Какви са били предците ни - арийци,тюрки или хуни?

"Операция История" по следите на древните българи
25 окт 2020 19:18, Красимир Ангелов
151

Какви са по произход древните и съвременните българи?

Това е един от историческите въпроси, които най-сериозно вълнуват нашето общество. Къде и колко са били българските държави и какви са нашите предци –арийци, тюрки, хуни, иранци славяни, траки или просто българи?

Фактите в предаването "Операция История" по телевизия Bulgaria ON AIR ще научим от доц. Тодор Чобанов, зам.-кмет на София по култура и образование.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 43Кой пише?
44
9
 
6
 
! Отговори
! преди 3 години
Четя си коментарите и разбирам колко неуки хора има. Аз работя в Мин. на Културата и този въпрос многократно е обсъщдан. Но за да се докаже трябва да се реши от централата а не от някаквиси знайни и не знайни "учени". Каквато и теория да има в момента от централата трябва да бъде обсъдена с Брюксел, всичко останало е чешане на езика. Хуни муни славяни това не го решавате вие а това ще се реши от нашите съюзници които имат много по големи учени от тукашните комунисти в БАН!
43
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С миналото не се живее, ще ви кажа нещо много по-важно от всички глупости за гени, и това е, че БЪЛГАРИ няма да има до 100-200 години и тогава може да се говори за история по-тези земи навреето какви били живущите !
42
2
 
1
 
! Отговори
питам преди 3 години
Бариш или Баръш Манчо,кое от 2-те
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Названието прабългари е измислено от интернационала. Такова нещо не съществува.Българите сме наследници на Бесите и от хиляди години сме на тази земя, за жалост на пуйката и на имперските мераци на Русия.
40
1
 
2
 
! Отговори
цар Симеон преди 3 години
Кромуел е пуританин, вярващ в доброто и е добър Христианин а това значи тракиец
39
1
 
3
 
! Отговори
Истинското име преди 3 години
на Борис е Бариш.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Атила пишат че бил нисък,трътлест с мускулест торс,дълги мощни ръце и сплескан нос.Също така със сплеснат нос и несързмерно голяма глава,силно тъмен.Типичният пoлучoвek. Не мисля че нормалните хора ги интересува тоя пpимат.Единственото с което е влязъл в историята е че е убил много хора,запалил е безброй манастири и църкви.Накрая умрял от масивен хеморагичен инсулт от много пиене.Роднините му и други претенденти за неговото място започват да се бият помежду си.Накрая оpkите се саморазпадат.
37
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин прилича на прабългарин дребен с леко дръпнати очи.
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33Много го хвърляте това семе, спрете се малко ..Проблема ви е, че в Турция го хвърляте мъж в мъж, а така не се прави.
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** искат да се приравнят до нас българите и казват, че сме славяни.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33Няма семе-меме, това се изтърка и не хваща дикиш както казвате вие.Най- големия антропологичен институт в света намиращ се в Швейцария ви го каза - българите имат 98% тракийски гени. И да се напъвате, файда йок.
33
7
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
Чичото на кан Аспарух,се е казвал ОРХАН,нека" историка" расим безносов,да си направи извода,какви сме били.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че са били антични македонци.
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Филмът , че сме били славяни го гледахме! Пуснете следващия!
30
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо от това избоено не сме - тук сме на кръстопът и който е минавал си е оставал семето. Най-точно и обективно сме си смесица от всичко което е минавало от нашите територии - дмеек *** !
29
1
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Няма място за спорове. ДНК показва най- обективно кои сме.
28
8
 
6
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Много е глупаво че триете линкове. Защо са популярни Туитър, Фейсбук и т.нт. Нека хората да споделят. Вие не позволявате да се споделя. Вече пиша повече във Факти. Позволяват качване на снимки и ембед на Ютуб видеа. Тази вечер се подлъгах да пиша тук. Наистина повече няма да пиша.
27
4
 
6
 
! Отговори
Егеш мегеш преди 3 години
чоголем, курош вараш немтодо да ви звучи на турски? Както и че прабългарите били индоевропейци, ама една индоевропейска дума няма в езика им. Доцента съвсем омеша географията с етнолингвистиката.
26
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, туркомани, сърбомани и други отродени българи! Дивите българи са дали културата си на 350 милиона хора по свете, без да ги колят и бесят. Вие какво направихте, освен, че ползвате тяхната култура (азбука) и че строите турски бани?