Нова идея: Да се носят маски до масите в клубовете

Алибегов: Браншът няма да издържи на повторно затваряне
23 окт 2020 09:12, Ния Христова
81
Нова идея: Да се носят маски до масите в клубовете
Снимка: БГНЕС
"Обсъждаме в нощните клубове да се влиза и стига с маска до масите. Мислим и за намаляване на децибелите на музиката, за да не се налага хората да викат и да отделят повече слюнка. Готови сме на компромиси, за да няма пълно затваряне", заяви в ефира Нова тв Ричард Алибегов, председател на Асоциацията на заведенията в България. 
 
Той изтъкна, че вече се усеща спад на клиентите.
 
"През последните седмици в социалното пространство постоянно се коментира, че заведенията трябва да се затворят, както е в съседните държави", каза още Алибегов.
 
Алибегов е на мнение, че затварянето на дискотеки и клубове обаче не води до здравен ефект.
 
"Въпреки, че баровете в Европа не работят, броят на заразените продължава да расте. Абсолютно нищо не се е променило", категоричен е Алибегов.
 
Той е категоричен, че няма бранш, който да издържи на второ затваряне.
 
"Нямаме болни сред персонала. Мерките, които се взимат, очевидно са достатъчни. Най-важното е да предпазим хората", поясни Ричард Алибегов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната пунта-мара,ще ходим с маски до масата,ами след Третото им пада пердета на хората и никой въобще няма да мисли за ковид пък камоли за маски!
56
0
 
18
 
! Отговори
Прост и глупав преди 3 години
Стар човек съм и съм достатъчно възпитан да не се подигравам на хората,ама немога да се сдържа...Ричард Алибегов???Хе-хе!Умът ми не го побира:)))
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво се ходи на бар и дискотека? Да отидеш да пийнеш, да танцуваш и тн. То ако има вирус в бара, всичкото народ ще падне в канала. Не знам - откъде го измислиха това гадинче Ковидче, но явно се гонят някакви други дългосрочни цели чрез него.
54
2
 
19
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Теориите на Алибегов да ги разказва на жена си. Докога ще се дава гласност на кръчмари и тарикати???
53
0
 
16
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Когато става въпрос за оцеляване,развлеченията остават на заден план.Много важно ако фалира някой друг бардак.Крайно време е да разберем,че всичко е в нашите ръце. Сега е по важно да запазим здравето на колкото се може повече хора и да не допуснем здравната система да се срути.Тогава вече става лошо.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега сме я момента да Отрежем пръстът ако ли не утре ще се наложи да Отрежем ръката!Та и с тоя бизнес,ако не го затворят сега утре ще бъде затворен не само той!
51
0
 
10
 
! Отговори
Бар Наздраве преди 3 години
И като намалят децибелите, каква файда, ако са десет души компания наредени на едно сепаре да кажем. И предположим че са под влияние на няколко чашки концентрат?Някой знае ли подпийнал да говори тихо?
50
2
 
10
 
! Отговори
corona преди 3 години
За да не закъсат хорицата, бегом към заведенията!Има наглостта и да го афишира......
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До !!!Много добре се изказвате, предполагам сте на държавна хранилка и заплатките ви са гарантирани, ами тези хора, които няколко месеца преди не работеха и сега призовавате да не работят с какво ще се изхранват?В заводите масово се търсят работници. Не достига работна ръка и в сферата на услугите. Ако им се работи, има достатъчно работни места. Колко пари им се отпуснаха, намали се и ДДС-то. Всичко е от нашите данъци. Далаверите продължват - укриване на оборот, фиктивни договори. Стига де..
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До !!! 39Напротив, не съм държ. служител, свободно практикувам професията си и работата ми определено намаля, но не тичам да плачкам по телевизиите и не чакам дотации. Надявам се разбирате колко нелепо е сравнението на кръчми с хранителни магазини?Четете за пирамидата на Маслоу - основата не се пипа!
47
0
 
11
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ПРОБА ГРЕШКА ПРОБА ГРЕШКА ДО КАТО СТИГНЕМ ДО ПОРТИТЕ НА РАЯ. ВСИЧКАТА ИМ РАБОТА ТАКАВА. ПОНЕ ДА НЕ КРАДЯХА.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
здравния пудел на Боко ще ходи да му се моли. От тоя космарлак ли зависи икономиката.
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова идея - затворете развъдниците на бацили. Нито дезинфекцират, нито чистят, нито проветряват.
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много умен вирус, не заразява хора на маса. Само чака някой да стане и го хваща за гърлото. Браво, логиката е непоклатима.
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
намалиха им ддс , дадоха им 60/40 от Нашите пари , а те си вдигнаха цените ! -тоз г-н какво иска още ? Али Бегай бе..........
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кум на този дългокос чеченец е Пешо Сумиста- професионален убиец от "Наглите".
41
1
 
13
 
! Отговори
Бау 36, преди 3 години
Не са прости, но не са и неспасяеми. Ако ресурсите (вкл. човешки) се прелеят от затворените заведения в производство на нещо - било то храни или потребителски стоки - ще можем дори и да изнасяме и да укрепим икономиката си. Кръчмарите гледат лесното - купуваш за 1 лев, замразяваш заготовката и продаваш за 10. Наемаш сервитьор, който живее от бакшиши. Това са глупости!В момента светът навлиза в криза, за която трябва се стегнем в кръста, за да докретаме до финала на пландемията.
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това сигурно пак ще е по медицински причини. Вирусът не закача седнали,така че веднъж на масата ли сте, бъдете спокойни. Циркът обогатява програмата си.
39
3
 
6
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Много добре се изказвате, предполагам сте на държавна хранилка и заплатките ви са гарантирани, ами тези хора, които няколко месеца преди не работеха и сега призовавате да не работят с какво ще се изхранват? И то без никакъв реален резултат от тъпите мерки! Малко мислете с тези глави! И кой бизнес в България е от стратегическо значение? Ми да затворим и веригите магазини, че и там се струпват хора, *** тогава ще ревнат всички, нали!
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 28Знам, знам. Тук идват измамите с ДДС. Защото имаш право на данъчен кредит само ако ползваш автомобила за дейността на дружеството. Ако го караш за лични нужди и за да се правиш на голям играч пред селските ***, дължиш това ДДС и няма кредит. Алибежката плаче за една ревизийка, да го видим кво - що. Ама май е от наште ора, така че няма да се случи никога.