Майки на протест срещу властта в центъра на София

С шествие до МВР изразиха солидарност с исканията на полицаите
Обновена: 8 ное 2020 16:31 | 8 ное 2020 15:34, Веселина Йорданова
60
Майки на протест срещу властта в центъра на София
Снимка: БГНЕС, архив

Антиправителствена демонстрация на майки на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" беше организиран днес на площад "Независимост" в столицата.

Още по темата
Протестът под наслов "Справедливост за всички - успех за България" е и в подкрепа на протестиращите полицаи.

Малобройната акция край палатковия лагер пред парламента бе подкрепена и от няколко Фейсбук-групи на протестиращи с искане за оставките на кабинета и на главния прокурор, предаде БНР.

Около 13 часа протестът премина в шествие до Вътрешното министерство, където демонстрантите изразиха солидарността си с "напълно основателните искания на служителите на МВР за достойно заплащане на техния труд".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: МВРСистемата ни убива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
23
 
! Отговори
факт и питане преди 3 години
тия не са майки , тия са жалки , нагли , безочливи и врякащи женици ! въпроса е : кой дава парите на мая с камбанката за да им плаща ?
45
2
 
20
 
! Отговори
МАЧКИ преди 3 години
Защо продължавате да наричате "майки", тези политически шарлатанки?
44
0
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
ако утре чалгарките , миските , плейките или гей сдруженията излезнат на протест , тия дето системата ги убивала веднага ше се присламчат към тях . спрете им парите на тия нарекли се майки , да отиват да работят, да получават толко помощи и привилегии колкото когато бсп беше на власт ! явно системата не лоша щом още не ги е убила !
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги съфорумци!Тръпки ме побиват, че тя вещица Мая за едната бройка едва не ни стана кмет.Искаше после преброяване на бюлетините, искаше да съди и какво ли не.
42
0
 
20
 
! Отговори
защо преди 3 години
До Анонимен 7Никой не го отрича това, знае се че децата имат нужда от целодневни грижи и че всичко струва пари.Но се знае, че освен тези майки,никои други не са протест...защо ли? А болни деца за жалост има много...
41
1
 
24
 
! Отговори
срамно е преди 3 години
До СтаниславТака е, нищо безплатно няма на този свят. Срамота е да се възползват от болестта на децата си,недостойно е. Явно имат някакви политически амбиции,кой ги знае. Трудно е да се отглежда болно дете,никой не го отрича, но да ги използват по този начин...не е човешко и морално.А по-лошото е че ги използват и те позволяват това, а може би така им харесва, кой да знае?
40
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вера изхвърли мъжа си и му взе имотите.След това са захвана с някакъв друг и него изритала.Мъжемелачки на възраст начело с Мая Манолова, ъдето искала са свали Борисов защото не я искал като жена.Др. между тях дори не е майка.Тя пък искаше да се пали със спирт и държеше едно шише пред децата през август.Всичко е записано и е качено в профила на Системата ни убива във ФБ. Идете и вижте колко са малко!Дори преди седмица извикаха поп и опяваха точно на другия ден бройката скочи.Те правят вуду магии.
39
1
 
25
 
! Отговори
Вълчан преди 3 години
Тези майки са наказани и не искам да кажа нищо против тях. Но Мая Вещицата ги използва за своите нечисти политически машинации и тук вече съм готов да се отприщя.
38
1
 
30
 
! Отговори
Ссл преди 3 години
Чудя се вече, друга работа нямат ли си?
37
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дори не се къпят. Бяха общо 5 майки. Сега вече ги гледам вечер само 4 майки се подвизават заедно с щурата агитка на Йоло Делев и още няколко клошара. Тези не са хора. По цял ден кибичат айляк.Децата не са си виждали. Използват си децата като банкомат.Те за това живеят.Зомбирани са от МаяМа.Дори преди месеци ги изхвърляха от НСО с краката напред от НС.Мая М не знаеше, че НС е под шапката на Радев.Язък за барута, където му докладваше по телефона за барикадите.Пълна атрофия на човешкото в тях.
36
18
 
0
 
! Отговори
ДО 40 преди 3 години
Само си представям как козируваш с изпъната ръка и мощен вик с пълно гърло (зиг...)!!!Или "Аллах Акбар"!
35
32
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук отново са изпълзяли троловете на нациста Валери Симеонов.Знаете ли, че Адолф Хитлер е имал братовчедка болна от шизофрения, която е умъртвена по неговата програма Aktion T4?Валери Симеонов би убил собствения си брат или сестра, ако бяха болни от някаква трудно лечима болест със скъпо струващи лекарства!Такива хора като Валери Симеонов (като германските нацисти) нямат душа.Продали са я на дявола!
34
1
 
37
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
А тези инвалидни колички които са подредили около палатките от месеци гният на дъжда и слънцето. Е те за тях са безплатни но ние работещите сме ги платили. Заради тях трябва да спрат всички помощи и безплатни придобивки на т.н. увредени и като се научат, че нещо като им го дадат безплатно то нормалните хора с данъците сме го платили тогава и ще получат нещо. Това са инвалидни колички за хиляди левове.
33
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не разбраха ли, че на всички им писна от тях?
32
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви "майки" са тези? Алчни и побъркани жени, които се водят по акъла на още по побърканата и злобна Мая.
31
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия "майки" са на Мая Манолова талибанският отряд за рекет.
30
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше ги убила системата до сега - щеше да е много по-добре.види се обаче, не ги убива, само ги хрантути.Напомнят ми за старата максима - ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЙ!
29
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия кифли с какво се изхранват и как си гледат децата, че вече втора година са по палатките?
28
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редовно ги виждаме в триъгълника на властта, спят вечер в палатките, протестират и шествуват по улиците та се питат хората - кога се грижат за болните си деца. С парите, които получават за тях може и бавачки да си наемат. Пропуск - забравих за парите от Дубай.
27
2
 
42
 
! Отговори
! преди 3 години
Работил 40 години - 301 лева пенсия, неработил и 40 минути - 300 лева. Майка на заплата на някакво си дете - 600-700 лева, на дете с увреждания - 1500 -1600 лева. Айде закривайте и продавайте на Израел.