Медиците на първа линия имали високо количество антитела

Проф. Балтов: Правим пълна реорганизация на болниците
52
Медиците на първа линия имали високо количество антитела
Снимка: БГНЕС

Според директора на "Пирогов" медиците, които работят в COVID отделения, имат високо количество антитела.

Още по темата

"Правим пълна реорганизация на болниците. Много ми е трудно. До днес трябваше да осигурим минимум 200 легла за COVID отделения. Това изисква време", заяви в "Неделята на NOVA" проф. Асен Балтов.

Според него частните болници не са имали готовност за мерките на държавата, защото са смятали, че няма да има втора вълна. При ръст на случаите на заразени, частните лечебни заведения са започнали да вземат мерки.

"Човек, който е изкарал коронавирус и има антитела, може да работи, без да носи маска или защитно облекло. Хубаво е две седмици след карантината да се направи т.нар Илайза метод, който показва какво е наличието на антитела”, обясни проф. Балтов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Значи ние като си слагаме намордници и пазим дистанция, всъщност се *** баваме, защото не можем да си създадем антитела?"Ей, мозък атрофирал, медиците без маска ли ходят? И нали ви обясняват вече от месеци, тикви неузрели, че като носиш маска, има шанс да прекараш леко заразата и организмът да си създаде имунитет? Ама не съм виждал такова чудо, не можете и не можете да го разберете!?
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
явно Мангъров го е изкарак и затова не носи маска
3
13
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Според директора на "Пирогов" медиците, които работят в COVID отделения, имат високо количество антитела.-------Значи ние като си слагаме намордници и пазим дистанция, всъщност се *** баваме, защото не можем да си създадем антитела? А добре де, не можеше ли от тия медици, дето умреха, да си вземем малко антитела? На тех вече не им требват?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали уж през 5 месеца боледуваш пак?! Освен това вече короната е тръгнала насам от норките в Дания,т.е. лекарите нямат за този вид антитела. Никой няма. Все пак трябва да се придържаме към медицинскита логика.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже ! Всички ли тотално откачиха в пропаднала софия ?