Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните

Премиерът иска външни наблюдатели за вота, а от министрите - да работят
162
Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в пандемията трябва да насочим вниманието си към възрастните и към хората със съпътстващи заболявания.

Нека засвидетелстваме грижата и вниманието си към опазването на техните живот и здраве като спазваме противоепидемичните мерки, призова Борисов в профила си в социалната мрежа.

Още по темата
Казах на министрите да не обръщат внимание на злобните коментари, а да работят и да следват целите, които сме си поставили. От тях искам много работа и да полагат грижи за всеки един българин, заявява той във връзка с днешното заседание на правителството.

С агресията си нашите противници отново ще уплашат хората. Вече лъсва истинската им същност. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдатели. Сигурен съм, че хората пак ще изберат стабилността, защото виждат какво правим, коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
8
 
! Отговори
Да го жертваме преди 3 години
А например ацтеките и инките принасяли своите вождове в жертва на боговете по време на епидемии.....Не намеквам за нищо... просто хубав обичай!!!!
93
3
 
5
 
! Отговори
6 преди 3 години
И в какво по-точно ще се изразяват грижите за възрастните !Храна ли им се доставя по домовете ? Увеличена ли и квотата на домашния патронаж за храна ? Намалени ли са цените на лекарства ? Ще получат ли повече енергийни помощ ?Ще получат ли намаления на картите в градския транспорт ?Ще им се преизчислят ли пенсиите ? Борисов , по всички тези въпроси и още много отговорът е НЕ! Тогава коиса грижите ?В 160хиляден град като Стара Загора на социален патронаж са 300 ТРИСТА души !?ГЕРБ е тук на власт!?
92
3
 
9
 
! Отговори
шейтан ПУНТА МАРА преди 3 години
Тоа пак ни крои нещо.......Бай *** е селски тарикат и прави представление от селска вечеринка.. . Прави инсценировка, че е болен и ни играе некакъв трик.на умрела лисица да се прави!!!!Пак има сигур некви проблеми чиляка.я проблемите да идат от БарЦелона, я от Путин, я от зад океана, а и от Сретан може!!!!!Може да му повярваме само след кремацията!!!!
91
4
 
2
 
! Отговори
запознат преди 3 години
и да се криете и да не се криете лузърите пак ще ви изпържи короната ахахахахсхаха
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 104 Да и други шашми се правят!
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрах, че по болниците пускали бели листа и всеки от персонала можел да се пише ковид, давали 2 бона, истина ли е това, или е лъжа, някой чувал ли е нещо подобно, пращали ги към софия централно, че щаба гонел бройки
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грижете се за възрастните хора и събирйте спомените им!Така ще знаете истината за миналото.Сега ви лъжат по телевизията и всичко е подменено.Питайте вашите баби..дядовци!Пазете ги!Те са мизерували.На тях са им отнемали земите,горите,националицирали са им мандри.На моя прадядо така са взели горите и мандрата.Били са го да подпише за национализация.Нищо не подписал и му счупили ръката.Тор са сипвали пред вратата на нашите.Третирали са ги с ковчег са викали -или давай мандрата или влизай в ковчега
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 100Аз не го правя, намирам го за неетично, но има хора които са актьори, плюс това се нуждаят от пари :) Сега е модерно, кво толкова се свините :)
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МЕХАНИЗМИТЕ ЗА ФАЛИРАНЕ НА БАНКИТЕ БЯХА -КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ-БАНКОВИТЕ ПИРАМИДИЛУКАНОВ СЪЗДАДЕ ПЪРВАТА БАНКА СЪС ЗАЕМ ОТ БНБ. СЛЕД ТОВА ОТВОРИ ВТОРА БАНКА С НОВ ЗАЕМ ОТ ПЪРВАТА. ТАКА СЕ СЪЗДАДОХА БАНКОВИТЕ ПИРАМИДИ.ТЕ РАЗДАДОХА ПАРИ В КУФАРИ НА НАЙ-ВЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ.ЕДНА ОТ ТЯХ БЕШЕ НИНОВА.ТЯ НА 28Г КУПИ ТЕХНОИМПЕКС И СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР.ПО-КЪСНО ПРЕЗ 1996Г.ЗАСТРЕЛЯХА ЛУКАНОВ ЗАЩОТО ТОЙ 2 ДНИ ПРЕДИ ТОВА КАЗА, ЧЕ ПОМНИ НА КОЙ Е ДАЛ КУФАРИ С ПАРИ.ВСИЧКО Е ЗАСЕКРЕТЕНО И СЕ ПАЗИ В ДАНС
85
1
 
3
 
! Отговори
щом заговори за това преди 3 години
значи скоро ще забрани на хората над 60-65 години да излизат освен до аптека и амагазин и сутрин от 8 до 10, предупредете роднини и познати на тази възраст!!!
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама аз ако ида в най близката болница и се изкашлям може и да ме пишат без да платят, трябва ми човек където да е сигурен и да превежда парите по сметка или на ръка веднага, така в болницата е малко на риск ако нямаш познат
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам пълен lock down, ама пълен, да видим колко дни ще издържат тези министърчета и тази измислена пандемия
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 96Отиди в най близката болница, изкашляй се и се направи на отпаднал....като ти направят тест ще се обедят че си болен от ковида, ще ти платят и ще изкараш Коледа :)
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Найде хаирлия де е ,утре сме на 3256 заразени.Чакаме хубавото кръгло число 10 000.До Нова Година има време .
80
4
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 3 години
ВИЕ СТЕ МНОГО МЛАДИ И НЕ ПОМНИТЕ-НЕ ЗНАЕТЕ ИСТОРИЯТА.ЗА ТОВА ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ.БСП ФАЛИРАХА БАНКИТЕ И ТОВА Е ФАКТ.МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И ЗАЩО БЕШЕ РАЗСТРЕЛЯН ЛУКАНОВ.НАЙ-БЪРЗО И КРАТКО Е ПУБЛИКУВАНО В ДОКУМЕНТАЛНИТЕ КАРДИ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ.ЗА ГЛАДНАТА ЗИМА 1991 НИЩО НЕ ЗНАЕТЕВИЖТЕ: "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода БългарияАЗ БЯХ СТУДЕНТ ПО ОНОВА ВРЕМЕ И БЯХ НА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ.СЕГА ВИ ЛЪЖАТ - КАКТО ЛЪГАХА НАС. НИЕ СЕ БОРЕХМЕ ЗА СВОБОДА.ТЕ ОГРАБИХА Б-Я С ПРЕВАТИЗАЦИЯ.
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли къде мога да се пиша болен от ковид и да получа 2 бона, даже съм склонен да се направя после, че ме е повторило, да взема някой лев за Коледа, пък и гледам, че сега е модно да се пишеш ковид, та да не изостава от другите
78
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 83Абе нека да затварят всичко, може да се отървем най после от тях :) Разбира се, подобията на човеци умират най късно, другите и да се пъчат все тая, не са удобни :)
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странна метаморфоза преди десет години много бързо забравихте кви ги блещеше тоя идиът по адрес на старите хора
76
0
 
3
 
! Отговори
до 83 преди 3 години
само един ли ще покажат дай да видим задръстените болници.ХА- ХА.
75
3
 
1
 
! Отговори
Есемеска от оня свят преди 3 години
Хора погледнете постера за Крастав Крадлев. От дясно до главата му се вее бесило.Кой революционер се е сетил по този начин да праща есемески на мутрите