за сагата с шкавчето, и този пореден недодялан филм не ви провървя, и как да ви провърви, некъдърници! ДО СЕГА, МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!
105
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов каза, че за него е важна оценката на хората.Оценката на хората може да я видиш (и почувстваш) на площада пред Министерския съвет. Но не ти стиска, затова не ходиш там, а обикаляш с джипа колкото се може по-далеч и от там се обаждаш.
104
3
 
5
 
! Отговори
ТРЪН В ПЕТАТА преди 3 години
До Веселяка 113 ! ЗАТВОР ЗА КОМУНИСТИТЕ УБИЙЦИ, АТЕНТАТОРИ, ПРЕВРАТАДЖИИ, КРАДЦИ! ДА ТЕ ПОПИТАМ " ВЕСЕЛЯК", ТИ ПОХАПВАЛ ЛИ СИ ПЪРЖОЛКИ ОТ БЕЛЕНСКИТЕ ОХРАНЕНИ ПРАСЕНЦА И ПИЛ ЛИ СИ ЧЕРВЕНО ВИНЦЕ : МОЖЕ БИ ЗА ТОВА СИ ТОЛКОВА ВЕСЕЛ?! КАКВИ ГИ ДРЪНКАМ, ТИ НЕ СИ БИЛ ОЩЕ РОДЕН СОПОЛАНКО, КАКВО РОДЕН, ТО НИКОЙ НЕ Е ЗНАЕЛ, ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОЯВИШ ИЗОБЩО НА БЕЛИЯ СВЯТ! "ВЕСЕЛЯК" МНОГО МИ Е ВЕСЕЛО С ТЕБ, НО ТИ НЕ СИ "ХОРАТА", АКО СИ ОТ ТЕЗИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, КОИТО НЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ БЪЛГАРИ!
103
4
 
4
 
! Отговори
ТРЪН В ПЕТАТА! преди 3 години
До Опълченец 112! ТИ, НЕ СИ "ОПЪЛЧЕНЕЦ", ТИ СИ ОНЗИ..., КОЙТО ПРАВИ ЖЪЛТО СЛАДКО СКРИТ ЗАД ШИПКОВИЯ ХРАСТ, И НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА! АКО ТЕ НАРЕДИМ ДО ТИЯ ТРИМАТА, ВЕДНАГА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е ПО-НАЙ ***, НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ: ТОВА СИ ТИ ЖЪЛТУРКО! ПО-ДОБРЕ СИ ХАПВАЙ ОТ СЛАДКОТО КОЕТО ПРАВИШ И НЕ ДРЪНКАЙ ПРОСТОТИИ! ХАЙДЕ ДА ТИ Е СЛАДКО!!!
102
6
 
6
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Хората са дали оценка, оставка и затвор. Какво чакаш още?
101
5
 
7
 
! Отговори
Опълченец преди 3 години
Тия тримата на фотото що изглеждат еднакво прости а?
100
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния циничен коментар от страна на Мутрата. Оценката на хората била важна...Че тя ако беше важна, той отдавна да е напуснал.
99
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оценката на хората е отрицателна и че направо си е за затвора мислят хората.
98
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Браво на Борисов Този коментар е философски погледнато комунистически, освен че е крайно неморално като се има предвид сагата със шкафчета, репликата към председателката на НС и прочие десетки да не кажа стотици изцепки що за човек си ти дето отиваш и казваш браво на това, освен за пари може би но пак е не морално......
97
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен И какво точно е направил че не мога да разбера, даде пари на пенсионерите с четирицифрени пенсии и на милионерските деца, да пукна ако това не е така, щом ви харесва тази политика...