Манолов: Ние сме страна, която се грижи за богатите

30 г. ще има "Белене", няма да има "Белене"...
9

30 години - ще има "Белене", няма да има "Белене"... Всяко решение може да е предпоследно. Удобното на "Козлодуй" е, че има изградена цялостна инфраструктура. Не толкова отдавна имаме идея, която се провали. Оказа се, че една голяма компания трябва да строи, но идеята беше оставена настрани. Това каза за "Денят ON AIR" президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

По думите му не е ясно малките реактори колко ще са и какво щели да правят.

"Нека не бързаме да ги зачеркваме "Марици-те". Те имат дълъг живот, особено двете, които сме приели да наричаме американски", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Според Манолов има нещо като план, стратегия за развитие на енергетиката. Особено в този преходен период, в който тя трябвало да "позеленява".

"Не разбрах и аз дали ще купуваме от американците или те ще инвестират. Разговорът тепърва ще започва. Работим в среда, която е задръстена с ограничения", допълни събеседникът.

Увеличение на пенсии, заплати и надбавки за всички деца. Предизборно ли е развързала кесията държавата?

"Истина е, че немалка част от заемите, които се теглят, отиват за погасяване на предходни, които са теглени при по-лоши условия. Ние сме парадокласла страна, която се грижи за богатите си граждани, а не за бедните. Политиката е изкуство на възможното", обясни Димитър Манолов.

Според президента на КТ "Подкрепа" прекалено рано било въведено швейцарското правило относно пенсиите.

"Може да се направи модифициране на това правило и индексирането да е друго. Пенсионерите имат преференции като например картите за градския транспорт - те струват нещо, но никой не започва този дебат", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
това не е много вярно..Всъщност "държавата" наистина се грижи за бедните-прави така,че популацията им да се увеличава....А богатите просто се боричкат кой колко да докопа от обедняващия българин...Е,взора им основно е насочен към парите,които идват от Европа,но и трохите,събирани от бедняците, не са за изпускане..
6
0
 
7
 
! Отговори
демагози преди 3 години
До ТОЗИ МАФИОТи ти си един от тях! Голите събличате и облечените обличате! Кой ви вярва?
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости, да сме се грижели за бедните ....Този господин изобщо знае ли какво значи това или пак искат да се раздават при на калпак на семейства и индивиди без минимална грамотност които ще ги профукат пак за пиене ядене и джунджурии ???Трябват държавни програми за да се изкарат бедните от това положение, да са достатъчни за себе си и да имат нормален начин на живот чрез обратна интеграция в обществото допринасяйки за общото благо. Глупати управници, некадърници и мързеливци ...
4
1
 
10
 
! Отговори
ТОЗИ МАФИОТ преди 3 години
от седесарската ПОДКРЕПА леле как се е загрижил за бедните... 30 г. клатикурци от синдикатите на софрата с мафията и олигарсите, една стачка не са правили от 20г. само на седенки в тристранни съвети
3
1
 
11
 
! Отговори
Манолов! преди 3 години
Дефинирай какво значи богат? Да искаш голям процент от заплатата на тези с доход над 1200 лева е меко казано недалновидно! Кога хората с доход от 1200 до 3000 лева ще забогатеят от спестявания ??? Много неприятен човек си.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алкохолизираният плъх пак изпълзя от дупката си
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оптиспринт де са ви петте канала на анаговата бе БНТ 3, бТВ екшън,ринг,нова спорт ,Фокс криме двата ахн за циврова само на канал 1 ли ще работим тия кмодули нали стават на всеки оператор де ги бе