Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?

Политолог: Все още може да има и предсрочни избори
Обновена: 3 ное 2020 14:13 | 3 ное 2020 10:10, Веселина Йорданова
320

Всичко може да се случи, все още може да има и предсрочни избори. Това коментира политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Според него обаче е все по-вероятно да има редовни избори. Симеонов коментира, че най-логично изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Манолова в политиката.

По думите му идват избори и всички играчи на политическата карта се преориентират в предизборен режим, което е нормално и не трябва да ни учудва.

"Имаше моменти, в които хората бяха на различни кръстовища - всеки си имаше различна барикада. Но врагът беше общ. Генералната репетиция беше миналата година на местните избори в София. Въпреки че оставка няма, много трудно ми се вижда Борисов да бъде припознат като основен управленец в страната в следващите години. Това е един от успехите на протеста. ДПС също успяха да ударят управленския модел. Те по някакъв начин успяха да изтласкат статуквото", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

Симеонов изрази мнение, че традиционно българското общество е срещу управлението си. Либералната общност подхождала с известно политическо високомерие към всички останали. Мая Манолова пък успяла да намери своето място на площада едва в последната фаза на протестите.

"Най-важното за мен е докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов. Другото голямо нещо е президентът Радев. Всеки авторитет в обществото се оказва в някакъв момент застрашен. Президентът като че ли остана единственият авторитет, който остана на плюс. Хората, които не обичат тая власт, ще продължат да не я обичат. Аритметиката ще остане същата в крайна сметка", допълни той.

Изпълнителният директор на "Галъп" прогнозира, че вероятно от ГЕРБ ще продължат да раздават пари до края на управлението си. Коронакризата щяла да намали някои от различията в обществото. Автентичният лидер на протеста в най-силната му фаза бил Христо Иванов, а не Отровното трио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
6
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Какви глупости?Ицко Иванов биел автентичния лидер на протестта?Не се знаело до къде ще стигне великия политик Слави Трифонов, ха,ха, ха....Първанчо изтървал си влака, какви са тия глупости в главата ти !Според мен подценявате българския избирател , той ще се оттърси от мафиотите ГЕРБ като куче от бълхи , но ще подкрепи сериозни политици,а не такива плаши п.у.т.а р...!
249
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А субсидията ще я дари ли?. Нали много му боде очите.
248
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябват гражданско неподчинение и бойкот на всякакви данъци, парализираща страната стачка ако това *** влезе в парламента. Отказваме да хрантутим този! От името на Народа
247
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всякакви смешници трябва да изчезнат от управлението на държавата ни.Дилетанти, калинки и калинчовци.Няма да дойде някой Крали Марко и всичко да почне да се случва.Трябват ни свястни и умни специалисти и експерти, които да оправят кашата, която забъркаха дилетантите.
246
17
 
5
 
! Отговори
Гласувам за Слави преди 3 години
Само Слави, Българите от мафията ще избави!!
245
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мисля ,че ще ги изненада неприятно,хората са гневни,за пренебрегнатия им вот и сега ще му дадат възможност да се реваншира пред тези,които го изиграха и пренебрегнаха желанието на тези дето са ги избрали да ги "представляват" хаха,никой вече не си прави илюзии,че го представляват в парламента,напротив ,там само го изиграват
244
0
 
4
 
! Отговори
Комента преди 3 години
До Анонимен 261!От коментара ти се чете само мрън, мрън, мрън?!То не били барековци, марековци...., алоооооу мрънкЯча, вземи си направи партия ти, че да гласуваме за теб!!!Само с мрънкане и да чакаш някой да те оправи, не става, трябва и малко да се потрудиш!!!
243
3
 
1
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
До 54Новото правителство ще е от партията на безпартийните с 240 депутата
242
10
 
6
 
! Отговори
ами свиквайте, преди 3 години
Слави,Мая,Христо,Румен-това ще са новите имена за следващките 10-15 години.Всичко тече....
241
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наличието на такива "политици" и оправячи е доказателство за това че българина е тотално увреден и наистина де-би.ленто не бяха барековци янета патриоти абе нема оправяне който може да се спасява тая страна е отписана от народа си
240
5
 
11
 
! Отговори
.i. преди 3 години
Мислех го за сериозен анализатор този Първан. Но явно или нищо не разбира или му плащат да дрънка глупости. Слави ще вземе 6-7 процента преко сили. Радев с положителен рейтинг след всички глупости които бълва ежедневно??? Христо Иванов Маджов... Този някой приема ли го сериозно?
239
1
 
8
 
! Отговори
отговор преди 3 години
Най-много до 15 см и то след виагра
238
2
 
9
 
! Отговори
Античалгарев преди 3 години
Плаща ли ви, за да пишете за него? Както преди време - Бареков?
237
2
 
14
 
! Отговори
съветник преди 3 години
Българите все още не разбраха, че като гласуваш за по малкото зло, то си остава зло, никога добро? Наведена глава, сабя не сечала - останки от робската психика!Народ от ин,фан,тил,ни де,би,ли сам си избира палачите - колкото и минуси да слагате - това е истината!
236
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другото голямо нещо е президентът Радев.да, той е една огромна дpиcня!
235
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?ами зависи колко още ще ви платят.
234
7
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Слави бърка радиоразпръскването с диалога. При телевизията, публиката е безгласна. Като влезе в политиката, индивида Трифонов ще трябва да отговаря. И тогава ще наблюдаваме фиаско подобно на Радев.
233
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румене, неправилно лъжеш! Трябва да лъжеш другите, а не себе си!
232
8
 
22
 
! Отговори
Радев на плюс! преди 3 години
От Първан Симеонов няма какво да научим, щом ни убеждава че Фигуранта Радев е на плюс. Прочее, не случайно Нинова и Радев са му поверили най-лъжливата агенция Галъп. Първане, аре чупката бе, не ни вземай за канарчета...
231
27
 
11
 
! Отговори
Костадинов преди 3 години
До # 30 Гербер. Генерал борисов е най тъпият неграмотен и брутално нагъл крадец и българоубииец за 1339 години съществуването на България.