Орлов мост бе блокиран от майките от "Системата ни убива"

Стигна се до пререкания с шофьори
28 окт 2020 19:12, Нели Христова
176
Орлов мост бе блокиран от майките от "Системата ни убива"
Снимка: БГНЕС

Няколко майки от "Системата ни убива" блокираха Орлов мост, ругаха шофьорите, наричаха ги животни и накрая заключиха, че българският народ е тъп, защото не ги подкрепя.

Една кола се опита да навлезе на моста, но я върнаха. Не се стигна до разправия с шофьора. Майките коментираха, че шофьорите не се опълчвали срещу "тия животни", а срещу тях. Накрая констатираха - тъп български народ. Снимащият призовава да ходят на друго кръстовище. С това записът, който предаваха на живо във фейсбук, свърши, пишат от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия майки системата ги убивала, но са охранени с татуси, гривнички и маркови очила. Ти да видиш как убиваше системата на Жан Виденов, майкоооооооо, пари за леб немаше, гладни бяхме тогава. Кво искат тия женища, пак не знаят, то жена откъде да знае що иска.
84
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заслужават да им вземат данните и да им спрат помощите на всички дето се правят на пребити от системата. Като им спрат парите да ги видим тогава.
83
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маски няма ли да горят.Храна хвърлят,пък били социалнослаби.Лицемерки.Пуснаха ги в комисиите и ако познаваха проблема, можеха да помогнат, ама са пратени само да пречат да се помогне на страдащите хора.Нали са си ве-щи-ци.
82
2
 
5
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
До 88:Властта от 1944 година насам само на еднодневките от провинцията разчита - ***, лесно манипулируеми и продажни за трохи хляб - обаче с 10 реда код може да бъдете заменени от днес за утре!
81
12
 
4
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
Ъ, сахер, ъ...Бойко е полиглот, представлява младата интелигенция, нали? 😅
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мани бегай, то сега да ти кажат провинциалист си е комплимент. Они бавни софийски *** с меки мозъци де хората от провинцията идват и им взимат работните места като стой та гледай мани бегай. Много ясно че е така, они *** в София са бавни и мързеливи, чепка за зеле не става от тех. Езици ми говорили, да си ги прикажуват, големите пари отиват в джоба на амбициозните провинциалисти жик так. Нищо не можете да направете комонизчета с меки мозъци, вие сте втора класа особено софиянци.
79
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво да направят по-точно шофьорите. Да си зарежат колите насред шосето и да дойдат до вас да крещят? Само че шофьорите цял ден са били на работа и са нервни, изморени и вкъщи ги чакат по 1-2 деца, домашни, онлайн обучение, родители, неволи и т.н. На никой не му е лесно в живота, особено пък в БГ. Тази да внимава с квалификациите. Щото докато седи цял ден там на протест, някои бачкат и внасят осигуровки, за да има помощи за всички. Те парите не падат от небето, нито помощите.
78
0
 
17
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Манолова си знае работата! Вчера нямаше кой какви коментари, и днес сблъсък с шофьорите! Утре мая утре?????
77
0
 
22
 
! Отговори
злобни бабета преди 3 години
Не системата а шашкънията ги е убила тези .....
76
13
 
3
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
До 82:Знаеш ли, че само закоравели провинциалисти използват животински сравнения?Бойко пак ли пазарува материал от селата?
75
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия майки системата ги убивала ама са поне с по 10 кила над нормата. Да беа видели как убиваше системата по времето на соца мани бегай, то режим на тока, на водата, немаше ни банани ни дънки, немаше ни коли ни автобуси мани бегай. Па за грима, вие улави ли сте бе, келешченца, да се нагримира жената едно хубаво па да сложи тесните дрешки и парфюмчето, е това е живота. Оня комониз без фрим мрим, мани бегай, улави идеалисти цел живот. Вместо да поживеят като хората само с глупости се занимават.
74
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Окупаторите вън!Ти не можеш да вършиш работата на тоя, дето му викаш че е ***.Смяяяяяяятай!
73
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 81Мпже и да съм комунист, само че не можеш да ми стъпиш на пръста :) Аз колкото съм "свалял" гаджета, ти сигурно си ги сънувал. Бяха без грим повечето когато ги опознаеш (90-те), тогава почти всички бяха стройни като фиданки :) Имаше случай в който грима говореше, но и правеше проблем на кожата, понеже много се цапотеше, айде давай :)
72
1
 
9
 
! Отговори
Ткзс преди 3 години
До 80Навремето жените бяха разпънат гарван.А сега жена с косми не можеш да намериш.Не е нормално.Всички соросоидки станаха.Без косми не мога да го вдигна.
71
0
 
16
 
! Отговори
ОрехШишарски къмВлък преди 3 години
Време да закриваме КОКОШАРНИКА!!!
70
0
 
17
 
! Отговори
жожо преди 3 години
Тая система много мудно действа.От кога ги убива, а още ходят.Не може ли по-енергично?
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И некъв комониз вика, навремето жените били хубави и без грим. То тогава по соца нямаше продукти от първа необходимост като банани или дънки, вие комонета ми говорите за грим. Пък и представете си я жената, нема пари, нема стоки, чака от село да донесат зимнина, но още няма. Жената изцъклена, гладна, отвратена от животна и се опъва кожата на лицето от яд. Навремето били слаби и хубави, ми много ясно, то тогава яко се гладуваше плюс режим на тока и водата. Мани бегай!
68
18
 
3
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
Ако "народът" наистина е избрал неграмотния провинциалист и цялата шайка анонимници от села и паланки заедно с него, наистина е "***", това е реалността.
67
15
 
4
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
До Анонимен:Римляните държат провинциалиста на власт, недейте да си клатите стола така необмислено!Как неграмотен селянин взима решения, бе?Смях!
66
1
 
25
 
! Отговори
Майка на дете с увр преди 3 години
Да си майка на дете с увреждане сега е чест и гордост. Всички останали да *** - важно е майките и техните увредени деца да получат много пари и цялото внимание на обществото. Да уважаваме ви, съчувстваме ви, отпускат ви се средства - не малко.Но цялата държава е зле.Помня, добре помня как през 90-те години се ползваха децата с увреждания - как просеха по улиците, експлоатирани от мутри. Кои бяха тези майки оставили децата си така?!