Д-р Хичев: Няма доказателства, че COVID-19 е изкуствено създаден

Вероятно става въпрос за естествена мутация в генома на вирус
5 ное 2020 14:28, Ния Христова
49
Д-р Хичев: Няма доказателства, че COVID-19 е изкуствено създаден
Снимка: Pixabay
"Мерките в САЩ се отпускат или затягат в отделните щати в зависимост от решенията на съответните здравни власти. Федералното правителство не се намесва особено активно в тази област. За съжаление за денонощие отбелязахме нов антирекорд – 100 хиляди новозаразени за едно денонощие, което означава, че тенденцията не е добра". Това каза в ефира на Нова тв д-р Румен Хичев, който е ръководител на група в кризисния щаб за коронавируса в Министерство на здравеопазването на САЩ.
 
"Надявам се, че няма да се стигне до колапс на здравната система, тъй като, ако болничната система рухне, това неминуемо ще повлече цялата икономика", категоричен е той.
Още по темата
 
"Без болнично обслужване хората, които работят в критично важни сектори  на икономиката не биха били в състояние да изпълняват своите задължения. Затова е стратегически важно за всяка една страна поддържането и функционирането на болничната структура", дъпълни д-р Хичев.
 
"Поне към момента не съм видял доказателства за това, че COVID-19 е изкуствено създаден. Чувал съм спекулации по въпроса, но доказателства не съм видял. Най-вероятна става въпрос за естествена рекомбинация, мутация, в генома на този вирус, който е част от едно семейство вируси, с които човечеството се е срещало от векове", посочи още експертът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
4
 
! Отговори
Аман от не разбрали! преди 3 години
Само този д-р Хичев не е разбрал, че Ковид19 беше подхвърлен, за да не бъде допуснат втори президентски мандат на Доналд Тръмп, като бъде неутрализиран ефектът от възстановяването на САЩ като индустриална държава по време на първия мандат на действащия президент на САЩ...
37
0
 
7
 
! Отговори
pak te преди 3 години
Който не е потърсил доказателства, не е намерил.
36
1
 
1
 
! Отговори
и ще бъде преди 3 години
3- СВ е пред портите,и целта е да бъдат унищожени,кликата която е срещу човечеството
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименне го решиха американците които дотогава бяха третия свят.решиха го еврейските банкери след като сметнаха че мустакатия е опасност за тях.те го финансираха, а той ги намрази и се обърна срешу тях зашото видя колко са долни.затова решиха да го елиминират.американците дотогава си играеха на каубои и индианци. войната ги направи богати.
34
0
 
10
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
Тъй наречен д-р, дето завърши медицина по партийна линия като военен стипендиант, години наред купуваше трупни тъкани от Бг за сметка и печалба на американска компания, сега пък и от вируси почнал да разбира. Окончателното доказателсво че има далавера в тая работа....
33
0
 
8
 
! Отговори
ана- тема преди 3 години
Да бе,пръкнал се е ей така от природата,предатели,цял свят разбра че създателите ,целят да намалят чов.тоя клинчев тръгнал да убеждава,обратното.Този е за бесене
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 35Никой не се е обединявал срещу нацистите!Американците решиха да смачкат Германия,и го направиха!А руснаците платиха сметката с над 30 млн жертви,та още не могат да се оправят!Правят се на победители,ама нещо не им се получава!
31
2
 
4
 
! Отговори
фейкдемия преди 3 години
официалната версия се защитава само от лъжливите политици и от неуките офци.всички които могат да съберат 2 и 2, могат да си направят сами сметката. почти всеки с който говоря е на мнение, че всичко е фарс. доказателствата са толкова много, навсякъде в нета, дори по техните собствени сайтове, че е нужно да си ултра мързелив да не се усетиш и да седнеш да прочетеш малко. засрамете се, живеем във времето на интернет, където инфото все още е фри, а вие циклите още във фантазии.
30
3
 
8
 
! Отговори
нищо не е ясно преди 3 години
До Анонимен 16Ми като е ясно,че е китайски,защо американците го патентоваха още 2015 година!?Те самите го казаха!И обясниха напоително и гордо,че са вързали 4 белтъка от хив към природния вирус за по-лесно прилепване към хората!?Това ако не е изкуствено,кое е тогава!?
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пичти си неспасяем случай. дори и след като ги изловат тея нещастници дето ви пуснаха короната, пак ще казвате - не са виновни те, от прилепите дойде.
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пичабе години в университета в амстердам учих информатика, но повече работи за политиката разбрах от независими медии отколкото от официалните. тук всичко е илюзия ве пич, създали са ви изкуствена реалност, която защитавате упорито, дори и след като пред очите ви слагат факти, както колегата долу писа, чети за un agenda, bohemian grove, bilderberg group, rockfeler foundation, world economic forum (там отиди на covid action platform) и се образовай - прочети им плана, в най малки детайли
27
5
 
6
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"То изобщо няма никакви доказателства за нищо. Всичко е пунта мара. Ония тикве*ници от световният икономически форум"Има доказателства бе, глуупчо, има. Но на теб каквито и доказателства да ти се представят, ти пак ще цъкаш с език и ще кажеш - "Аааа не, аз четох в Интернет ". Това са страничните ефекти от Интернет и пропагандната машина на Москва. Занимавам се с Интернет повече от 20 години и помня какво беше преди и какво е сега. Преди *** да задействат фабриките за ***.
26
11
 
7
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Защото е много по-лесно да прочетеш за 10 мин една фалшива руска партенка, отколкото да учиш 5 години в университет. Тези явления родиха ***, антиваксърите, 5G истерията, чипирането, кемтрейлс, и много, много други.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То изобщо няма никакви доказателства за нищо. Всичко е пунта мара. Ония тикве*ници от световният икономически форум и ООН още миналата година открито ви казаха какъв е планът им. Ама вие сте прости и така и не обърнахте внимание. А сега вярвате на всичко което ви говорят от телевизора. А между другото сайтовете още си стоят. Event 201, The Great Reset, UN Agenda 2030.....И можете и сега се ги прегледате.
24
5
 
6
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Живеем във времена на информационен излишък. Всеки с достъп до Интернет и две прочетени статии в Уикипедия е професор и знае повече от другите. Залива ни огромно количество информация, а способността за селекция и правилни логически заключения на публиката е силно ограничена. Като резултат огромното количество луумпени си намират "научни статии", които потвърждават техните вярвания и никой не може да ги убеди в противното. Това явления се нарича - confirmation bias и е почти неизлечимо.
23
6
 
5
 
! Отговори
Алфред Хичкок преди 3 години
Хич не му вярвайте на този Хичев, вирусът е продукт на генното инженерство на китайците и цели да унищожи бялата раса.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимайте и му пратете на доктора акта за раждане на вируса, за да има доказателство.
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусите не са това което си мислите че са. В микробиологията знаят - само 0.001% от вирусите са болестотворни. В един литър морска вода има 1 милион вируси! Повечето вируси пренасят ДНК материали между клетките и така се обменя информация в еволюцията. PCR теста открива коронавируси, но това не значи, че вашата болест е корона. Все едно да ви открият херпес, но да умрете от грип и да ви пишат, че сте умрели от херпес! Това е което се случва - манипулация създадена от СЗО, Гейтс и Рокфелер.
20
3
 
1
 
! Отговори
някой преди 3 години
До: 23Бе то за можене може, що да не може? Ама като не се разболяваш от нея, то каква е тая болест?И ако е болест, защо ни плашат че е толкова страшна, като не се разболяваме?"- Пешо, знаеш ли че Евлоги от наше село спечелил от лотарията Москвич?- Не е Евлоги, Генади е. Не е Москвич, а Волга. И не я спечели, ами го прегази!"
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никоя друга болест с толкова много хора, които нямат никакви симптоми, няма нито една друга болест с толкова много различни симптоми. Зашо е така ?? Защото всичко е фалшиво, но вие спите заради образованието си, което е фактически промивка на мозъци и капана в който сте заклещени ви пречи да видите фактите. Не може 80% да са заразени, а да нямат симптоми. Не може една болест да прилича на още 30 болести с симптоми от всякакъв спектър. Вземат ви за наивни канарчета.