Борисов сметна: 204 км магистрали сме построили за 6 г.

"Ще оставя манипулациите на опонентите, ние имаме работа!"
347
Борисов сметна: 204 км магистрали сме построили за 6 г.
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на участък на магистрала "Тракия".

"Продължава ремонтът на 52-километровия участък от АМ "Тракия", който нашите опоненти ни оставиха в наследство", коментира той в профила си в социалната мрежа.

В момента тече пълна реконструкция на 12 км от магистралата между п.в. "Белозем" и п.в. "Оризово" в платното за София. Преди 2 седмици приключи ремонтът на платното за Бургас на същата отсечка. Строителните дейности в 12-километровия участък включват цялостна подмяна на асфалтовата настилка, подобряване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По думите му до месец строителите ще бъдат готови. Общо в двете посоки ремонтът на АМ "Тракия" между пътните възли "Белозем" и "Оризово" ще струва 24,5 млн. лв., а средствата са от бюджета.

"От 2014 г. досега сме построили 204 км магистрали, като в същото време ремонтираме и малкото пътища, които са изградили опонентите ни. На тях ще оставя манипулациите за цените и качеството на магистралите. Ние имаме още много работа!", написа Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
2
 
27
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Не ми дреме какво си " построил" бре! Макар че Ти самият И хабер си нямаш от " строителство"! Мразя те бе МУТРО! Нагъл си Както бяхте нагли по Мутренските времена! Биехте ,гърмяхте хора и заведения за да ви плащат " таксата спокойствие"!! Арогантни бяхте тогава сякаш хората ви бяха длъжни за нещо! И все така високомерно се държиш както тогава! Приемам те за " служебен премиер"! И нищо друго вече! Да се свършва и се пръждосвай та да не чуем повече за теб след изборите! Отайки!
271
1
 
4
 
! Отговори
KOKO преди 3 години
I PAK DA NAPISHA....POSLESLOV SLED GORE NAPISANOTO-AKO NE GO IZTRIJAT,,SEVERNOKOREIZITE,, STIGA BE,BORISOV S TIJA MAGISTRALI-KAKVA E TAJA FIKS IDEJA...IDI,VIZ V KAKVI USLOVIJA SE ,,LEKUVA,, NARODA BALGARSKI....AMA TI AKO SE RAZBOLEESH....TE LEKUVAT NA ,,DRUGO MJASTO,, NALI?
270
1
 
4
 
! Отговори
KOKO преди 3 години
BORISOV,AKO BESHE POSTROIL DAZE SAMO 240 BOLNIZI,NJAMASHE NARODA DA UMIRA KATO BALHI,I AKO BESHE DAL ZASLUZENITE ZAPLATI NA LEKARITE-NJAMASHE DA REVETE SEGA,4E NJAMA KOI DA LEKUVA NARODA. ZIRKADZII STE VSI4KI V TOVA UPRAVLENIE.SRAMOTA.SHTE IMA ,,VIDOV DEN,, ZA VAS-NADJAVAM SE!
269
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече километри магистрали, повече кюлчета в шкафчето..Това е девиза на Лойко
268
2
 
11
 
! Отговори
Няма мъни преди 3 години
Предполагам, г-н премиер, че вече знаете една неприятна новина: Полша и Унгария са наложили вето на делгосрочния (до 2027 г.) бюджет за справяне с последиците от КВ-пандемията.За България това означава неотпускане до края на 2021 г. на 9 млрд. лв помощ плюс първия транш от 22 млрд.лв заем. Така че, г-н премиер и мин. Ананиев, престанете да харчите безразборно пари за щяло и нещяло и да се правите на Дядо Мраз! Пак ли ще теглите външен заем? Преди с Влади Горанов, сега с вуйчото... Аман!
267
3
 
11
 
! Отговори
инж. Пенсионер преди 3 години
Като студент, преди около две-три поколения, живеех в общежитията на 4 километър с един колега, който имаше имаше псевдоним Сеньора. През последната сесия преди дипломната работа, вместо да се готви за изпитите, той спеше през целия ден. Аз се опитвах да го убедя че сега всичко е заложено на една карта и спането води към ката- строфа. Той отговаряше: "Спя за да не мисля ... " Напомня ми Бойко: той пътува насам натам за да не мисли: пандемия, опоскан бюджет, няма стратегия за следпандемията и т.н
266
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И от тия 204, 203 вече са за ремонт.
265
1
 
11
 
! Отговори
УМНОЖЕНИЕ НА БОЛЕН преди 3 години
210 КИЛОМЕТРА ПО 80% ОТ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕЖЕТО КОЛКО ЛИ ЧУКМЕЖЕТА ПРАИ И ОТ РЕМОНТИТЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ЕТО ЗАЩО И БОЛЕН ХОДИ НА ПРОВЕРКИ ДАЛИ СА ПРЕВЕДЕНИ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕЖЕТО !
264
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Т.е. това, което в Китай го правят за 2 седмици
263
3
 
10
 
! Отговори
КЪДЕ ГИ ТИЯ МАГИСТРА преди 3 години
ТОВА НА БОЙКО МАГИСТРАЛИТЕ СА КОЗИ ПЪТЕКИ СПРЯМО ИСТИНСКИТЕ МАГИСТРАЛИ , А НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ КОЗИТЕ МУ ПЪТЕКИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОЩЕ ПО СКЪП РЕМОНТ ВЕДНАГА СЛЕД ПУСКА !
262
2
 
9
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Че шефа му Бай Доган , за два дена си направи 10 км.частен път към Росенец Сарай. Ей това е бързо строителство. И то безплатно.
261
19
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 години
Браво на Борисов!!Той поне гради нещо, което ще остане и след него!!След години Българите ще издигат паметници на Борисов .. съзидателя на България!!
260
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не разбрах що от целия лош участък що почнахте от "най хубавото"
259
3
 
20
 
! Отговори
456 преди 3 години
за 45 г . комунистите са направили 19 000 км. пътища.Това на Боко не е за хвалба много.Не съм фен на червените, но фактите са си факти
258
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ако е мръднал и един камък през живота си, ще гласувам за Борисов 4 с две ръце... Иначе много знае цитати за работата... като таксиджия е умен и работлив.
257
1
 
14
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Не само построени, но и ремонтирани по 10 пъти. "Вижте каква хубава магистрала построи премиера лично с двете си ръци. Вижте колко хубава е маркировката. А сега минаваме покрай построената от премиера мантинела. Вижте как хубаво свети" - говори лекарят от Спешна помощ на умиращия пациент, докато вървят по магистралата към 10-тата болница, в която няма легла!Съд и затвор за мутрата от Банкя и мафията на ГЕРБ!
256
1
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А колко млн. покрай тях сте присвоили
255
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заслугата не е негова, а парите от европа, а в европа ни вкара Костов. Ако беше направил някакви реформи за тия 10 години, магистралите щяха да бъдат по-ефтини или по-качественни, а най-вероятно и двете, а той реши да пълни чекмеджета и да се хвали с чуждия труд.
254
2
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Математици от БАН се опитват да изчислят кое е по-опасно - да се движиш по магистралите и през тунелите на бoкo или да те лекуват от ковид в българска болница.
253
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кво сте построили ама нефтохима едно време изкарваше по сто цистерни с битум на ден сега вадят по двайсе максимум