Протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента, но полицията ги спря

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка"
21 ное 2020 20:14, Нели Христова
286

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Антиправителствен митинг, организиран в социалните мрежи от инициативите "Системата ни убива", "Правосъдие за всеки" и движение "Боец", блокира по бул. "Цар Освободител" пред старата сграда на Народното събрание.

Още по темата

Демонстрацията е обявена като "Всенароден митинг-протест" под надслов "Единни сме силни". Протестът започна малко след 17 часа, като началото му беше поставено с националния химн на България.

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка".

След 18 часа черни димки и четири бомбички гръмнаха на протеста. След 19 ч. протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента но кордон от жандармерията ги спря.Те твърдят, че само искат да поставят венец на стълбите пред сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
11
 
1
 
! Отговори
антикомуниста... преди 3 години
Откъде ги вадиш тея антикомунистически риторики от нафталина , виж си началниците какви са били по време на палежа на партйиния дом да не би да са го пазили ?
165
2
 
20
 
! Отговори
Каторга за лумпените преди 3 години
Крайно време е да разберат от МВР, че срещу подобни лумпенизирани маргинали е оправдано, даже задължително да се използват водни оръдия, конна полиция, палки и всички помощни средства за борба с масовите безредици.
164
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко му ня ги те ,така и не искат да вдянат, че няма да има служебно правителство на фърчилото.Колкото и да се напъват.
163
2
 
18
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Защо не напишете честно, че 50 или 100 искат оставка на правителството!Ами високопарно сте ги нарекли Протест!?Ако полицията си вършеше работата на "първа линия", тези "яйчени" смелчаци щяха да счупят рекорда по 100 м на Юсаин Болт,нямаше да има нужда от маркуча и пиратките на Джамбазов,а реално всичко щеше да е "много болка"..
162
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще пишете сега в учебниците по история, замисляли ли сте се? България под мафиотска диктатура 2009-2021 Вие сте по-загубени даже от македонците, нямате никакъв акъл. Как ще обясните, че европейски народ избира *** мафиот за диктатор повече от десет години подред? Това е смешно, абсолютна простотия.
161
3
 
4
 
! Отговори
До 166 преди 3 години
Аха, но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи .
160
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 153Ти гледай хората да не се съберат пред БСП офисите и да ги подпалят, че както ви спряха и субсидиите ще ревете като комунисти на които са им откраднали десерта. Забрави комунисти да управляват пак просто няма да стане. 4 фалита за 100 години пък са вече и тотално дементирали като Джо Байдън.
159
18
 
3
 
! Отговори
Бойко щял да спечели преди 3 години
Бойко може много пъти да спечели ,но България окончателно ще загуби и това което го има ,с момента всичките хвалби са лъжа ,ако Аз не съм прав защо всичко младо бяга през глава ? И Бойко никога няма да вдигне стандарта на тази страна защото неговата икономическа логика изобщо липсва не е способен ! Нито здравна система може да оправи ,нито стандарт да вдигне нито пенсии, нито образование ! Е за полиция и жандармерия винаги ще има ....
158
4
 
17
 
! Отговори
Ясни са преди 3 години
Ще протестират докато не се махне Фигурантът Радев - после няма да има възможност за служебно правителство на БСП и протестите ще замрат !
157
15
 
2
 
! Отговори
До 162 преди 3 години
Ами...ако след всичко което направи твоята любима мутра последните 10г...отново си го изберете...ще докажем, че тук не живее народ, а мър...а.
156
3
 
12
 
! Отговори
“Системата ни бива!” преди 3 години
Затова Големи пари заработиха тия майки ..........
155
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е интересно като минат изборите напролет и Бойко пак спечели тия дали ще се разкарат от площадите или ще продължат още 4 години да му искат оставката?
154
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Системата ни убива. Лъжа. Живи и здрави са си. С мая ще се пенсионират като протестъри или по-точно метежници и превратаджии. Нищо не са постигнали, няма и да постигнат. Лъжци и измамници. бТВ репортерките са задъхани и пъшкат, все едно правят секс за първи път от години и имитират оргазъм.
153
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смърт за герб
152
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ,трябва да ти е малко сивото вещество за да се вържеш на проституиращите ***.Че,каква алтернатива могат да бъдат Гошо ***, Галева или зеления чорап!?
151
0
 
0
 
! Отговори
до 153 преди 3 години
коментар 155 е за теб
150
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй нещо няма начин да не е платено.
149
13
 
1
 
! Отговори
до 147 преди 3 години
Спокойно и ти ще тръгнеш по митинги ,а и много други ......
148
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига бе! Още ли имало протести?
147
5
 
21
 
! Отговори
до 147 преди 3 години
Тез хора защо не отиват доброволци по болниците да помагат, какво им е свободното бе, тия са метежници и превратаджии тъй и ще завършат накрая като мегежниции превратаджии ако не си седнат на разпраните дирници. Червена либерастива соросня.