Полицаите ядосани на ГЕРБ, не искат парите от детските надбавки

Това било провокация и удар по върху имиджа на МВР
65
Полицаите ядосани на ГЕРБ, не искат парите от детските надбавки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-големият полицейски синдикат у нас - СФСМВР изрази огромно възмущение от мотивите на ГЕРБ за отпадане на идеята всички деца да получават детски надбавки заради увеличението на заплатите на работещите в МВР. 
Полицаите заявяват в декларация, че и те са родители и изразяват гнева си, че униформените са били противопоставени срещу децата.

Още по темата

Синдикатът счита това за провокация и се заканва да потърси сметка и поиска извинение от вносителите на закона.

„Коригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходния критерий, по един безогледен начин е обяснено с осигуряването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на МВР. След като ръководството на държавата забрави една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодоляване на последствията от пандемията, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждения на служители в тях, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на нашия справедлив гняв, изразен в абсолютно законни протестни действия, служителите на МВР да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на България- децата“, пише в декларацията.

Полицаите определят предложението на ГЕРБ като нелепа провокация и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор “Сигурност”.

„Ние, като представители на служители в МВР, не сме съгласни в това противопоставяне да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента правят и невъзможното, на работното си място, за да лекуват българските граждани“, пишат те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
основен способ на герб, разделяй и владей, тотално във всяка сфера.
44
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв имидж имат полицайте та да им е удар по имиджът?На какво имат имидж?На честни хора?На добри хора? Всъщност има големи спорове дали ушевият е човек въобще.
43
4
 
14
 
! Отговори
Тези пък какво искат преди 3 години
След 2-ри септември за всички е ясно, че милиционерите не трябва да бъдат подкрепяни. Видяхме какви ги вършиха. Башибозук на ГЕРБ.
42
2
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Г-н Милиционер, ами по времето на протестите срещу Бойко тази година, именно вие бяхте противопоставени срещу децата и ги бихте без жал с надеждата да получите това повишение, днес? Не е ли така? ХАйде, стига, Лицемерие и Двуличие? Кой би децата на жълтите павета? Вие! Сега, било неморално, било удар по имиджа. А сте наясно, че вие сте Слугите на Системата и каквото и както Системата ви даде, това и ще ядете!
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО РАЗЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА
40
19
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Ами като ще се пазите по-добре без полицаите, давайте! Кой ви спира? Пазете се! Полицаите не ви пречат.
39
5
 
17
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Ами прави са ченгетата. Вдигнаха с 30% заплатите на администрацията, щото, видите ли, работели на гише и били на първа линия на заразата. А на полицаите давали парите от детските надбавки! Ами не взимайте от децата бе! Вземете от коледните си бонуси и дайте на ченгетата! Пак ще останат за по един банкет.
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Не им е лесно да бият народа, все пак и те са хора :)) Искат 30 % увеличение за да продължат да налагат и да ги пазят, гробарите се извъртяха и им дават 15 %, че и намесиха децата :)))
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бяхме ли 8ми в света по полицаи на глава от населението? Просто трябва да се намалят и да обучават далеч по-добре.Да се обърне внимание и на физическата подготовка - какви плондери има не ми се говори.
36
1
 
22
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Без полицията по-добре щяхме да се опазим от "ония от махлата", защото полицаите пазят предимно тях!
35
3
 
1
 
! Отговори
Айде по сериозно преди 3 години
До Анонимен 30Как ще застанат на една или друга страна бре? Това се нарича измяна, мисли малко.
34
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимензащо протестиращите са протестирали.всеко дете знае, че протестираха няколко платени от Черепа катунара.
33
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми добре бе откажете се от парите.Нали сте големи мъже .Казват ви пари няма.Те наглеят.
32
4
 
20
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Некадърната мафия от ГЕРБ, профукала над 16 млрд. тази година под предтекста за борба с ковид, в момента играе сериала "Разделяй и владей" - млади срещу стари, работещи срещу пенсионери, лекари срещу пациенти, учители срещу родители. Сега: полицаи срещу деца. Що не вземат пари от Агенция "Пътна инфраструктура" - милиарди, заложени за най-корумпираното звено на администрацията, черната дупка на еврофондовете? Съд и затвор за некадърната мафия от ГЕРБ!
31
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закрийте президентската институция и ще има пари и за 50% увеличение на заплатите не само на полицаите, а и на военните.Който не вярва да влезе в сайта на президентството и да види, че щата им е по-голям от този на парламента!
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги полицаи,Сега вече знаете кого сте пазили от протестиращите и защо протестиращите са протестирали. Следващия път да знаете на чия страна да застанете!
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ядосани са, че увеличението не е 30%, а само 15%. Интересно синдикатите как пък точно 30% ги изчислиха? Може би ще залавят 30% повече крадци или катаджиите ще лежат 30% по-дългоиз храстите?
28
1
 
6
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Ако са заемат сериозно с ТЕЛК-ове, социални , укрити данъци от туристическия сектор и не за гавазите , не по 20 , за по 30 заплати ще има .Ама пусто докато се наканят и то дошли избори...
27
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като сте толкова недоволни от гробарите, спрете да ги охранявате, просто е :))
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОРИСОВ СЕ ДЪРЖИ КАТО НЕНОРМАЛЕН.