Убиец тормози с. Маринка, хората: Ще ни избие!

Мъжът заплашвал с нож учителки и деца от детската градина
19 ное 2020 09:36,
25
Убиец тормози с. Маринка, хората: Ще ни избие!
Снимка: Pixabey

50-годишен мъж тормози съседи, заплашва с нож учителки и деца от детска градина в село Маринка.

Иван Ангелов до скоро живял с възрастната си майка, която след поредния побой вкъщи е отведена в старчески дом. От него се страхуват всички в селото. Хората избягват дори да го погледнат, за да не предизвикат гнева му.

"Започнал е към случаен минувач да отправя обиди и закани за живота му, в нетрезво състояние, извадил и нож. Човекът се уплашил и се обадил на спешния телефон 112, пристигнали полицейски служители от 4-то РПУ. Вместо да преустанови заплахите, агресията се е насочила към тях. Започнал да размахва ножа към тях, заканвал им се със същите обиди, а след като пристъпили да го задържат оказал съпротива", разказва пред Нова тв прокурор Димитър Илиев от районна прокуратура Бургас.

Криминално проявеният мъж подписва предупредителен протокол и е освободен. Два дни по-късно обаче агресията на Иван се насочва към детската градина, която се намира в близост до дома му.

"Иван беше на улицата с нож в ръка, псуваше, крещеше, започна да крещи по мен. Доставчиците дойдоха, помощник възпитателката и домакинката излязоха. Той крещя и по тях, заплашва ги, обижда ги, държа се непристойно, в един момент дори си показа и половия член, което е абсолютно недопустимо", добавя Гергана Вълкова, директор на детската градина в с. Маринка.

Арестът на Иван е като сцена от екшън, а решението на бургаския районен съд  - ефективна двугодишна присъда. Оказва се, че 50-годишният Иван Ангелов вече е лежал в затвора за убийството на братовчед си, който намушкал с нож при пиянски скандал. Но въпреки поредната присъда в селото продължават да се страхуват.

"Ще дойде и ще ни избие. Той идва да ни убива и дъщеря ми и мене. Много ме е страх вече да кажа нещо лошо за него, че идва да ни убива с Ленчето, дъщеря ми. А пък ние не го оставяме, дъщеря ми е много милостива, хляб му дава, манджичка му дава, аз парички му давах, помагахме му", разказва Минка Господинова, която е леля на Иван.

Оказва се, че в момента агресивният мъж не е в ареста, а в дома си. Защото нямало опасност да се укрие. Очаква се да влезе зад решетките до дни.  Поредната си присъда ще изтърпи при строг режим.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Бря докарайте го тоа у наше селу за ден-два.Жа ви го върнем бит ***.Гаранция.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млатни го аднъж през краката и толкоз му. .....Той няма да стои ей така и да те чека да го млатиш! Вземи пушката и го целиш у деветката в момента в който го видиш с ножа в ръка да се движи по улицата.
14
0
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Не бря . Парче верига от детско велосипедче.Млатни го аднъж през краката и толкоз муи.У наше селу тоа жа го бият на почифки.От у селу секи носи нож или пищоф.Кой няаа брадве или верига.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако го прострелят в ръцете няма да умре а ще се успокои. Ще мина като неизбежна самозащита.
12
0
 
11
 
! Отговори
!? преди 3 години
и що не му пуснаха един-два в краката при задържането.
11
0
 
15
 
! Отговори
Шляхтиц преди 3 години
Даказано е статистически, осъдените за тежки престъпления като убийство след изтърпяване на наказанието стават още по-жестоки и свирепи и на свобода извършват пак убийства. НСИ.
10
0
 
15
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Чакайте малко - там, близо до селото, в гората има едно поделение. Заведете го там и му обяснете някои работи, кое как се прави, защо се прави и какво не трябва да се прави. При повторно нарушение - пак в поделението и го вържете са едно дърво. Да седи там една седмица, гладен и жаден и после ще е като котенце, казвам ви.Знам че близо до селото има поделение, аз служих там и в селото бягахме понякога, за да си искаме ягоди и хората ни даваха. Там живеят добри хора, не ги оставяйте на произвола.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако в САЩ извадиш нож на полицаи, те гърмят в главата и им дават медали. Тук даваш автограф и си тръгваш.
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нападаш с нож случаен човек и полицаи, подписваш се и се прибираш. Разбирам ги полицаите що не им се занимава и си го местят от единия крачол в другия по цял ден.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7В случая полицията си е свършила работата - задържали са го. Друг е въпроса, че закона куца от всякъде, затова е пуснат.Тук вече е работа на прокуратурата да се задейства и да нареди незабавното му задържане, иначе полицията ще е в нарушение. Нямат право да го задържат повече от 24 часа, без прокурорска или съдебна заповед.
6
0
 
14
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Спокойно бе, ние битова престъпност нямаме.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и куките искат увеличение на заплатите, като бандитът си ходи с нож в селото, за какво искат увеличение?
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заплашваш полиция и хора с нож и подписваш протокол. После някой съселянин ще го делне с брадвата при самозащита и ще го лежи тоя боклу.к. И това ако не е трагично.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полиция няма, сигурно са приклекнали в някой храст със триногата, спят в патрула или бият протестиращи
2
1
 
17
 
! Отговори
МВР-то ...... преди 3 години
Що се не подхлъзне , падне няколко пъти и се наниже на ножа си около 5-10 пъти ?????
1
10
 
3
 
! Отговори
гггг преди 3 години
този е протестирал . не е искал да плаши и убива.....стига с тия приказки....