Мъж от Доспат спечели 75 000 лв. от победата на Байдън

Пламен е анализатор, който прави политически прогнози
12 ное 2020 11:53,
31
Мъж от Доспат спечели 75 000 лв. от победата на Байдън
Снимка: БГНЕС

75 000 лв. донесе победата на Джо Байдън в американските избори за президент на Пламен Станоев от Доспат. Сумата е спечелена от букмейкърска фирма на два етапа - 21 000 лв. след номинирането на Байдън за кандидат на Демократическата партия и още 54 000 лв. след победата на Байдън на същинските избори тези дни.

Интересът на Пламен към политиката започва след участие като доброволец в кампания на Демократическата партия в Америка през 2008 г., пише вестник "Труд". Тогава студентът по право от Благоевградския университет е на бригада в САЩ и случайно започва работа при спонсор на демократите в Чикаго. След като присъства на победната реч на Обама в Грант Парк в Чикаго, еуфорията го вдъхновява да следи американската политика и президентски кампании. Казва, че това е причината да  започне да се занимава с политически анализи и прогнози.

В началото на 2020 г. залага немалка сума за номинация и победа на Джо Байдън, което му носи солидната печалба от общо 75 хил. лева.

За себе си Пламен казва, че е избрал да живее сред красотата на природата в родопския град Доспат, откъдето може спокойно да работи, като следи и анализира различни чуждестранни предизборни кампании. Вече е отправил поглед и към президентските избори през април 2022 г. във Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
34
 
! Отговори
Пълна деградация преди 3 години
Егати рекламата на хазарт. Сега да започваме да залагаме и ние ли ?Един милионер да познавате които е залагал на спортни залози ?! Ми няма и да познавате!! :)
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напишете и за мен. И аз заложих на Байдън петцифрена сума и я разпръснах по 4 букмейкъри. Спечелих. Коефициентът за Байдън падна рязко, когато топ политолози гарантираха, че той е фаворит. Що за новина?! Падам от смях. Ежедневно подобни залози се правят сумарно за стотици милиарди долари. Търгуват се акции, което също е хазарт и какво ли не. Особено покрай пандемията интересът в подобни дейности скочи тройно.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз ги гледах залаганията бяха 1 към 2 или нещо ппдобно.Сложил е 30-40 хиляди прибрал е 70-80. Супер. Голям залог-големи пари.
3
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не ги харчи, че скоро ще ги връща.
2
21
 
32
 
! Отговори
ДА ГИ ХАРЧИ БЪРЗО преди 3 години
Скоро цял свят ще разбере за истината на тези избори. Тръмп за хубаво или лошо продължава да е президент още 4 години
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не думай.