Борисов: Няма недостиг на лекарства, има презапасяване!

Държавата платила за всички бъдещи ваксини
158
Борисов: Няма недостиг на лекарства, има презапасяване!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма недостиг на лекарства, но има презапасяване.

Той добави, че за всички бъдещи ваксини срещу COVID-19 държавата е платила. "Излезе ли добра ваксина - ще я имаме", увери министър-председателят.

Още по темата
Той посети кмета на Пловдив Здравко Димитров, който се лекува от COVID -19 в местна болница.

Здравко Димитров излезе пред болницата, за да разговаря с премиера. "Пробвайте го за антитела и да идва още днес. Аз си го изкарах, с голям зор", коментира Борисов.

Премиерът беше на посещение в завод край Пловдив. Заедно с него бе и министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който връчи два сертификата за инвестиции на представител на завода.

Инвестицията е за 260 млн.лева, а икономическото ведомство ще подпомогне проекта и със съответната инфраструктура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
8
 
1
 
! Отговори
До 95 преди 3 години
До Анонимен Пак ти казвам - в Китай Вухан има лаборатория, където съхраняват най-смъртоносните болести в света и точно до тази лаборатория има мръсен ЖИВОТИНСКИ МАРКЕТ, в който продават живи животни за храна! Там ядат живи живтони - котки, кучета, мучета, всичко! Като не ми вярваш, провери!
93
0
 
7
 
! Отговори
ку-кууууу преди 3 години
"Ковид-19 иска спокойствие, днес ми е трети ден, четвърти отрицателен, толкова му се радвам", похвали се Борисов.
92
0
 
3
 
! Отговори
Симо 2 Мафията преди 3 години
https://youtu.be/AWFaj4IQ4roСпециално искам да видиш Симеоне какво се случи с русокосия синеок плешив ариец, който е Living the dream в този видеоклип. Понякога килимчето предприема странни физически форми да знаеш!
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето как стана данданията: до 15.09 уха-иха кой как може и голямо спане по министерства. Но дойде светлия ден първи учебен и хиляди деца малки и големи радостно прегърнаха ковида, защото освен в клас по-големите отиват и се връщат с градския заразителен транспорт. Та едно заразено киха на 30 други, те в грацкия на още 30, на другия ден БГ червена от кихащи и кашлящи, да му мислят тея що няма да имат късмет.
90
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай е един гнусен отвратителен комунистически канал
89
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай е един гнусен отвратителен комунистически канал
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
90 човек, престани да нахалстваш с тази лъжа.Порови в интернета. Цялата история с военната лабѝлоратория на САЩ в казахстан, съденето на шефа и и всичко останало се намира в Интернет, има снимки от арестуването му и всичко останало. Лабораторията в Ухан не е причината а следствието, след като са получили материала, естествено е да го изучават някъде.Американците са пръснали по целия свят около 1700 тайни военни лаборатории за биологично оръжие
87
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, наближава времето когато с Гешев ще съжалявате че лятото не си подадохте оставките.
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тъй каза премиера на Кракозия , там всичко има , а в България Няма ,*** ко го интересува тоз ,той нали го е "изкарал с голям зор "
85
0
 
2
 
! Отговори
СИМЕЕЕЕОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ преди 3 години
Разбираш ли Симеоне, че приказката идва и отива към своя край - разбираш ли според мойте дизайнерски представи - килимчето върши много повече работа от вас. Много повече на почит трябва да е килима тия дни и неговата правилна употреба. И ако се поизцапа от вашите безполезни, престъпни, мародерски, изнасилвачески *** на убийци с вашата кръв или други телесни течности и материали ще си купим Первол или Ваниш или Астониш за цветно пране!
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега го чакам да се поправи и да заяви направо, че не само че няма недостиг ами направо има излишък.Така свикнаха да ни лъжат с разни "излишъци" че това просто ще е поредния опит да ни пробутат този номер
83
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми давай минус, ***! Защото мястото, от където тръгна болестта в Китай има лаборатория, в която съхраняват биологични оръжия и тази лаборатория се намира ТОЧНО до уличен пазар, където продават живи животни за храна точно на 2 пресечки от нея!
82
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
82 дращиш глупости.Вирусът е създаден във военна лаборатория на САЩ, разпположена в Казахстан, на границата с Китай. Внесен е в Ухан от американски военни, с цел икономическо подавяне на напредъка на Китай, като главен икономически опонент на САЩ. Шефът на лабораторията обаче информирал китайците и срещу голям подкуп дал проби от вируса.Сега го садят в САЩ за това.Очакването на американците е било, да падне с поне 15% брутния продукт на Китай а те да останат незасегнати, защото далече.
81
3
 
6
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Щом ТОЙ собственика ,на България казва...
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "разпечатвайте военните запаси с лекарства" НЯМА такива от много време, а и случайно нещо да е останало ще е като оня химически комплект дето го дадоха вместо биозащитен леко разпадащ се от времето.
79
0
 
1
 
! Отговори
Симоо 2 СИМЕОНЕЕЕЕЕЕ преди 3 години
Приказката продължава, то приказката е била безкрай, ама килимчето разбрало, че разбойниците били много палави - и изнасилвали и взимали коя им хареса на разни длъжности срещу дудученце, нали тя Бенатова знае историята за вълшебното Бареково дудуче, но такива едни разни обидни квалификациии чувам по адрес не само мой, но и на всички читави хора дето познавам и килимчето много не харесва това. Килимчетата харесват хората - хората ги изтакават, украсяват стените с тях, перат ги като са поизцапат
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Короната нещо му разбъзика и малкото мозък, който имаше, защото той тотално е изгубил връзка с реалността. Нещо не е наред при този човек, има нещо сбъркано в действията, приказките ......някаква еуфория го тресе
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо се чудя, гледам мъж на възраст обаче като отвори уста чувам едно хленчене на 5 годишно зле възпитано хлапе - камиончето ми дайте пясъка да товаря магистралки да правя. И най големия шок е : какво си се разболедувал кмете, докторе закърпи го че ми трябва в селото митинг събирам.
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля някой да обясни на глупаците в България, че тази болест е изкуствено създадена в лаборатория в Китай с цел да ни избие
75
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя не е вечен. Де с добро, де с лошо или с помоща на господа ще ни се махне от главите някой ден. Вярно, преди това ще ни побърка от издевателства.Обаче всичките му "мисли" и песмени "трудове" трябва някой да ги събере в една кратка книжка - барба Ганьос - мъдрецът на столетието.И ще получи лаврите на Алеко.Спомените и историите за този толуп ще надскочат оригиналния герой на Алеко, сигурен съм. Така най-накрая ще получи признание.