Кардиолог: Година по-късно и не сме мръднали в лечението на COVID-19

Светът е в пълна безпомощност, коментира проф. Младен Григоров
6 ное 2020 09:25, Ния Христова
68
 
Коронавирусът е изкуствено създаден, а година по-късно и не сме мръднали в лечението му. Това каза в студиото на Bulgaria ON AIR кардиологът проф. Младен Григоров.
 
"В момента никой не воюва за територия, а за икономика, коронавирусът срива икономиките. 60 хил. научни статии за последните месеци - това говори за пълна безпомощност", категорично заяви проф. Григоров.
 
"В медицината всичко е свързано, когато имаш придружаващи заболявания, толкова по-големи са шансовете за летален изход, но както виждате, млади хора се разболяват и умират, има дихателна недостатъчност", добави той.
 
Проф. Григоров обясни, че хората, които оздравяват, остават с хронични дихателни заболявания. 
 
Според него от ваксината полза няма, защото имунитет срещу COVID-19 има само за 3 месеца.
 
"Бил съм военен лекар и сме учили за масовото поразяване по време на войни, това е една война с вируса", отбеляза проф. Григоров.
 
"Под натиска мерките се разхлабиха много през лятото и ето ги последствията. Големият проблем обаче е в липсата на лекари и в липсата на реаниматори. Точно в интензивните отделения може да се пропука системата, защото за жалост реаниматорите са малко в държавата ни. Пациентите ще ги опазим, но персоналът не виждам как", коментира кардиологът и добави, че строгите мерки за момента са най-доброто решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българчето общо взето е свикнало във всяка ситуация да се измъква с "Чшшшшшшш, ти знаиш ли кой съм аз?!"Е, този път няма да мине. Или и да мине, ще е първия път, като повтори...
39
6
 
17
 
! Отговори
Брутален Реалист преди 3 години
И точно поради фактора , че в България мнозинството е от "селски тарикати" и олицетворения на един велик Герой на Алеко Константинов ... Затова сме и на това положение с "Втората вълна". Почти никъде - никакви мерки НЕ се спазват! И това е очебъркащо за всеки ! Точно поради БайГаньовското ни мислене и култура на поведение! Това е ИСТИНАТА. Колкото и да е болезнена. Ако искате да видите ИСТИНСКО СПАЗВАНЕ НА МЕРКИ , ДИСЦИПЛИНА И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ - Заповядайте в Южна Корея , Япония или Китай !!!
38
1
 
3
 
! Отговори
Старпер преди 3 години
Маразматичен правдоподобник.
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Професора е много прав - вируса е много добре измислен за да си свърши работата от-до!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
I az tova pitam svetovniqt medecinski elit.Kyde e lekarstvoto za coronata?Nqma go.Za vaksinata da ne govorim.S kakvo go lekuvate s nischto.Stoim i chakame da ni mine.21 vek medeecinata v 19 vek
35
1
 
6
 
! Отговори
до30 преди 3 години
ами Мутафчийски е военен лекар. Поназнайва туй-онуй за начина на действие на биооръжията... При тях се разчита много на индивидуалната и колективна глупост.
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полза от тези разсъждения - 0!
33
3
 
6
 
! Отговори
Непукистите преди 3 години
Ще ударят гредата при второто заразяване - там леталността се проявява независимо от възрастта.
32
0
 
5
 
! Отговори
Хи хи преди 3 години
Нормално да не сте мръднали нли сте прсти.Как прст човек да мръдне нанякъде.
31
4
 
17
 
! Отговори
За 7 дни излекуван! преди 3 години
Това, че не съобщават за всички възможности не значи, че не сме мръднали ! Например мой познат( 53 г. с диабет и наднормено тегло ) се зарази, имаше висока температура, кашлица, болки по цялото тяло и беше много отчаян, защото стандартните протигрипни лекарства не му помагаха - тогава го посъветваха да опита с Folaxan - природна смес от полифеноли със силно противирусно действие ( иначе се използва за лечение на ракови метастази) .Още с първите хапчета почувствал силно подобрение
30
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корона-скептиците сега са най-настървените критици на създадения хаус !Бабикяните им наредиха изтърканите *** на жълтите павета, докато те анонимно и тихомълком пълнят клиниките за лечение на Коронавируса и се оплакват, че нямало места !!!?
29
11
 
14
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Аз вярвам само на Тиквата, Ми сме най добри във всичкото, от атома до космоса, ракията и чалгата. Както казваше моя Дядо: Ако си роден Тиква, ще умреш Тиквeник.
28
1
 
22
 
! Отговори
Добро утро преди 3 години
Всички знаят че е био оръжие пуснато от елитите на глобалният свят. В света има застаряващо население и са решили да го намалят. То и се вижда - за елитите лечение се намира. А обикновеният човек влиза в статистиката. По сталинистки - една см-ъ-рт е трагедия, милиони са статистика. Пазете се, правителствата не могат и не искат да ви пазят.
27
5
 
21
 
! Отговори
Замислен преди 3 години
Реално, медицината в световен мащаб не е направила и милиметър напредък от откриването на антибиотиците. Разбира се, не говоря за елементарните хирургии, които са си просто по префинен касаплък от средновековието. Облекчават се симптоми с надеждата организма да се справи. Нито едно значимо откритие, нито една медицинска революция не се е случила в последните почти 100 години.
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Коронавирусът е изкуствено създаден,"При цялото ми уважение към професора по кардиология, некви, се пак, доказателства за това твърдение няма ли?Щото всеки си има убеждения за сума ти неща, от които убеждения на по-късна дата се отказва, тъй като доказателствата ги оборват.
25
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименпродължавате да налагате маски и да отнемате права на хората от което аз лично ще получа инфаркт и от инфаркт ще умра понеже не искам да ми отнемат праваами мри бе, кой то пречи? Един мангър по-малко.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Море медицината си е в помощност, но българите са прости и не спазват мерки!
23
0
 
20
 
! Отговори
до 17 преди 3 години
Леко с инвалидите човече, леко. Че и аз като тебе до декември месец 2019 бях здрав, прав, чевръст, планини можех да местя. И в един миг всичко се променя ако ще да имаш и всичките пари на света. Дай по леко, повечко смиреност, пък ДАНО, ама наистина го мисля - ДАНО ти се размине някоя гадория. При мен не се получи! Жив и здрав да си! Впрочем, вече 11-ти месец чакам поне един лев пенсия за инвалидност. 11 месеца! Осигурявал съм се 35 години!
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им фърлим атомните бомби на китайците и ние да си владеем света!
21
6
 
12
 
! Отговори
dgr преди 3 години
Китайците ще завладеят света, вируса е техен-но те не боледуват......правете си изводите!!! В цял свят *** хора, милиони са болни...само в Жълтурандия няма повече от 40 човека разболяващи се на ден....Стопляте ли?!?