Напрежение и сблъсъци пред БНТ, замеряха телевизията с яйца

Има и счупени прозорци по сградата
Обновена: 16 окт 2020 22:49 | 16 окт 2020 22:14, Красимир Ангелов
268

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Напрежение и сблъсъци имаше тази вечер пред БНТ, след като част от протестиращите настъпиха към полицейския кордон, разположен пред сградата на националната телевизия.

Още по темата
Протестиращи се опитаха да влязат в сградата на БНТ и се стигна до напрежение с полицаите, охраняващи сградата.

Наложи се служители на реда да изведат от сградата на телевизията Ренета Инджова. Оттам беше изведена и още една жена, съобщава Bulgaria ON AIR. За момента не е ясно дали има арестувани и пострадали. Към служителите на реда полетяха бутилки, а към сградата на БНТ яйца. Има и счупени прозорци.


Протестиращите освиркаха ръководството на медията. Част от тях наричаха полицаите "еничари".

Традиционно шествоето към БНТ започна от Триъгълника на властта, премина пред катедралата "Ал. Невски", където демонстрантите организираха импровизирана молитва, след което продължиха към БНТ и Орлов мост. За кратко бе блокирано кръстовището пред Ректората на СУ.

В протеста тази вечер участват и студенти, както и четирима евродепутати.

Как премина протестът досега вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
1
 
14
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 8888. Айде по-леко със заканите. Имат ти IP адреса. Иначе камъни летят, ама основно по БСП, когато са на власт.
198
3
 
20
 
! Отговори
до Калеко Алеко преди 3 години
Съседи на Ренета казват, че е алкохолизирала тотално.Паднала е след махмурлук. С прокудения от църквата поп Зарята пият до сутринта.Той живее на практика при нея.. макар, че си има дом със златни рамки на картините и е обзаведен с разкош.
197
22
 
8
 
! Отговори
За боса на КошлукТВ преди 3 години
Назначението на Емил Кошлуков за директор на БНТ е ярък пример на политическо назначение. То беше направено в момент, когато Кошлуков си беше позволил да покаже среден пръст към зрителите на водено от него предаване по БНТ. С назначението на Кошлуков, бойкоборисовци показаха среден пръст не само към зрителите на тази телевизия, а и към всички онези, които с парите от "своите" данъци плащат заплатите на нейните служители. След като приемат Кошлуков за свой директор, какво очакват в БНТ?
196
37
 
9
 
! Отговори
88888 преди 3 години
Оставка на Гешев , Оставка на Борисов , на Кошлуков , на Цацаров и въобще да благодарят , че хората мятат само яйца , че от историята знаем , у нас летят камъни Януари-Февруари , тогава гербераст ще е *** дума много повече от сега.............
195
6
 
36
 
! Отговори
ЕГАТИ ПРОТЕСТА.. преди 3 години
КЛОШАРИ И КОКОШКАРИ.... МЕТАТ ЯЙЦА... ХАХАХААА.......ГООООЛЕМИ ЯЙЦА... ХАХАХААА...... И ТОВА МИ БИЛО "ВЪСТАНИЕ"..... СМЕХ!!!!!
194
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите всъщност работят за Борисов. Хора предизвикващи отвращение с поведението и вида си и взели за цвят няколко заблудени студенти.Ако вземат властта ще се върнем в годините след 9.ХI.1944 г.
193
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да арестуват тези който хвърлят,и на другия ден обществено полезен труд.Да чистят това което са изцапали.
192
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е вече Бабикян и Хаджигенов да отидат посланици на добра воля съответно в Баку и Анкара. Нали се изцепиха за еднополовите бракове. Да опитат първо еднополовата любов, после могат и де се оженят
191
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствено по фейсбук и социалните мрежи са активни тези мърлячи, там зарибяват младите и си прокарват фалшивите новини, а те пък им вярват на всичко написано - жалка картинка.
190
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студентите да не мотата по улиците ами да седнат да пишат по темата..."За връзката между Арменската Апостолическа Православна Църква и Дубайската (не Катарската) ерес"
189
6
 
29
 
! Отговори
АК-57 преди 3 години
До ШортиТези ще вземат властта на кукуво лято. Те отсега са се разделили и хванали за гушата, кой да води бащина дружина. Нито имат програма, та те нямат и визия за водачи, кресливи ***. Не защитавам ГЕРБ, но с това си агресивно и малоумно поведение, наистина и тези, които не са гласували за тях, много ще се замислят дали да гласуват за разни смърдливи екземпляри.
188
8
 
38
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
Само клошари на протеста .... И тези като вземат властта какво ще правят?
187
7
 
40
 
! Отговори
Чочи преди 3 години
По - смотан протест едва ли някога някъде в историята е имало ......
186
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, както са я подкарали, ще бетонират ГЕРБ за още поне 2 мандата. Или толкова не разбират, какво правят, или освен Бойко да им плаща :)
185
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж свободните артисти сега се изпребиват да произвеждат *** против нашата нация и нашето минало, подражавайки и угаждайки на сегашния голям брат. Къде им е смелостта да покажат как съвременната власт мачка по-интелигентните?
184
10
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ренета Инджова преди известно време май беше паднала по стълбите на блока в който живее, като първо твърдеше, че е била блъсната от злонамерен извършител, а после отрече това си твърдение ... сега разбирам че пак е паднала, спъната от някаква саксия ... Тази жена май има проблем с вестибуларният си апарат и спиртните напитки, който се опитва да прехвърли на държавата, правителството и ланшният сняг, подобно на други протестъри от тълпата на улицата ... !!!
183
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдбата на Ренета Инджова е емблематична за съвременната диктатура.
182
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ренета Инджова като шеф на статистиката каза истината за мъртвите души в избирателните списъци: Че нарочно ги държат за да получава България повече пари от Брюксел, суми и влияние са на брой население. Тя е истински дисидент.Беше най-скопосният министър-председател.
181
7
 
36
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Крайно време е групата улични протестъри, които вандалстват по улиците София и поругават сградите на българските институции, да попаднат под ударите на закона, след като стигнаха дотам да застрашават и живота на български граждани, както и този на полицаите ... Ако държавата не вземе мерки с/у тези криминални прояви, гражданите и ще останат с впечатление че тя/държавата/ е абдикирала от задълженията си и всеки ще започне да раздава уличното си правосъдие ... !!!
180
8
 
20
 
! Отговори
до случаен минувач преди 3 години
И на други хора се е случило това, да им умре дете, но те не се пропиват. Не вярвам да не и признават стажа, когато е била министър -председател. но това не беше много време. За да не и признават право на пенсия има нещо гнило. Защо нормалните хора, които са се трудили почтено 35, 40 години получават пенсия , а точно пияната Инджова не получава. Тука нещо не е наред. И тя си знае защо.