Разказ от първо лице: Защо заведение заключи клиентите си вътре?

200 души остават в капан в дискотека
Обновена: 21 ное 2020 22:58 | 21 ное 2020 21:39, Нели Христова
93

Около 200 посетители на нощен клуб в София останаха заключени в заведението, в опит да бъде избегната полицейска проверка. При акцията снощи са установени редица нарушения. Един от посетителите на заведението разказа пред наш екип изживяването си от първо лице.

Късно снощи десетки се събират в това заведение. Прозорците са покрити с фолио, което скрива какво се случва вътре. На място обаче идват полицаи на проверка.

Един от посетителите разказа за случая пред нашата камера.

"Към 1 часа пристигнаха полицаи, загасиха тока в цялото заведение, никой не знаеше какво се случва. Спряха да пускат хора извън заведението. Изгасиха музиката, щорите бяха спуснати, никой не знаеше какво се случва. Всички изходи бяха обградени от полиция, с идеята някой, ако бъде задържан, да бъде разпитан", разказва той пред Bulgaria ON AIR.

Според част от персонала заведението работило до 23:30 ч., след това вътре нямало много хора, а акцията била предизвикана от недоброжелател.

Според полицията вътре имало 200 души, а вратите били отворени, едва когато на едно от момичета му прилошало.

"Настана жега, едно момиче припадна, стана му лошо, извикаха линейка, но не искаха да я пуснат навън. Тогава настана спор, в крайна сметка пуснаха момичето навън", се казва още в разказа.

Момичето е откарано в болница. Разпитани са и посетители. От официално разпространените данни от МВР става ясно, че управителят не представил изисканите документи.

От Регионалната здравна инспекция съставили акт.

Подобна история се разиграва и в клуб на улица "Христо Белчев". И там персоналът отказвал да допусне проверяващите и полицията часове наред, а гостите останали заложници.

В друг обект на същата улица също е съставен протокол и предупреждения. В клуб на улица "Врабча" освен посетители след разрешения час са открити и наркотици, задържани са четирима. Проверките продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
40
 
! Отговори
Чук преди 3 години
Време е за локдаун. Българинът от добро не разбира.
14
4
 
37
 
! Отговори
Mitaka преди 3 години
Глобите трябва да са първо за посетителите по 100 лв. на калпак и от собственика по 100 лв за всеки и 1 месец затваряне.Същото и за всички домашни купони с по над 10 души
13
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вторник или сряда и всичко това (кръчми и клубове) ще бъде затворено до Коледа в цяла България. Запомнете го.
12
10
 
1
 
! Отговори
баба Ленче преди 3 години
До оня с коментара за линейката: затова, мойто момче, ти и такива като теб не са в линейките.
11
4
 
3
 
! Отговори
Само със преди 3 години
Ордер за обиск.
10
0
 
4
 
! Отговори
Не са ги пуснали преди 3 години
Затова не са констатирали нарушения.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дребни душици.
8
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата да вземе мерки спрямо дискотеката - например да им намалят ДДС и да им хвърлят няколко пачки пари през вратата. Дискотеките, баровете и ресторантите са тези, дето ще ни решат проблемите, държавата трябва да полага специални грижи за тях.
7
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При акцията снощи са установени редица нарушения, но не пишете за арестувани. Изглежда тези нарушения са по-безобидни от нарушението на страшните престъпници-мъж и жена-арестувани в метрото без маски.
6
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клиентите на тези заведения в голямата си част са спорно интелигентни, да не кажа простовати, персоналът и началниците им дваж повече, но алчни.
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествен подбор по мозък. .... .Най-лесния подбор се прави когато няма мозък!:))))))))))За огромно съжаление мозъка липсва при повечето наши съграждани!
4
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква наглост, и 200 души вътре. Ами под строй да ходят да помагат в болниците, явно нямат страх от вируса. Глоба 10 000 лв. и да затворят заведението за 1 месец.
3
2
 
32
 
! Отговори
Бау преди 3 години
докато има "посетители", ще има и "нарушители" ...
2
6
 
27
 
! Отговори
Честно казано преди 3 години
Най голямото наказание ще бъде ако се разболеят от ковид и умрат. За два часа кеф вечно мъртъв. Естествен подбор по мозък.
1
7
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва собствениците са са в затвора за био тероризъм, а всеки посетител - общественополезен труд като санитар в болница до края на пандемията