Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните

Премиерът иска външни наблюдатели за вота, а от министрите - да работят
162
Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в пандемията трябва да насочим вниманието си към възрастните и към хората със съпътстващи заболявания.

Нека засвидетелстваме грижата и вниманието си към опазването на техните живот и здраве като спазваме противоепидемичните мерки, призова Борисов в профила си в социалната мрежа.

Още по темата
Казах на министрите да не обръщат внимание на злобните коментари, а да работят и да следват целите, които сме си поставили. От тях искам много работа и да полагат грижи за всеки един българин, заявява той във връзка с днешното заседание на правителството.

С агресията си нашите противници отново ще уплашат хората. Вече лъсва истинската им същност. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдатели. Сигурен съм, че хората пак ще изберат стабилността, защото виждат какво правим, коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иначе се радвам че си останал жив и здрав, виждам че си забавен юначага, пожелавам ти тая зима пак да го изкараш и да може пак да е хвалиш на пролет, жив и здрав да си приятелче
113
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** два пъти го карах и за разлика от теб минах без мозъчни увреждания хаха
112
7
 
0
 
! Отговори
до 125 преди 3 години
сладурчо, вирус има и лично ще се убедиш в това като те тръшне, аз не м се дадох щото съм животно, но по-слабичките няма да издържите, сега си ербап щото още не те е хванал вируса, но като те хване тогава трябва да си ербап не само на приказки
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 115Врътка е, но трябва да си актьор, също да се обедят че си беден, тоест не може да направиш нищо :) Но аз ги подкрепям, не крадат и не убиват, щом държавата им дава пари, всичко е точно ! Ако изглеждаш добре и имаш какво да сложиш в устата, не се надявай да ти дадат пари, само казвам :)
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали да не питал Балтов, или да ида в Александровска, да питам някой там, колко ще ми платят за да ме пишат корона, може даже и цялата рода да докарам, дали ще има бонуси
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приятелче, аз лично във вируса не вярвам, дали си лузър не знам, ама като ти чета коментарите, не знам кво си карал корона или птичи, но явно си получил в последствие мозъчни увреждания, дано не са постоянни, успех
108
3
 
8
 
! Отговори
Шкафчето му говори преди 3 години
Варена тикава, печена тиква, гипава тикава - все е тиква!
107
4
 
2
 
! Отговори
до 118 преди 3 години
Не съм лузър а победител защото вирус има и всеки ще се убеди в това. Единствения начин да имаш имунитет е да изкараш вируса. Не съм за 2000лв да се пиша болен от нещо от което не съм. Много хора ще се гътнат от вируса.
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5-6 милиона
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия "външни" набюдатели са ни ясни,ваши хора дето да прикриват далаверите ви, не пасем трева бе байо.разчиташ масовката да не излезе и да отидат само вашите хора да гласуват и така едни 300000 например да сложат 3 партии-ОПатреоти на власт, от 56 млн с право на глас ти трябват едни 300000 за 3 парии-чиста работа, благодарение на негласувалите.Хората дори не знаят как да спрат бандите, държат оръжиъто а не го използват.
104
3
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Не спазвам мерките на Бойко и не нося маска.
103
1
 
8
 
! Отговори
Цвета преди 3 години
Пазете се, хора. Ако ви няма вас от къде ще идвт приходите за шкафчето?
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти си я изкарал, ама 2 бона взе ли за това, ако не си взел си голям лузър, напразно си я карал
101
3
 
7
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Виждаме казваш,какво правиш?!Магистрали,които не се равняват и на междуселски пътища ли имаш предвид бе,Методиев?!Това са глупости!!!Нищо,ама нищичко,не правиш!!!
100
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз я изкарах короната и въобще не ми дреме за лузърите които нямат сили да я изкарат
99
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега последно, как става тая врътка, да те пишат ковид и да вземеш 2 бона, ама в болница няма да лежа, виж в къщи може, при кой да ида да питам поне
98
2
 
3
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
Грижата за възрастните хора си е лично ваша отговорност. Вие имате родители. Вие имате баби и дядовци.Вие ще се грижите за тях. Не само държавата да чакате.ТЕЗИ ХОРА СА СИ ДАЛИ ЗДРАВЕТО ЗА ВАС. ТЕ СА СЪБИРАЛИ ВИЕ ДА ИМАТЕ.ВИЕ СТЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ.Толкова ли ви тежи за се грижите за родителите си? Те са ви изучили.Едни лекарства не можете да им купите.Пушите като комини по 5 лв за цигари имате...нямате 30лв за вашите родители? КАК НЕ ВИ Е СРАМ?ЧЕ НЕ ВИ Е ЖАЛ Е ЯСНО! В хоспис ги изпъдихте!С.***!
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 104Трябва да са сигурни че няма да пееш, дават лев на такива които нямат избор :) Разбира се има промити мозъци от пропагандата, но са много рядко, освен някой известен да си направи пияр :)
96
5
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Тази вечер въстание има ли?:):):)
95
1
 
1
 
! Отговори
бияч преди 3 години
Който е лузър ша мре