Радев с критика: Нямаше подготовка, виждаме панически действия!

Президентът: Пазете се и не разчитайте на телевизионни спасители!
Обновена: 3 ное 2020 20:13 | 3 ное 2020 16:11, Веселина Йорданова
513
Радев с критика: Нямаше подготовка, виждаме панически действия!
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев заяви, че многократно е призовал правителството да подаде оставка, защото по думите му то не може да води страната през коронакризата.

Пропуснато беше ценно време, за да се направи необходимата подготовка, сега виждаме панически действия, заяви Радев пред журналисти.

Още по темата
Според него, докато се разхождало по магистрали и мислело за оцеляването си, правителството пропуснало времето за отговорни действия.

Призовавам хората да спазват мерките, да се пазят - тях и своите близки, да укрепват своя имунитет и да не разчитат на телевизионни спасители, заяви Радев.

Президентът каза, че връченото му предписание от РЗИ за карантина е изтекло снощи. Той призова да подкрепим лекарите и медицинския персонал в тежкия момент.

Радев ще разговаря с германския си колега по темата за преговорната рамка на Северна Македония с ЕС.

Членството на Северна Македония е изключително важно за нашия регион и България винаги го е подкрепяла, но трябва да имаме ясни гаранции, че нашето единство като българска нация и нашето културно-историческо наследство няма никога да бъдат поставяни под въпрос, посочи президентът.

По думите му не можем да дадем европейска легитимация на омразата към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


513
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
1
 
30
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 3 години
Румбата няма да види повече европейска държава, не само да го гонят, ама и в Танзания няма да го допуснат, там между другото бият по улиците с пръчки за неспазване на мерките
331
1
 
29
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Самият факт че като главнокомандващ е допуснал зараза сред висшия команден състав е достатъчен да си подаде оставката като президент или да отиде на съд за умишлено нарушаване отбранителните способности на страната а не да фъшти през ден като спукан руски балон
330
25
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До hater,тиквата,затова ли се скри,защото е много "умен",от 4 месеца,само джитка с джипа,никъде не се показва.
329
24
 
1
 
! Отговори
аз преди 3 години
До haterЕми ком Радев е *** - яжте асфалта и *** като мухи. Днеска почина още един неприет в болница. Но гърбавите *** продължават да ***
328
2
 
37
 
! Отговори
hater преди 3 години
Радев, знаем че си nросm като ***. Няма нужда да ни го напомняш всеки ден. Ако имаше поне малко акъл щеше да се скриеш на село. Освен за селски пъдар за друго не ставаш.
327
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Противен и гнусен фигурант- слуга на мафията! Не разбра ли вече, че служебно правителство няма да има? А размахания юмрук да си го навре в ... .!.
326
1
 
45
 
! Отговори
Разочарован преди 3 години
***, позор, егоист и е за съд! Март месец излезе да казва, че нямало вирус и хората да не си седят вкъщи. Насърчаваше псевдо протести с платени и за съжаление и със спонтанно излезнали хора, подведе ги. После се чудите защо толкова болни. Че то по протести се прегръщаха вместо народа да е единен в тежки времена. Никоя друга държава не направи подобен опит за метеж както тези мекерета. Щом си в демократичен модел на управление властта идва от народа демек с избори! А докторите изнемогват!
325
1
 
45
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Това не е президент а спортен коментатор само отстрани критикува без да си мръдне пръста за нищо!
324
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти какви мерки взе срещу руските си шпиони в президентството? А как отиде в Талин без да предупредиш, че си контактен? Абсолютен популист. Надявам се на следващите избори да те изритаме от президентството.
323
1
 
56
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Плъхът се показа от дупката пак да съска. Ами като не ти харесват действията на Правителството, истинския мъж, а не влечуго и Фигурант като теб казва: Действията на правителството са хаотични и панически затова и това, ако аз бях начело на държавата щях да взема следните мерки: ( и започваш да изброяваш). А не като сега само да плюеш, поплювко без нищо насреща и собствени решения
322
1
 
48
 
! Отговори
елементарно преди 3 години
Този от март месец до сега прави всичко каквото може да разпространява вируса, а сега нямало подготовка. Чудя се колко заг-убен трябва да си, че да му вярваш.
321
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Радев, дай думата на Корнелия... тя да каже... "ВЯРВАМЕ ВИ"
320
3
 
43
 
! Отговори
Няма нужда преди 3 години
Г-н Президент, в това трудно, болно и толкова тежко време, няма нужда от подобни изказвания против сегашното правителство! Колкото и то да не Ви харесва!Спрете се вече, престанете с оплюването, с непрекъснатите критики, недоволство и каквото още там изпитвате: в такъв момент хората имат нужда от мъдри и мислещи ръководители, а не от такива, които непрекъснато са във вражда!Един Президент не постъпва така!
319
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев - промит мозък
318
2
 
44
 
! Отговори
До журналистите! преди 3 години
Моля, спрете да ни натрапвате този човечец! Изказванията на този злобен кариерист са по-вредни и депресиращи дори от информацията за починалите от ковид!
317
3
 
35
 
! Отговори
АКСИОМА преди 3 години
НЯМА ЗАКОН КОЙТО ДА РЕГУЛИРА ШАШКЪНИЯТА НА KЛEПOУХИЯ ШAПKAP OT ЧЕРВЕНОТО БЛАТО !!!!
316
29
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Учител, Радев е фуражка а тиквата,кото е бил пожарникар,фес ли е носил на главата си,вместо фуражка.
315
1
 
24
 
! Отговори
12345 преди 3 години
Кога говориш правилно?Когато питаше полицаите дали гледат ТВ или сега да не вярват на ТВ герои.Стига с тия коремни ....
314
1
 
39
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Е това е руския комууняга. Като се вземат мерки вика няма вирус, после като стане проблема вика никви мерки не сте взели. Аман от елементарни лъжливи руски комунисти като Радев!!!
313
17
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-350,сякаш мутрата на тиквата,е по противна.