Борисов: За мен е важна оценката на хората!

"Продължаваме с ударното строителство в Родопите и в страната"
Обновена: 10 окт 2020 15:16 | 10 окт 2020 15:16, Веселина Йорданова
143
Борисов: За мен е важна оценката на хората!
Снимка: Facebook

Жителите на Пловдивска и Смолянска област от десетилетия чакат да се направи пътят от с. Белица (община Лъки) до с. Загражден (община Баните). Новата отсечка ще спестява часове на шофьорите и по 40 км в посока при пътуване от Пловдив до Баните. Това каза премиерът Бойко Борисов, който провери строителството.

Стойността на проекта е близо 8 млн. лв. Пътят никога не е бил асфалтиран, но ако е било лесно - тези преди нас да са го направили. В момента се разчистват скали и се прави уширение на пътя. Като всяка планинска отсечка и тази ще бъде обезопасена с мантинели, обясни той в профила си в социалната мрежа.

Борисов каза, че за него е важна оценката на хората. Когато ги виждам как се радват, че след 40 години чакане ще има хубав път между с. Белица и с. Загражден - това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна. Вече започна и ремонтът на пътя Югово - Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Паралелно с това не е спирала и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним, увери той.

Пътят от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора, ще бъде готов догодина. Отсечката е 31 км, като стойността на ремонта е над 45 млн. лв. с ДДС. Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която ежедневно преминава тежкотоварен трафик.

Ще бъде положен нов асфалт, ще се ремонтират съоръженията по трасето, ще се положи хоризонтална маркировка и ще се възстанови вертикалната сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Браво на Борисов. Ти сериозно ли че и още един плюс си събрал. Дори европарламента разбра че нещата не са така, каква магистрала та патила, ти съвест имаш ли, яничар си.
95
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя поне направи нещо, президента какво е свършил до сега за целия си мандат ми е интересно? За протестиращите няма да питам, тежко е всяка вечер да хвърляш храна по празни сгради.
94
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубав пример дава премиера за спазване на дистанция, а същевременно чувам арестувани хора за една маска или за една дума или дори поглед. Двойния стандарт е потресаващ докога ще търпим това.
93
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Борисов. Работи и инспектира. Българинът трябва да се надзирава как работи.Ако Станишев беше инспектирал, нямаше магистрала " Тракия" между Чирпан и Ст. Загора да е на вълни.
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо позволявате стартиране на 5G мрежа в Р.България без ОВОС?
91
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е електората на ГЕрП... Някакви *** с една мозъчна клетка, която им служи единствено , да си направят долнопробната ракия.
90
10
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
На снимката- тримата простаци... Тоя по средата им казва " Язе съм *** кат вас, затуй и съ разбираме и убичаме."
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Borisov obikalia starcheskite sportni domove...pone mladejki sportni domove niama...na koi darveta obesihte sindikatite?! A to mai i darveta niama, kakto i mladi hora niama v rbg? sichkite u francia i ispania...
88
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
разбира се, оценката на доган бей и мутрите за управлението на великия вожд от групировките е много добра
87
6
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,кога е правена тая снимка?..Защото не виждам "паласките" му и увисналия шкембак.И двамата "академици" са по-дебели от него,а това говори,че фотото е от преди поне 10 години..
86
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала, Борисов!Ще гласувам за теб.
85
14
 
25
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Баце не се е появявал пред повече от 20-30 души(контролирана среда) от години,с изключение на партийните конгреси.За каква оценка говори!?
84
16
 
25
 
! Отговори
Мерзавец преди 3 години
*** те хората ти казаха да се махаш ! Как така всичките ти грешки по един шизофреничен начин искаш да омаловажиш. Оставка мутро! вън мутро!
83
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов строи и реконструира,а фигуранта насъсква гражданска война !!!
82
15
 
26
 
! Отговори
Чудно зимата преди 3 години
Ще купонясват и ще ядат асфалт. Оххх, какви наказание за България е тоя ***!!!!
81
18
 
30
 
! Отговори
- преди 3 години
Тези НАД 60% дето не те одобряват не са ли "хората" бе байо???Те не ти ли дадоха оценка "ОСТАВКА"!Що ги плещиш като ненормален тези глупости и само ставаш по-жалък и смешен!Свършен си, те го ли разбра! Опозорен си- не вдяна ли? Радев го наби с 2000 не с 200- понял? Боли ли - нека -заслужи си го и всичко което ще последва. Няколко месеца не те спасяват от народната омраза и оценката тогава ще ти проглуши ушите! Нямаш дори акъл да си идеш навреме - досега да беше го направил!
80
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aбе вожда що е няколко нюанса в кафявото?Не е от етноса ама хич..
79
4
 
19
 
! Отговори
Помня преди 3 години
До 2 милиона оценки 85 Двата милиона българи избягаха от 1989 г. до сега.Избягаха от бедна пост комунистическа България.
78
15
 
25
 
! Отговори
Вижте се преди 3 години
Снимката кърти мивки. Две пияни селски тояги, уонаби мутри с 10 грама мозък и една истинска мутра от СИК.
77
27
 
20
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Браво Борисов ! Изпълняваш обещанието да строиш България.А президента само хули.