Протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента, но полицията ги спря

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка"
21 ное 2020 20:14, Нели Христова
286

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Антиправителствен митинг, организиран в социалните мрежи от инициативите "Системата ни убива", "Правосъдие за всеки" и движение "Боец", блокира по бул. "Цар Освободител" пред старата сграда на Народното събрание.

Още по темата

Демонстрацията е обявена като "Всенароден митинг-протест" под надслов "Единни сме силни". Протестът започна малко след 17 часа, като началото му беше поставено с националния химн на България.

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка".

След 18 часа черни димки и четири бомбички гръмнаха на протеста. След 19 ч. протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента но кордон от жандармерията ги спря.Те твърдят, че само искат да поставят венец на стълбите пред сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинСлед Борисов, най-успешния премиер беше Любен Беров, а тези двамата седесари са най-големите крадци
185
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунисти и преди и сега не сте стока
184
0
 
15
 
! Отговори
гербер преди 3 години
До ДО182Ти обидите и заклинанията ги остави,ами кажи кой ще докарате на местото на Герб!?А кой е археологическа находка,и кой-обикновен едеот е тема за друг разговор!Хайде,да ти чуем гласа меден загорски!
183
12
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 180Като за начало, ти може да си на 43 години, ама аз съм на 56 години, и знам повече от тебе, затова ще ме слушаш и ще мълчиш!!!Освен това, най-успешни премиери бяха Филип Димитров и Иван Костов!Първият нямаше време да направи нищо, защото КОМУНИСТИТЕ го свалиха!!! Понятно, товарищ???Май не ти е понятно???Накрая, по-голям мафиот от Бойко Кюлчев Златанов НЯ-***!!!
182
11
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Всичките са ПРОИЗВОДНИ НА БКП.ГЕРМАНСКИТЕ ФОНДАЦИЙ КАК СЕ ИЗДЪНИХА С БОКО.ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА СИ
181
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уф,пак кукумицунковците-" системата" от 3-те майки изоставили децата от следобеда,почти ежедневно," бойците" на Цецко Беглеца от правосъдието и " правосъдието" на прокопчо се играят на прототии.В ковидно време сборувани нагъсто блъскат жандармерия да покажат единствено колко са кухи.Е ,никой не ви обръща внимание,пак криминални пари се хвърлят за да има видеоматериал за първосигнала.
180
17
 
5
 
! Отговори
ДО182 преди 3 години
*** те вече са умрели бе, неосъзнат нематод аморфен такъв!!!На умpяло куче нож да вадиш?ГЕРБ е политическа археологична находка!
179
18
 
7
 
! Отговори
сган герберастка преди 3 години
да изметем мухобойко недоразумението
178
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой пак е развързал кесията.
177
15
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: 179Ми не, няма да го съдим. Щото ще го оправдаят - нали Гешев е маша на Борисов - той коли, той беси, няма правосъдие, а всеки несъгласен с ГЕРБ бива осъден като "враг на народа"!!! Затова - бомбички!!! ТОВА Е ЛЕКАРСТВОТО!!!
176
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ни щеме да го изметем.Вие сте по-голямо недоразумение.И сте дотгнали на всички.Мислите си, че колкото повичи джангър дигате толкова повече сте прави?НЕ СЕ.
175
3
 
19
 
! Отговори
ми хубуу преди 3 години
До Анонимен 159Викаш,смърт за Герб,така ли!?Ми добре,ще ги поумрем малко,няма проблем!И кой ще докараме на тяхно място?Явно си голям умник и знаеш отговора!Давай,да те чуем!
174
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да изметем мухобойко недоразумението
173
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Cлед 4 месеца ще има избори - какво искате комунисти ?Ще ви кажа още нещо - на 43г съм и не помне по-успешен премиер от бойко.Само изброявам предните, за които се сещам - царя, костов, жан виденов.Царя дойде да си върне имотите, костов - мафиот.ската приватизация беше основно негово дело, жан виденов - фалира държавата.
172
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинСъдете го бе като ви е мятал бомбички Жънбазки и аз не го харесвам, а защо трябва правителството да пада заради Жънбазки пияницата Ако някой трябва да подаде оставка туй сте вие протестиуращите дето не знаете как да си търсите правата по съдебен път понеже сте правно и институционално неграмотни.
171
4
 
24
 
! Отговори
До 173 преди 3 години
Подкрепям ! И аз и семейството ми и близки, и приятели ,и познати ще гласуваме за ГЕРБ , един вид наказателна акция срещу безполезните, комунистически , платени търтеи.
170
19
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ми щом на евродепутат (Ангел Джамбазки, бел. прев.) от управляващата ВМРО му е позволено да мята бомбички по невинни граждани, то и на невинни граждани също им е позволено да мятат бомбички срещу властта!Танто за кукуригу!!!
169
6
 
22
 
! Отговори
Протестен гулаг преди 3 години
Случили сте на "диктатор". Ако Боко не беше толкова мекушав, досега тримата безделника, промискуитетката с цялото си вряскащо войнство, дето системата така и не ги доуби и всички рублярски родоотстъпници, щяха да *** толкова павета, че да направят калдаръмени улици във всички села в страната.
168
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 166Ахаха милиони трима човека не са милиони, като им повдигнат обвинения за държавна измяна и опит за преврат ще те питам. Кой управлява една държава се определя на изборите ПОНЕ ТЪЙ ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА не от трима човека и шепа платени ***.
167
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунисти - аз не съм гласувал д осега за бойко, но на пролет ще гласувам са него, както и цялото ми семейство.Не ми харесвате комунисти.