Борисов сметна: 204 км магистрали сме построили за 6 г.

"Ще оставя манипулациите на опонентите, ние имаме работа!"
347
Борисов сметна: 204 км магистрали сме построили за 6 г.
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на участък на магистрала "Тракия".

"Продължава ремонтът на 52-километровия участък от АМ "Тракия", който нашите опоненти ни оставиха в наследство", коментира той в профила си в социалната мрежа.

В момента тече пълна реконструкция на 12 км от магистралата между п.в. "Белозем" и п.в. "Оризово" в платното за София. Преди 2 седмици приключи ремонтът на платното за Бургас на същата отсечка. Строителните дейности в 12-километровия участък включват цялостна подмяна на асфалтовата настилка, подобряване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По думите му до месец строителите ще бъдат готови. Общо в двете посоки ремонтът на АМ "Тракия" между пътните възли "Белозем" и "Оризово" ще струва 24,5 млн. лв., а средствата са от бюджета.

"От 2014 г. досега сме построили 204 км магистрали, като в същото време ремонтираме и малкото пътища, които са изградили опонентите ни. На тях ще оставя манипулациите за цените и качеството на магистралите. Ние имаме още много работа!", написа Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
2
 
4
 
! Отговори
Ню Йорк преди 3 години
Цената на 1км магистрала в БГ е четири пъти по-скъпа от Германия ,защото се слага златна нишка , предпазвайки я от фалшифициране.Ако някой си мисли че субсидиите от ЕС са бедафа , жестоко се лъже .....
291
2
 
6
 
! Отговори
ТИКВУН преди 3 години
Строя "магистрали",щот оттам най-много се краде. А кажете колко слоя асфалт положих. Требе така да се строи, че до две години пак да се ремонтира. Пари трябват мене, не приказки.
290
2
 
8
 
! Отговори
Тиквеник преди 3 години
Браво !!!! ..сега ще лекувате хората на магистралата, защото здравеопазването вече не съществува....!?!?!!
289
3
 
8
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Ем тъпо парче с подарена измислена биография - не може да смята. Що не каже колко пари са стрували тези магистрали, ценаа да не излезнат като за 800 км.
288
1
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
При нас от известно време вдигнаха надниците, защото топчетата на Боко постоянно растат и вече трудно се обхождат с език :) :) :) с Кешев все още е лесно
287
0
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Ще ми липсва този клоун, пък и някой цент изкарах покрай него :) :) :)
286
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко километра е магистралата Керч - Симферопол, с какво качество е и за колко време я построиха руснаците, които постоянно плюете и дрънкате колко са изостанали!
285
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този трябва да участва в Маскирания певец като Палячи
284
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и Хитлер построи страхотни магистрали, служат и до днес! А на нашенския му аналог всяка година ще ги ремонтират!Майтапът настрана, но добре, че малкият Бойко от Банкя не е мечтаел за автописти! Сега щяхме да имаме десетки Спа, Монца, Нюбургсринг! И Бойко щеше да джитка жипката по тях!
283
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕГАТИ КАКЪВ МОЩЕН РЧЕЙ КЪМ ЧЕКМЕДЖЕТАТА
282
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце Тракия е изтървана на много места знаеш ли го между активната и аварийната е водата е пробила през циментобаластрата бе вуйчо
281
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да идва партията на безпартийните а не дементи комунисти
280
2
 
4
 
! Отговори
До 304 305 преди 3 години
Точно младите не понасят нито едните нито другите комунисти но ти отдавна си дементен
279
6
 
7
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Опааа.един млад българин ми кликна току що минуса вече! Няма проблем! Минусите ви Ме променят нещата по никакъв начин! Просто Не желаете да приемете реалността! Е кой разбрал разбрал!-:)
278
3
 
19
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
И още нещо да вметна. Много млади българи си нямат и на идея този индивид какви ги е вършил след като хвърли пожарникарските пагони като член на ЦК на БКП след 1989 г! Този индивид разчита на младото поколение българи НЕ ПОМНЕЩИ го.Да ги омая с приказки за някакво "комунисти"! И те децата гласуват за него защото само него помнят в краткият си " политически живот".Днес всичко пише в нета чрез чичко Гугъл деца! Има го и д-р Борисов как си пие шампанското с мутрите тогава! Първа дружка с Божков!-:)
277
2
 
18
 
! Отговори
Иван преди 3 години
РазБойко, виж Сърбия дето не е и в ЕС колко магистрали има вече!
276
2
 
18
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
204 км магистрали сме построили а за ремонт после за да ги направим са около 1204км
275
3
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Къде ги тия магистрали бе? Я покажи един път където да има три активни ленти в посока? Където да има мантинели, пътна маркировка и знаци отговарящи на страндартите? Покажи един такъв път бе! Това което вие разпоредихте да бъде построено с НАШИТЕ ПАРИ, е в най добрия случай скоростна отсечка! А не магистрала! Къде ги видя тия магистрали освен във фантастиките ти? И като ги направихте тия 204 км колко от тях не бяха за ремонт още същата година?
274
1
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
А колко сте ремонтирали,че и не веднъж..
273
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магистрали , Магистрали , а Протмнетата Празни !!! Нека Той си мери километрите, а Нйе да си бройм стотинките ....!