Намаляват заразените с COVID-19 в Монтанско

Областта остава в червената зона
12 ное 2020 11:58, Анисия Иванова
4
Намаляват заразените с COVID-19 в Монтанско
Снимка: БГНЕС

Новите случаи на заразени с COVID-19 в Монтанско намаляват през последното денонощие. Те са 37 при 79 предния ден. Въпреки това областта остава в червената зона на заболеваемост, обявиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.

С активна инфекция от новия коронавирус към момента са 747 души в региона, като 104 са в болници, а 643 са на домашно лечение.

Най-много от заразените са в община Монтана, след нея се нареждат Берковица и Лом. От началото на пандемията в региона са заразени 1329 души, като 538 са излекувани, а 44 са починали. Под домашна карантина в момента са 1054 души, уточниха от здравната инспекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не ви е срам са лъжете хората, че намалявала заболяемостта, та тя започва !!! Защо не дойдете да видите в какъв ужас и в какви условия работим!!! *** долни!!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато спре да се правят тестове и короната ще изчезне.
2
0
 
3
 
! Отговори
Дядо от село преди 3 години
Намалява единствено броя на хората които вярват в това правителство,в този президент.. Лошото е че март (които оцелеят) ще трябва да избират между кьоравия и слепия
1
1
 
6
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Никъде нищо не намалява.Изнася се тотално лъжлива информация-хората масово не се изследват с ПСР, защото нямат пари, а процедурата личен лекар,РЗИ и тогава тест е тромава и чакаш по опашки с температура по 2ч.Хората си правят бързи тестове, личните ги лекуват по телефона и това не влиза в никакви статистики.Болничните са с друга диагноза,за да не поставят близките и фирмата под карантина-всичко е хаос и ужас.Това се знае ,но никой от НОЩ не му стиска да каже истината-нали са политически слуги.