Евродепутатът Александър Йорданов: Простаци, не протестиращи!

СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП
Обновена: 10 окт 2020 19:32 | 10 окт 2020 16:24, Веселина Йорданова
542
Евродепутатът Александър Йорданов: Простаци, не протестиращи!
Снимка: БГНЕС, архив

СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като вече се водят разговори с ГЕРБ за обединение на предстоящите избори.

Това стана ясно след Националния съвет на СДС, който се проведе в Русе, предаде БНР.

Четири са основните точки, по които СДС ще търси патртньори на предстоящите редовни избори. Това са членството на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължаване на европейската и атлантическа интеграция, увеличаване на доходите на гражданите чрез ускорен икономически растеж и реформи в стратегическите сектори - здравеопазване, правосъдие и образование, обяви лидерът на СДС Румен Христов.

По отношение на протестите евродепутатът Александър Йорданов каза:

"Няма такова нещо. Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени".

Той направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент, като я обяви за "пасквил" и обясни поведението на евродепутатите така:

"Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение.Той иначе защо влиза в партии?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
345
0
 
1
 
! Отговори
Моряка преди 3 години
До Анонимен 402. С извода съм съгласен,но ако не побързаме с унищожаването,Нереза сам ще се пръсне отвътре от насъбралата се злоба,наглост,арогатност и простащина.И тогава удоволствието на народа няма да бъде пълно.
344
0
 
0
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До АнонименПо елементарни сметки 80% не са гласували за герб ... а за бсп... истина брато
343
0
 
0
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До ХхххЩе ти се а, майната им на българите...
342
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върнете се на снимката! Боже, каква тъъпота лъха от този , въобразил си, че е физиономия! Ето защо фашистите трябва да бъдат унищожавани!
341
0
 
4
 
! Отговори
Митко-любопитко преди 3 години
Ало , жуналята , не се напъвайте токоз на амбразурата, щото резултата от напъване обикновено много мирише ...
340
3
 
1
 
! Отговори
1 Рубла = 1 стотинка преди 3 години
Аз лично наричам протестиращите полезни ***.
339
2
 
8
 
! Отговори
Закона на Ом преди 3 години
До 391Слушай -можеш да коментираш Президента,само ако за тебе гласуват пове 2 мил. българи,завършиш военно училище и някоя друга академея след това все с отличен,правиш "кобрата на Пугачов" с изтребител(сигурно се напика от страх) ,говориш свободно няколко чужди езика и рейтинта ти няколко години е най висок в страната.Така че, не си изливай повече злобата в мрежата,.
338
1
 
6
 
! Отговори
Джаул-Ленц преди 3 години
До 399 Гадорията за православеито я каза американския човек Монито Паси.Но темата откри Бзежински 1993 г.:"След падането на Берлинската стена,остана само един враг-православието."Оттам нататък нашите Киряк Стефчовци,като обсъждания ***,не са спрели да изпълняват ОЦУ(особено ценните указания) на американското посолство.
337
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Прав е ! 387Само пр.оста.ци могат :....***.й.ната му на Православието,опит за смяна на българската азбука с латиница,лош материал..
336
0
 
12
 
! Отговори
Гей-Люсак преди 3 години
До 386Моля,моля,баща му беше кореспондент на в.Отечествен фронт.Чичо му май е избил ястребинчетата.Сега името на този садист е изписано при жертвите на комунизма пред НДК.И софиянци си траят.
335
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що така който е много много противен отива при ГЕРБ, бе?
334
7
 
14
 
! Отговори
TOZ E TERORIST преди 3 години
ДЯДО МУ ФАШИСТ И ТОЙ ФАШИСТ УБИ ШЕСТТЕ ЯСТРЕБИНЧЕТА ФАШИСТА ДОЛЕН УБИЕЦ!
333
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен г лупак, тва последното казва сам, че служи на полит си партия, не на народа или нещо друго, за него Баце казва на такъв алъл не може да му набиеш, набиваш му ....
332
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе стига сте го защитавали това п..ра..се без душа ,той може да обижда хората , а като напишем истината за него ни триете ..пишем до ЕС що за "независими" журналисти сте - той беше в една партия с Нинова ,Орешарски и Гошето - конституцията , да ги е разобличил ,когато трябваше , а не сега да открива ,че са л.ъ..ж..ци като него..колкото и да триете пак ще пиша безобразие е да давате трибуна на на..га..ж..да.ч , а обикновените хора да триете мнението им дори ,когато не го обиждаме този по..д л
331
1
 
11
 
! Отговори
- преди 3 години
Незначителен "човек"! Лакомник! Пия вица на гърба на народа!На гъл без срамн ик!
330
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя паз кой му е искал мнението?!? Какво се обажда само?
329
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е протест. Това е платено активно мероприятие спретнато от Радев и антиевропейците.
328
16
 
15
 
! Отговори
Наистина преди 3 години
Протестиращите са срам за нацията с просташкото си държане - изхвърляне на храна и *** по улиците, опит за подпалване на полицаи със слама и т.н.
327
19
 
15
 
! Отговори
Прав е ! преди 3 години
Само простаци могат да протестират с мятане на яйца по сградите , по герба на България и да се намятат с българското знаме като чаршаф !
326
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
384Но ако народът е избрал неговата партия, значи им е гласувал доверие. Устата са свързани. Партията носи отговорност пред народа, за този политик.