Протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента, но полицията ги спря

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка"
21 ное 2020 20:14, Нели Христова
286

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Антиправителствен митинг, организиран в социалните мрежи от инициативите "Системата ни убива", "Правосъдие за всеки" и движение "Боец", блокира по бул. "Цар Освободител" пред старата сграда на Народното събрание.

Още по темата

Демонстрацията е обявена като "Всенароден митинг-протест" под надслов "Единни сме силни". Протестът започна малко след 17 часа, като началото му беше поставено с националния химн на България.

Събралите се развяват български знамена и скандират "оставка".

След 18 часа черни димки и четири бомбички гръмнаха на протеста. След 19 ч. протестиращите се опитаха да стигнат до сградата на парламента но кордон от жандармерията ги спря.Те твърдят, че само искат да поставят венец на стълбите пред сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Има вдигнат юмрук пред Народното Събрание. Това е престъпление срещу демокрацията. Тиранина вика дръжте тиранина. Това е факт който трябва да се отбележи.Хората трябва да знаят кой вдига юмруци. Като пРезидента например който не уважава законно установения ред и демократичния начин на избор на управлението на държавата. Той трябва да понесе политическата отговорност за случващото се.
245
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Развяват само български знамена. Няма руски. Това е прогрес който трябва да се отбележи!
244
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На червената *** ,само бой по *** кра ту ни .Властта ще я гледат през крив макарон още дълги години.
243
8
 
17
 
! Отговори
Само питаме: преди 3 години
ДОКОГА ТИЯ ПРОСТИТУИРАЩИ ПЛЪХОВЕ, ЩЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА ОТ К_19..???????ЗА ТИЯ, ЗАКОНИ НЯМА ЛИ.....??!!!!ЗА ТЯХ ЗАТВОР НЯМА ЛИ...???!!ЗА ТЯХ, ГЛОБИ НЯМА ЛИ....???!ЗАЩО САМО АЗ, ЩЕ СПАЗВАМ ЗАКОНА, И ПЛАЩАМ ГЛОБИ....????
242
13
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Божков или Борисов,това не са ли двете страни на една и съща монета.
241
5
 
19
 
! Отговори
Крадеца плаща преди 3 години
Какво го интересува Черепа, че в в България епидемията се разраства - той си има фиксация да сваля правителството и Гешев. Има си и пари да плаща - нашите пари!
240
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируси разнасят герберастите, които докарват куки от цяла България, за да пазят какво? Празни сгради! Като ги натоварят в бусове и пътуват няколко часа, те се заразяват. Виновни за бума на ковида са само и единствено герберастите!
239
1
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Има една майка с увреждания (мозъчни) , която задмина Данчето Слабакова ( преди години беше на първа линия при всеки протест,независимо какъв е - гладува за Желю Желев , после гладува за оставката му , не беше добре с главата жената,но често я даваха по телевизията), та въпросната майка как си гледа детето (уж с увреждания) като постоянно е на улицата?
238
9
 
5
 
! Отговори
пулицаи преди 3 години
Шъ ви мачкам къту *** бе- слава на Боику!
237
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, прибери си овцете! Нищо не постигаш-освен едно: Ефект на бумеранга.Когато хвърлиш лош бумеранг-получаваш обратен ефект.Непредвидимите последици вече са предвидими.Не се напъвайте по време на пандемия със 100 човека да правите пир по време на чума! Непростимо е! Хората няма да забравят и ще линчуват на изборите това подтикване към горене на маски и неспазване на мерките. Оправи си кривите краставици при съветниците! Не може доносници с агентурни имена да те съветват правилно! ИМПИЙЧМЪНТ!
236
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СНОЩИ ПО ЕДНА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВИДЯХ КАК ХВЪРЛИХА БОМБИЧКИ ВЪВ ВРАТА НА ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ- ОТВРАТИ МЕ- ПОЛИЦАИТЕ НЯМАТ СЕМЕЙСТВА ЛИ, ДЕЦАТА ИМ НЕ ГЛЕДАТ ГАВРИТЕ ЛИ- ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ НА РЕЗИДЕНТА ИСКАТ ВОДНИ ОРЪДИЯ КАТО В ЕВРОПА.
235
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По голяма идиотщина на платени загубенаци едва ли,да създават излишна работа на жандармерията.Органите на реда също рискуват да се заразят от тая *** излязла за дребни,затова ,че спонсорите им имат проблеми със закона в особено големи размери.Безлични персонажи ползват демокрацията превратно,но отдавна никой не ги брои.
234
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото ... някой да е чул Резидента да се изкаже по въпроса с Македония или по който и да е важен за България въпрос ?
233
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зеле.ният чорап да си прибере плате.ните *** - само разнасят зарази.
232
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко месеца преди редовни избори ... по средата на епидемия ... тези до един са платени кандидат политикани, в очакване да падне кьоравото.Но търсения медиен ефект вече е обратен на това което очакват кукловодите и паричките от Дубай и Сърбия съвсем ще секнат
231
4
 
31
 
! Отговори
Искам да наеба Радев преди 3 години
Къде записват за ред?Имало опашка вече!
230
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бой по тези протестиращи , лекари и учители ***, тези не ги трогва нищо.
229
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз от 12 новини на ден за Ковид напълно забравих за палаткаджиите в центъра.
228
11
 
36
 
! Отговори
Ахахахаха преди 3 години
Само тпия българин сваля правителство повреме на пандемия.В СИ са въвели нова единица за тпота.Един българин
227
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах по един стрийм. Малоуми пълни са тези протестъри.