Пациент след срещата с COVID-19: Лекарите са герои, вирусът не е шега

Искра Ангелова спазва всички мерки, но въпреки това се заразява
7 ное 2020 15:46, Анисия Иванова
68

Лекарите са герои, а коронавирусът не е шега. Това разказа журналистът Искра Ангелова, която все още се възстановява след срещата си с COVID-19.

Макар че спазва всички мерки още от началото на епидемията, коронавирусът не подминава Искра. Срещата на журналистката с вируса започва преди около 3 седмици с едва доловими симптоми.

Решава да направи кръвен тест, който е отрицателен. Въпреки това симптомите не отшумяват, започва терапия с антибиотик по препоръка на личния лекар.

Признава, че счита себе си за късметлийка, защото кара вируса сравнително леко и е попаднала на добър личен лекар. Според нея коронавирусът е изкарал на светло всички пропуски в здравната ни система.

Тя смята, че е крайно време държавата да помогне на хората най-малкото с финансиране на PCR тестовете. На 18-ия ден след болестта Искра все още се възстановява и съветва хората да не подценяват вируса.

Вижте още в репортажа на Михаела Карабельова по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Киро Брейка, професора по тошология, каза че вирус няма! Аз му вярвам!
50
1
 
2
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Ехоо, всеки сам избира професията си, с всичките и позитиви, негативи и отговорности. Ако си медик по призвание, тогава условията, ултиматумите и самодоволното ти разпределение в хранителната верига в редиците на боговете няма да са ти приоритет!На сапьорите да не им е по- малко мил живота?
49
5
 
1
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
Абе тая госпожа, след като е спазвала всички мерки, защо се е заразила.На мен съвсем не ми дреме за мерките и ей ме на! Здрав и прав.Аман от ковидианти!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не я знам тая
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрах защо е написана статия. Да бяха вкарали детето в болницата да друсне един кючек, да и останат трайни спомени за споделяне.
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая госпожа няма да влезе в сборника разкази на победили вируса творци. Слабичко, слабичко... Нито сълзливо, нито смешно.
45
9
 
3
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори които единствено и само, денонощно мислят за народа си !
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Zatvarqi Sofiq aloou Istanbul i Atina otdavna lokdaun ko chakate????
43
6
 
8
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
PROPAGANDAВсички така разправят - аз го изкарах леко, обаче вие много се страхувайте!Ха-ха-ха!
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбирам, тя не е имала ковид и не е боледувала тежко? За какво е статията?
41
4
 
16
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Хем го карала леко, хем не било шега работа. Като при Гришо. Поредният мейнстрийм от когото ми се гади. Има чувството короната има Пи Ар отдел.
40
2
 
5
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 3 години
До АзЖурналистиката може и да е втората най-древна професия, но по измекярщина държи палмата на първенството и то с космическа разлика!Представителките на най-древната професия поне не лицеменичат с какво се занимават и не претендират да са морални съдници и Амвон на Истината от крайна инстанция.
39
2
 
14
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Повечето журналистчета са платени и говорят това за което им се плаща. Независими разследващи журналисти почти няма. Почти всички служат на сатанинската матрица.
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Макар че спазва всички мерки още от началото на епидемията, коронавирусът не подминава Искра."Тези, които най спазват мерките, най ги лови. Парадокс? Не мислА!
37
10
 
11
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Страхливите и алчни дофтори го измислиха а може би и това им беше целта:-онлайн прегледи и консултации срещу заплащане !!!Никакви осигуровки повече не плащам!
36
16
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Еххххх защо и мен не ме пипне Ковид 19 да се изповядам и аз така..Какви мъки,какви чудесии ,че едва съм уцелял,колко са добри лекарите,колко е добро правителството със справянето с мерките,колко е черен снега,колко е горчив меда,колко книги има написани с бял шрифт върху черни листове!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"При мен в работата започна всеки ден да има пи 2-3 новозаразени. Досега са 28 човека като първите бяха през август."Бате Бойко по негови собствени думи бил пуснал УМНО вируса да се размножава свободно през лятото.
34
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да говорите лекарската професия е специална,трудна за работа и с висока отговорност от край време.Сега си трайте да не легнете по спешност в някоя болница и да гледате като мишоци някой доктор да ви помогне.Вие учили недоучили едва хванали средно озлобени некадърници не можете да разберете колко струва лекарския труд и отговорност.Никой не ви е виновен че капитализма сложи всеки на мястото му и така останахте на края на хр. верига.Гледайте поне децата да си изучите ако не са тапи като
33
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите са герои,който не ги харесва да отиде и да ги смени
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 17Какви зомбита те гонят,какви мисли?Трезвата мисъл при теб отцъства.Явно тук в инернет ти е много силна.Ако те поканя в една телевизия да говориш за това което мислиш?Дали ще ударжиш на трезвата си мисъл.Сигурно и 1 дума няма да можеш свястна да кажеш