98-ми ден на протест: Организаторите призовават към Въстанието в петък да се присъединят и полицаите

Обстановката е спокойна
14 окт 2020 22:00, Нели Христова
242

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес е 98-ят ден на антиправителствен протест в центъра на столицата.

Акцентът на протестната вечер е изслушването по-рано на главния прокурор Иван Гешев в правната парламентарна комисия, както и поисканата оставка от БСП и ДПС на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Движението по булевард „Цар Освободител“ е блокирано, по булевард „Дондуков“ е нормално.

От трибуната организаторите призоваха към големия протест в петък да се присъединят всички, включително и полицаите, чийто синдикат настоява за увеличение на заплатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
3
 
! Отговори
До 141, преди 3 години
Митя,не е необходимо някой да оформя мислите на хората. От зелена тиква акъл не искаме.
149
1
 
8
 
! Отговори
Да разбирам ли преди 3 години
че в петък ще е поредната излагация?
148
1
 
12
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 182Сигурна съм, че това трио имат някакъв свой интерес - най-малкото реваншистки се опитват да копират протестите през 90-те години, но с БСПарска простотия...Жалки отр.епки - въобразяват си, че никой не ги схваща...Нищо ново под слънцето - БСП винаги са били тъ.па.нари, какво друго може да се очаква от такива хора? Ще си поприпкат, ще си поскачкат и ще си легнат в креватчето....Когато един човек не знае своето място, Бог се грижи за това...Нужен е адекватен подход към проблема БСП
147
0
 
6
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 179Какво можеш да очакваш от едни БСПари - та те блъснаха целия народ да се дави за неговото бъдеще и това на децата му, ти сега се стягаш за някакви си л.айна или палежи...Ние станахме изчезващ вид в природата - скоро ще нахлуят силите за опазване на изчезващи животински видове да ни спасяват, значи, заради тези не.год.ници, а ти си седнал да се тюхкаш за некакви си ...Тези хора са безсилни в политиката! Те не са политици, но преписват грешно и...само двойки на контролното
146
1
 
1
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Друг студентВсички! Всички на протеста ти казват хората - може дас доведете и кучета, котки, мишки...Спомняте ли си какви протести са спретвали мишките в средновековието? - полдлудявали са цели градове и държави, а сега, горките, всички са ги забравили...Срамота! Какви са тези организатори да не могат да организират и мишките, да не говорим за жабите...Направо, това не са никакви интересни протести - плачещи клоуни! Не е интересно!...Бла! Никой да не ходи там, защото освен коронавирус, нищо
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тия вече или хубаво или нищо- като за умрял:)))))))))Грехота е да им се подиграваш
144
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да целиш някой с лайнна и да се опитваш да го подпалиш, ама после да му кажеш - "аз за твоето бъдеще го правя това, и за децата ти".....айде моля ви се, смешшници!
143
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари, зимата идва... напролет пак.
142
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без Червената армия няма да стане другари.Ще дохате ***!
141
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОТЕСТА ДА ЗАПАЛИ ПОЗИТАНО
140
3
 
4
 
! Отговори
СТРНДЖАТА преди 3 години
Призоваваме Бойко и Гешев да се присъединят към протеста!
139
3
 
7
 
! Отговори
Future преди 3 години
Никой и нищо не може да спаси отрепките на крепостния комунизъм у нас, защото много скоро след краха на феодалните диктаторски режими на Китай, Русия и Иран, NASA ще оповести Новия световен ред, когато червените крадци ще трябва да се укриват, ако искат да се спасят от ударите на закона.
138
3
 
8
 
! Отговори
Друг студент преди 3 години
На мен не са платили,че и аз да разпъна транспирант ?! А на тия де ги разпъват просто не им се учи.... скучно им е зад университетските банки,както на колегите им по банки в ... НС ха-ха-ха ! Имам въпрос,на един приятел де - може ли и пъдарите да се присъединят към протеста ?!
137
9
 
1
 
! Отговори
Борисoff преди 3 години
Аааа, студентите като искат оставка не ви харесва!:):):)
136
17
 
3
 
! Отговори
Борисoff преди 3 години
Студенти от различни университети протестират с искане за оставка на правителството и главния прокурор.Голям транспарант "Оставка" е издигнат на фасадата на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Студентите са от различни университети - УНСС, УАСГ, СУ, Техническия университет, НСА.
135
2
 
21
 
! Отговори
Ангелов ГР преди 3 години
206, не виждам и не зная дали "троловете" се пенят, но цяла България ви се присмива за нелепите ви акции и въстания. Пародията ще бъде пълна, ако курдисате едно Черешово топче. А може би се надявате утре ВВС да участва в атаката ви с всичките си МИГове и ще направите РР, КН и другите ви смешни режисьорчета много щастливи.
134
3
 
28
 
! Отговори
питам се преди 3 години
А бе вие ревахте ,че полицаите са ви били ,палихте сено в краката им ,замеряхте ги с яйца и домати наричахте ги еничари ,сега ги призовавате да се присъединят към вас .....може ,но няма да стане защото са по умни от вас сто пъти .
133
5
 
20
 
! Отговори
Gabi преди 3 години
СВЪРШИХА НА МАМА БОЖКА ПАРИТЕ ПОСЛЕДНИ НАПЬНИ АМА В ПЕТЬК ЩЕ ВАЛИ БАБАЖАН ЗА НАГОРНИ КАРАБАХ ДА ЗАМИНАВА АДВОКАТА ЗА СЬРБИЯ А МИНЕТОВ ЗА ПРАВЕЦ
132
2
 
25
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Протестиращите да кажат от къде да дойдат повишението на заплатите на полицаите.Я виж ти , за полицаите се загрижили...Да ги привлечем на наша страна , а ?Ех вие, нехранимайковци !
131
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гробарските *** яко се пенят - явно бьлгария е на прав пьт