101-ва вечер протест: Евродепутатката Клеър Дейли подкрепи недоволните

Движението по "Цар Освободител" е блокирано
Обновена: 17 окт 2020 21:24 | 17 окт 2020 20:58, Анисия Иванова
586
101-ва вечер протест: Евродепутатката Клеър Дейли подкрепи недоволните
Снимка: БГНЕС

Протестиращи отново са пред Президентството за 101-ва поредна вечер в София. Малко след 19 ч. започнаха да се събират първите недоволни.

Протестът преминава спокойно. Исканията остават същите - оставка на правителството, на премиера Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, предсрочни парламентарни избори, машинно и дистанционно гласуване.

От трибуната малко след 20 ч. протестиращите бяха подкрепени от ирландската евродепутатка Клеър Дейли. Вчера Дейли беше в Поморие и не можа да дойде на стотния ден на протестите. Днес тя каза, че е тъжна, че управляващите не желаят да чуят гласа на протестиращите и че управляващите са злоупотребили с властта, съобщи БНТ.

Движението по "Цар Освободител" е блокирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
418
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГешев защитава мутрите
417
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Clare Daly не за първи път отказва да плаща данъци и такси и в Ирландия, и в чужбина. Тя е изгонена от Леийбъристката партия в Ирландия заради яростната си подкрепа на радикални действия и през 2003 година дори влиза в затвора. Осъдена е на месец лишаване от свобода заради кампания срещу несправедлива според нея и съратниците и такса смет и отказа им да я плащат.Тя поиска дял от надбавката за лидери на Социалистическата партия в размер на 120 000 евро, за да й позволи да продължи да финансира
416
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още преди година Clare Daly атакува Гешев заради това, че не е застанал на страната на ирландските граждани по имотен казус, вместо да защитава законите в собствената си държава. Тогава тя твърди, че хора от избирателния и район са си купили имоти в Сънсет ризорт, но били изнудвани да плащат такси. Clare Daly обаче удобно е премълчала и тогава, и сега, че не хора от нейния избирателен район, а самата тя има общо с комплекса.Има личен интерес да не плаща такси за имоти на родното ни Черноморие.
415
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИДВАТ ЕВРОДЕПУТАТИ ДА СПАСЯВАТ БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРИ КОМУНИСТИ, С ДВЕ КРАДЛИВИ ЛЕВИ РЪЦЕ.
414
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още преди година Дейли атакува Гешев заради това, че не е застанал на страната на ирландските граждани по имотен казус, вместо да защитава законите в собствената си държава. Тогава тя твърди, че хора от нейния избирателен район са си купили имоти в Сънсет ризорт, но били изнудвани да плащат такси. Дейли обаче удобно е премълчала и тогава, и сега, че не хора от нейния избирателен район, а самата тя има общо с комплекса.Има личен интерес да не плаща такси за имоти на родното ни Черноморие.
413
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ ЯД ЛИ ВИ Е ЧЕ ВИ СПИРАТ КРАДЕНЕТО? ЕВРОПА Е С БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА НА МУТРИТЕ!
412
1
 
4
 
! Отговори
Ирландска овчарка преди 3 години
Многу офце у Бугарско. Ке паса.....
411
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето извадки от репортажа на Сара Хърст за двамтаа ирландски евродепутати, които редовно се появяват в спонсорирани от Русия медии, за да защитят империалистическата политика на Путин:Ирландският евродепутат, който предположи, че бившата кандидатка за президент на Беларус Светлана Тихановская може да е пионка на западния неолиберализъм, има опит в защитата на Кремъл и призивите за отмяна на санкциите срещу Русия.Е-и?И-е?Тя е използвала пътни разходи за пътуване до срещи срещу битови такси.
410
3
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
И за малките деца е ясно, че БКП създаде БСП и ГЕРБ за да играят лошото и доброто ченге и обратно, стига БКП да е на власт. Като се накрадат едните идват с големите обещания другите, но НЕ ВДИГАТ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА НАРОДА, а започват да се оправдават с управлението на първите - и така до безкрай. Народът беден - структурите на БКП - милионери...
409
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
444до 440преди 6 секунди 0 0Като са толкова печени от ГДБОП, защо не кажат кой направи записите на Тиквата ? Стига опорки, герберастите сте приключени. Повече от 15% на изборите няма да вземете, а на следващите ще сте под 1%#########Кой е приключен и кой не ще стане ясно март месец на редовните избори.
408
6
 
4
 
! Отговори
до 440 преди 3 години
Като са толкова печени от ГДБОП, защо не кажат кой направи записите на Тиквата ? Стига опорки, герберастите сте приключени. Повече от 15% на изборите няма да вземете, а на следващите ще сте под 1%.
407
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой му пука,какво искат 200 300 платени и заблудени крякащи по площадите!?Че е нужна промяна е ясно,но в момента няма алтернатива на Борисов. Тези са в пъти по зле.
406
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През дек. 2017 г.Дейли направи предложение на член в долната камара на Ирландия , призоваващо за отмяна на санкциите на ЕС срещу Сирия.Последва шокиращ дебат-последван два дни по-късно с гласуване-който разкри не само докъде депутатите Клеър Дейли и нейният колега Мик Уолъс са готови да стигнат,за да минимизират престъпленията и жестокостите на режима на Асад,но също и готовност от страна на други членове на долната камара да се изправят зад Дейли и Уолъс по този въпрос , написа ДС на Ирландия
405
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие сега като пишите тук някакви измислени опорки за фалшивия протест от 200 човека барабар с фотографите и журналистите :D си въобразявате, че Боко седнал и чете ли чете бисерите ви. :D Борисов нито ще прочете - нито го интересува защото е наясно с *** фабариките за управление рейтинга на некадърниците в политиката.ГДБОП знаят от къде са *** фабриките и кои са поръчителите.ГДБОП знаят и кои са сайтовете за фалшиви новини на Сбабикян.Не му пука на Борисов нито от протеста-нито от троловете.
404
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя всъщност е Clare Daly и защо е толкова на.гла?Клеър Дейли в Ирландия е критикувана за 2 случая с назначения в екипа и.Единият от тях е Мърфи-бившият и съпруг-назначен от нея като помощник.Правилата в Европейския парламент забраняват наемането на членове на семейството. Тя е наела и сина на евродепутата Мик Уолъс, с когото е в същата парламентарна група. Слугиня на Путин.Фенка на Лукашенко.Има проблеми със закона в Ирландия.Уолъс укрива ДДС със 7 цифрена сума.Irish Times. Нямам пукнат грош
403
6
 
2
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
438Анонименпреди 3 минути 1 1До ПротестиращМУТРИ ИМА ЛИ ЯРОСТ ЧЕ ВИ СПИРАТ КРАДЕНЕТО###########Само това не.Без надник не кряскам по площадите.
402
6
 
7
 
! Отговори
Протестиращ2 преди 3 години
Аз пък съм доволен от 50 лева надник.Освен това има лапачката и пиячка на корем.И всичко това аванта.Знаете ли ,колко кофи трябва да пренеса за 50лева на строежите.И няма ядене и пиене аванта на корем,както е тук при бате Гейчо.
401
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕКАДЪРНИКА КРАДЛИВ СИ ОТИВА ПОЗОРНО
400
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПротестиращМУТРИ ИМА ЛИ ЯРОСТ ЧЕ ВИ СПИРАТ КРАДЕНЕТО?
399
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Безсилие!