Тотомилионерът Пеовски опита да се самоубие с Б58

Голямата печалба носи само неприятности на късметлията
2 ное 2020 10:58,
63
Тотомилионерът Пеовски опита да се самоубие с Б58
Снимка:БГНЕС

Румен Пеовски, известният  тотомилионер от благоевградското село Покровник, опита да се самоубие, като погълна селскостопанска отрова Б58.

59-годишният мъж е приет вчера в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в критично състояние, което не позволява транспортирането му в София. Все още не е ясно защо Пеовски е посегнал към отровата, пише Dir.bg 

Още по темата

През април 2017 г. безработният мъж спечели джакпота от близо 1.7 млн. лева в играта "6 от 42" на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лева. Печалбата дойде при Пеовски с числото 3. В последния момент той решил да промени числата, с които играе 30 години, като вместо 2 избрал 3.
 
Голямата печалба обаче му носи само неприятности. Няколко месеца, след като удря джакпота, Румен Пеовски е настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура. Милионерът нападнал съседи с косачка и ловна пушка.
 
Те разказват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен. За капак негов приятел го дал на съд. Мъжът има претенции към половината от печалбата, тъй като от години двамата играели с общи числа. Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му.
 
Румен Пеовски живее сам след смъртта на майка си. Съпругата и двете му деца от години са в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
37 преди 3 години
Глупости
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притежанието носи страдание (става въпрос не само за пари). Освен, че отнема много време и енергия, заиграва с егото и пуска човека по стръмната пързалка на сравнението с другите ("адът- това са другите") и обричане на вечен вътрешен огън.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите са най важното нещо когато ги нямаш, но когато имаш достатъчно стабилни доходи, добра заплата , приоритетите стават други и парите губят значение си,но големите пари не ти позволяват това защото стават приоритет сами по себе си, и няма време за важните приоритети в живота, трябва гъвкавост да се постигне баланс,на това човек обикновено се учи , но бързото учение не е лесна работа за никой ,защото нямаш елемента стъпка по стъпка .
28
2
 
4
 
! Отговори
do Гаро преди 3 години
Каза човекът с 2 лева в скъсаните си дънки
27
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато беден човек спечели милиони от тотото в цивилизована държава, е щастлив.Когато беден човек спечели милиони от тотото в България, го обявяват за психичноболен, взимат му парите и после го самоубиват.
26
2
 
8
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Първо: това не са кой знае колко много пари и второ,нямаш ли акъл, ще имаш винаги проблеми...
25
1
 
7
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Това само от тотализатора и прокуратурата са го изкарали психично болен!
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доказателство че богатството е непосилно бреме за простотията !
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре богат и нещастен, отколкото само нещастен или недай Боже беден и нещастен.
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на този мутрите са му взели парите още като са го настанили в психиатрията(някой с връзки в районната прокаратура го е уредил, проверка им направете на тези!) Може и нищо да му е нямало, кой алкохолик играе тото, вместо да си купи алкохол???
21
4
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ПАРИТЕ НЕ НОСЯТ ЩАСТИЕ. ОСОБЕНО - ЛЕСНО ИЗКАРАНИТЕ.
20
1
 
5
 
! Отговори
Диабло преди 3 години
Ако беше с турско име нямаше да го напишат еничарите !!!
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му."Мхм, ако е вярно просто като е разбрал, че е спечелил, си е казал, "а, как ще му дам аз на тоя толкова пари, аз съм по-заслужил" и го е прецакал.Нещо като червените тук, които са готови да краднат, защото са "по-заслужили".Най-обикновен крадец който пари са го ударили по главата.
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Името му е написано и селото в което живее. Това в една бандитска държава като България не би трябвало да се разрешава. Друга работа е на запад, в Испания например има полиция (която не е част от мафията като в Бг), има държавна защита срещу измамници, изнудвачи
17
0
 
15
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Парите не са за всеки. Дори аз самия не знам какво да правя с толкова много пари. Всеки *** ще ги затвори в недвижими имоти и до там!!
16
2
 
21
 
! Отговори
мда преди 3 години
Всеизвестната българска приказка "Акъл не искам,пари ми дай"И като му дадеш пари на един ***,края винаги е един и същ,затова пари на *** не трябва да се дават,все едно ги хвърляш в дупка.
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз рекох че е Пеевски..пък то..
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13В Испания да, но го написах понеже и на нея бяха приписали такава съдба. Познавам вече бившите й съседи, сумата, която спечели е умопомрачителна и на пръв поглед проста, но си осигури и правнуците, оправи си зъбите и живее спокоен живот. Така, че има и положителен пример.
13
1
 
10
 
! Отговори
танер преди 3 години
по лошо от богатия е бедния да стане богат
12
1
 
5
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Горкия човечец ....