Побой, избити зъби – 5 години младеж чака справедливост

Нападателите са си на свобода
15 окт 2020 10:12, Ния Христова
31
Побой, избити зъби – 5 години младеж чака справедливост
Снимка: Pixabay
Преди пет години момче е било обезобразено след жесток побой. Защо все още няма повдигнати обвинения? 
 
17-годишният тогава Кирил Балабанов е пребит пред дискотека в Бургас от осем криминално проявени мъже. Някои от тях дори са лежали в затвора. Нападателите избиват зъбите на момчето, след като им казал, че се качва в таксито, което той е извикал, припомня Нова ТВ.
 
"Предните зъби бяха много лошо изместени. Успяхме да запазим единия, все още съм с протези. Лечението беше много скъпо и все още продължава", споделя пострадалият.
 
Кирил и негови приятели излизат от дискотека и си поръчват такси. При пристигането му обаче друга група се насочва към колата и тогава се случва разправията.
 
"Те буквално нахлуха в таксито. Последва молба от моя страна да го напуснат. Мъж, видимо по-голям от мен, се приближи и се обърна към мен агресивно. Замълчах, за да не влизам в конфликт, и му обърнах гръб. Той явно се почувства засегнат и ме удари, аз му отвърнах, след това всичко стана много бързо", разказва Кирил.
 
Освен с юмруци, мъжът е ударен и с тъп предмет. От побоя той е останал с множество физически и психически травми. Инцидентът има свидетели и безспорни доказателства, но делото все още е при дознател. За пет години двама разследващи полицаи са напуснали, сменил се е и наблюдаващият прокурор. От прокуратурата са категорични, че разследването вече е на финална права и скоро ще бъдат повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
21
 
1
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Не му е чиста работата на бития. Явно той е създал проблема и се е сбил. После са му избили зъбаците. Решил е да се направи на мутра за да впечатли някоя *** и си е получил един житейски урок.
8
0
 
14
 
! Отговори
expert преди 3 години
ТАВЯ Е РЕАЛНОСТТА В БГ!! ЮРИСТИ , правоохранители, ченгета, съдии.. ВСИЧКИТЕ ТЕЯ РАЗФОРМИРОВАХА БЪЛГАРИЯ за едните рушвети за стар мерцедес, вила в Гърция или Хапартамент във Виена!.... да са проклети !
7
2
 
17
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
"Ами България, сър "...Срам, не срам, това е България в днешно време, нека да си кажем истината - нищо не работи без пряка заповед от "бащицата" !!!Справедливост - ако сам си я извоюваш, че и парите не винаги помагат ...След 30г. преход ще ни трябват още толкова, за да заличим следите от този преход ... евентуално...
6
0
 
20
 
! Отговори
Шаран БГ преди 3 години
Там нали имаше някакъв давностен срок!? Още не е изтекъл.........
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разследването било на финална права?!?!? За улично сбиване? След пет години???? Вие сериозно ли?!?!?
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
явно са били правилния човек. Ако бяха били "неправилния", тук в българия 2 от нападателите щяха вече да са в някаква неизвестност в чужбина, 2 да са безследно изчезнали и 1 да се е "самоубил".
3
0
 
24
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Трябва да се сложат разни хуманни срокове за досъдебните производства. И да се спазват, вместо каскетурата да си прави гаргара.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следвайте парите.
1
0
 
25
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Еми биячите са наши хора не 5, а 50 ще чака, след като са от номенклатурата.