Съдът решава дали да освободи Атанас Бобоков от ареста

Това е трети опит на бизнесмена да излезе на свобода
13 окт 2020 08:45, Ния Христова
24
Съдът решава дали да освободи Атанас Бобоков от ареста
Снимка: Pixabay
Апелативният специализиран съд днес отново се събира, за да реши дали Атанас Бобоков да остане в ареста. Това е трети опит на Бобоков да излезе от ареста, пишат от Bulgaria ON AIR.
 
Миналата седмица магистратите назначиха нова, тройна съдебно-медицинска експертиза. Седмица по-рано адвокатите на бизнесмена не се явиха в залата поради здравословни причини. Гледането на мярката му беше отложено за днес.
 
Стана ясно, че прокуратурата е внесла девет тома допълнителни материали по аферата с боклука. Според държавното обвинение, на територията на 4 области у нас са открити близо 7800 тона опасни отпадъци. Част от опасните отпадъци са били складирани на площадки, които не са предназначени за такава дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рошко,прости "приятелю",не споменавай президента по никакъв повод,защото всичките ти са *** измислици.Впрочем, толкова ти е "багажа" в оная кутия.
8
2
 
1
 
! Отговори
Зиганшин преди 3 години
Един друг съд ще реши,за колко години ще остане зад решетките оня с пачките и кюлчетата.Милиарди изтърбушиха банковите сметки на група олигарси.Другари,идва оня ден,който ще е най черния в живота ви.
7
1
 
4
 
! Отговори
Рошко преди 3 години
По руско му, важното е далаверата да върви, какво тук значи някаква си екология! Важното е съветниците на РЕЗИЛЕК да му помогнат, че иначе Радьов трябва да връща кинтите за кампанията :D
6
3
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
5
2
 
1
 
! Отговори
Боже ,Боже преди 3 години
Простите каскети от спец тоалетната пак са се ***! За жалост после пак ще плащаме ние а не те.
4
3
 
3
 
! Отговори
Котьо преди 3 години
Свобода за Бобока!
3
2
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Един от гробокопачите на България, родоостъпник и изменик искайки с *** да унищожи природата!
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мястото на радеФ и мутрите му е в затвора!!!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще кажа само, че обема на обвиненията не значи качество, ако ще и 100 тома да внесат, ако не издържат пред съдът пак ние ще плащаме обезщетението, а не каскетите.