Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!

Президентът заяви, че се чувства в отлично здраве
377
Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!
Снимка: БГНЕС

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове.

Това коментира президентът Румен Радев в Хасково, където присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен.

"Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“, заяви държавният глава.

Още по темата
Радев каза пред журналисти, че в момента е в добро здравословно състояние, предаде БНР.

"Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. По закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ. Следвам стриктно правилата - така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко", посочи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
7
 
20
 
! Отговори
Злата свекърва преди 3 години
На един олигарх синът му пораснал и баща му казал:- Стига си копунясвал, време е да правиш и нещо смислено! Какво искаш да работиш да ти организирам такъв бизнес?- Искам да работя кусурджия - другите да работят, а аз само да им търся кусури!-Не може сега сине, тази позиция вече е заета от Президента,. Да беше казал преди да го назначим. След 1 година обаче ще го освобождаваме, ако искаш чакай!
272
13
 
7
 
! Отговори
радев преди 3 години
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТУЛУПИНЪТ КОГА ЩЕ ХОДИ В ЗАТВОРА
271
3
 
23
 
! Отговори
Гуфу преди 3 години
А Защо на 21.10.2020 е подписал проекта без забележки? Синдикатите също са ок с бюджета. Това е същото като с НСО при Росенец изпраща уведомление към МС а после ги плюе. че са направили това, което иска в уведомлението.
270
6
 
31
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
***. Долен лицемер е. Защото ако бюджетът не беше такъв, а рестриктивен, тогава щеше пак да го оплюе, но с думите, че правителството не предлага средства за компенсиране на бизнеса и уязвимите слоеве на населението в кризата.
269
6
 
27
 
! Отговори
шyт в гз! преди 3 години
Тая шушумига как само го напъдиха като краставо пcе :) Голем кеф!Деса така и не можа да обиколи естонските молове! Съветниците му и те гладни останаха!
268
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато децата започнаха да се обучават дистанционното този можеше да направи списъци на сираци на военните и полицайте, да отправи призив към фирми и държавни структури за предоставяне на компютри/ има много годна ТЕХНИКА ,заменена с по нова/ И ДА се помогне на вдовици и с пари от СПОНСОРИ. НИЩО !ЛЕЖАХА С ДЕСА! НИНОВА ОТКАЗА СРЕЩА НА ББ -В 23 ЧАСА Е КЪСНО! ДАЖЕ НЯМА СВИКАН НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ ПО СИГУРНОСТТА! ЗАЩО?ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ СВЕТА Е В ТРЕВОГА И ТЪРСЕНЕ НА СПАСЕНИЕ А ТОЗИ САМО МЪРМОРИ
267
5
 
29
 
! Отговори
Оо неразумний юроде. преди 3 години
Да се е.е народа война да няма.При такъв главнокомандващ БА при наличие на война свят ще им се завие на военнослужещите .Скрит някъде из под полата на Деси-то ще изстрелва по някоя крилата фраза ,че току виж друг му и виновен ,че не може да си вдигне самолета.Стига с тази демагогия и критики .Ако нещо не ти харесва ,то преглътни това твое его веднъж и изкажи твоята позиция как трябва да се случват нещата според теб !!! Стига си раздавал оценки предложи веднъж решения ,че и ние да разберем ,че о
266
5
 
25
 
! Отговори
Румен Грипенов преди 3 години
Няма бюджет за бракуване на Ф16-ките и за купуване на нови Грипени!
265
11
 
36
 
! Отговори
болен мозък преди 3 години
Този разпали омразата и враждата между българите. Той е с болен мозък. Това чудо ли искаме да ни е президент? Всъщност той отдавна не е президент. Вече го гонят и от Европа. А българите го търпят, трябваше отдавна да бъде изгонен.
264
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е президентът, само слепите не го виждат
263
5
 
29
 
! Отговори
1 преди 3 години
Бънди ние правителството знаем какво предлага ,ами ти какво предлагаш.
262
1
 
38
 
! Отговори
До Слави преди 3 години
Слави няма и една фирма в България, само офшорки. Сигурно магазинчетата във факултета плащат повече данаци. И нама такъв вирус, измама било. Та тоя ли чалгаджия ще управлява България.
261
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя смехурко иска да се спрат всички помощи, та ако случайно вземе власта да отвърже кесията той. И да е добрата бяла лястовица. Още ме кефи как го изгониха поляците. Затвориха му всички врати. Даже да вечеря не му дали. Дирекно на самолета и у дома.
260
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е Мангъров 2. Каквото и да се направи, Радев е все наопаки. Цяло лято ломотеше, че не бюджетът се пестял. Ако нямаше толкова отделени средства, щеше да обвинява точно в обратните неща.
259
25
 
1
 
! Отговори
Слави преди 3 години
Слави е богът на бюджета.Ще им свие перките на всички пи.лемета.
258
21
 
2
 
! Отговори
САМО Слави преди 3 години
Бюджет може да направи.
257
1
 
19
 
! Отговори
Искам да наеба Радев преди 3 години
Къде да се запиша за ред?Имало опашка вече
256
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 281 Ти явно не си живял по времето, когато фалираха държавата няколко пъти другарите на този.
255
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхотна снимка са му направили на идиoтa :) По-*** е и от мангъра!
254
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що отиде в Естония, като знаеш, че си контактен бе мyхльо? Замъкна се със cганта си да се налапате на вечерята.Удариха ли ти един шут в гз като те напъдиха като мръсно псе?