Доц. Мангъров все пак си направи тест - отрицателен е

Днес той написа, че сме близо до стадния имунитет
Обновена: 19 окт 2020 14:58 | 19 окт 2020 14:58, Нели Христова
123
Доц. Мангъров все пак си направи тест - отрицателен е
Снимка: БГНЕС

Отрицателен е тестът за COVID-19 на доц. Атанас Мангъров. Причина да провери дали се е заразил с коронавирус бе гостуването му в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ миналия уикенд.

Още по темата

От "Труд" са се свързали с него да го питат дали действително се е тествал и какъв е резултатът, а Мангъров казал, че е добре сами да видят и е изпратил копие от лабораторния документ.

Доцентът си е направил назофарингеален антигенен тест.

Във вторник (13 октомври) от пост в социалните мрежи на самия Георги Любенов се разбра, че водещият е дал положителна проба за коронавирус.

Той заяви, че няма симптоми и се чувства добре, но остава вкъщи за най-малко 14 дни, както изискват противоепидемичните мерки. Освен това лично призова хората, с които е бил в контакт в изминалите 5-7 дни, да си направят тест, за да бъдат спокойни.

Първоначално д-р Мангъров каза, че няма да си прави тест.

Днес, заради високият процент заразени, той бе обнадежден, че сме близо до стадния имунитет. 

"19.10.2020... 25% заразени - наближаваме постигането на "стадния" имунитет...", написа той във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Ааа преди 3 години
Мангъров не е ковид ***!!!
104
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига показвахте този кукер!Толкова самолюбив човек,вижда се че участието му по интервюта и тв, глади самочувствието му и го издига в облаците на превъзходството. Когато вълната на пандемията лека-полека отмине,спомнете си за този субект!Презрението, с което той пренебрегна загубата на свои колеги, ще е неговата лична бъдеща съдба!
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що си е направил?Нали всеки трябваше да го изкара?Нали който умре умре...който оживее, оживее.
102
1
 
2
 
! Отговори
999 преди 3 години
Доц. Мангъров НЕ Е ХОЛИСТИЧЕН ЛЕКАР.
101
0
 
6
 
! Отговори
До бай миле преди 3 години
Доц. Мангъров е получил " медицинска" награда от ПИАР агенция и даже сайтът " Лупа", който единствен споменава за тази " награда" не казва коя точно е тази агенция, а споменава, че е в компанията на съмнителни плеймейтки.....:):):). Това е все едно ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ДА ДАДЕ МЕДИЦИНСКА НАГРАДА НА ДОЦЕНТА. И защо му се дава - също е тайна, не се казва защо. Сигурно за заслуги.
100
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75Не знам колко е излекувал от ковид (не ,че някой е, щото там се оправяш сам или не). Обаче доцента е излекувал много хора от други инфекциозни болести и е светило в областта си.
99
6
 
13
 
! Отговори
До 101 преди 3 години
Просто е луд според мен! Страда от нарананено его, че не той е шеф на НОЩ и до последно ще им е упозиция даже с цената на човешки животи! Чиста псхиатрична картина, като по учебник!А че има интереси да клатят европейската и американска икономики, чрез блокади, което най лесно се постига, чрез разколебаване на населението в мерките и така до увеличаване на заразените е ясно. Но Мангъра да е въвлечен в това, едва ли....
98
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестът му за интелигентност лице отрицателен?
97
4
 
16
 
! Отговори
Dido преди 3 години
За късопаметните да припомня думи на Мангъров от началото на пандемията:-"аз изкарах този вирус още началото на Февруари"-теста му от вчера показва,че няма антитела!-"изгражда се имунитет към вируса"-или лъже,че го изкарал Февруари или лъже,че се изгражда имунитет - справка теста му- трябва всички да го изкраме за да се изгради имунитет - доказано е,че само 7% от заразените изграждат траен имунитет-"лятото вируса ще изчезне"-не изчезна!-"от вируса умират само старци над 70 години" - пак НЕ
96
9
 
0
 
! Отговори
zXlq Fgh преди 3 години
И не са облагодетелствани финансово от някои големи задкулисни играчи да дезинформират хората тук в България? Защото в другите страни най-вероятно също има такива говорители от местните здравни министерства и национални служби, а на глобално ниво отдавна вече се разбра, че СЗО спекулира почти изцяло с всичката информация за тази болест. Тук дори не се опитам да бъда конспиративен, защото не вярвам че ако нещо наистина е вярно то ще стане обект на всеослушание.
95
9
 
1
 
! Отговори
zXlq Fgh преди 3 години
Че за разлика от генерала и пожарникаря той е тесен специалист конкретно в тази област, спор няма. Ама не ви ли се струва малко необичайно това негово поведение и цялата тая прокламация? Дали пък Мангъров е чак толкова заинтересован за истината да не бъде потискана, дали пък е такъв хуманист и толкова иска хората да не бъдат стресирани? Дали пък толкова му пука за икономическите последствия от ковида? Дали пък той заедно с опонентите си от НОЩ не са двете страни на една и съща монета
94
4
 
5
 
! Отговори
zXlq Fgh преди 3 години
Ама понеже и аз не се имам за някакъв капацитет, та не ми е много ясно каква точно му е играта и на тоя Мангъров? Защо ми се струва и неговата противоположна позиция тъй агресивна? То не бяха статии в нета, то не бе обикаляне на кабеларките и националните телевизии, то не бе агитация - не ходете с маски, па тестове не си правете, па незнамсикакво!
93
8
 
2
 
! Отговори
zXlq Fgh преди 3 години
е месеци от бай ти боко кухия ***, Годжи Мутафчийски (който между другото мн добра почивка си направи в Гърция след спектакъла си за смъртоносния вирус) и другите от НОЩ.
92
10
 
3
 
! Отговори
zXlq Fgh преди 3 години
Нагледах се на всякакви паникьорски излияния за това как едва ли не жив човек няма да остане от короната, как трябва да се пазим и да се затворим в бункерите и пазим бабите и дядовците си, сякаш пък няма някои от тях да предадат богу дух скоро и без това (разбира се, аз също имам баба и дядо и пожелавам на всички възрастни хора да са живи и колкото се може по-здрави, макар че след шейсетака е трудна задача). Отвратиха ме тази агресивна апелативност и всичките тези мерки и забрани през последнит
91
8
 
3
 
! Отговори
zXlq Fgh преди 3 години
Да вярваш сляпо на всичко по телевизията и всички медии е смешно, жалко и показващо капацитета на окаяното население на нашата родина, изразен в страх, дебилизъм, овче послушание, липса на всякаква аналитичност и критичност към огромния поток от всевъзможна информация. Не случайно сме били под османска тирания близо 5 века- за нас българите е характерна пословичната търпеливост, послушание, накланяне на главица и сляпо следване на силните на деня.
90
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чича ми дънкан ,каза че мангъра е от нашият род обаче по рано фамилията му е била манклауд.
89
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъра го апи кучито.
88
21
 
13
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До Кога"КОГА ДОЦЕНТЪТ ЩЕ СИ СКЪСА ДИПЛОМАТА В ЕФИР?"Абе не знам кой преди месец-два бе удостоен с награда за медицина и принос за лечението на инфекциозни болести... ааа момент... май точно доц. Мангъров беше!Та не знам кой какви дипломи трябва да се къса.. за коремна хирургия... пожарникарски... Ама нищо, продължавай да гледаш телевизия с влажен ов.чи поглед и да вярваш сляпо всичко, което ти говорят "експертите".
87
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият работещ вариант засега е това, което направиха в Нова Зеландия, Тайван Кралство Камбоджа, Китай и други държави - мерки не за ограничаване, а за спиране на епидемията, но това трябва да стане по целия свят едновременно, иначе преноса на заразата през границите ще продължи. След време вариант ще са и ваксините, но засега такива няма в масова употреба.
86
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стаден имунитет става при 70%.