Протестът срещу властта: Против строгите мерки сме!

Това вече ще довърши българския народ, смятат недоволните
Обновена: 23 ное 2020 22:55 | 23 ное 2020 22:52, Веселина Йорданова
137

Протестиращите срещу правителството и главния прокурор се обявиха и срещу новите мерки, предложени от здравните власти.

Според тях с наложените ограничения държавата ще фалира, затова готвят и общонационален протест в сряда, предаде Bulgaria ON AIR.

Тази вечер е 138-ят ден от антиправителствените протести.

"Това вече ще довърши българския народ. И без това хората са на издихания, дребният бизнес сега едвам диша, държавата фалира", коментира протестиращият Тодор Стоянов.

"В сряда обявяваме поредния национален протест "Не на мерките и не на адекватното поведение на управляващите!", заяви недоволният гражданин Петър Недевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Виден Протестър преди 3 години
Протестираме против строги мерки. Искаме оставка заради липса на мерки.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пък били против строгите мерки.Другите казват, че мерките закъснели.Тези тук са най-неадекватни. Те си искат чалгата, алкохола, дрогата. Не могат без нея.А мобилизация искате ли ?Мамини синчета.
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде всички да си подпишат декларации за отказ от хоспитализация и да си правят каквото искат!
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво ! Само така ! ...Напред о парии презрени напред о роби на труда...
105
5
 
4
 
! Отговори
Тролчо преди 3 години
*** свръхпрости. Отровното трио са ***, но отговорността е на некадърното правителство. Няма никаква стратегия. Разделя народа. Дайте да се обединим, българи, да си спасим хубавата държава.
104
6
 
2
 
! Отговори
по-по-най преди 3 години
До АнонименТе горките хорица от социалните домове, където "избухват" и "пламват огнища", са си счупили краката да тичат по кръчми и дискотеки, нали?Кръчмите виновни, защото най-лесно ще им се назлобим.Ми да спрат градския транспорт - там всички ходим и сме *ъз до *ъз, фейс-то-фейс, тет-а-тет.Пък никой не ни информира за "загинали" от ковид шофьори, ватмани, кондуктори, контрольори?! И тези хора са на първа линия все пак...За продавачи, касиери, куриери - също няма да говорим, що така, а?
103
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ресторантьорите след като искат да работят 24/7 да поемат и раззходите по лечението на болните и погребенията на починалите от Ковид.
102
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако трябва ще рупате трева мама ви, животът е важен
101
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сервитьор, касиер, барман се става с обучение за два часа и после е на линия. За лекар зависи от специалноста да необходими 6-8 години, за учител 5+, за така хулените програмисти 5+ и още куп денонощия пред екрана, както и обучението на тези професионалисти възлиза на 50 000-100 000 лв и то в България поради ниския стандарт.
100
1
 
35
 
! Отговори
Аве ей преди 3 години
Вчера не викахте ли че няма мерки сега сте срещу меркитеКви сти вии уе изрудиии
99
33
 
5
 
! Отговори
SarsCov2 преди 3 години
Всички на протест, смачкайте им главите кухи, тиквени.
98
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МЕН МЕ Е ГРИЖА, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ ЛЯТОТО НАМАЛЯХА, ОБАЧЕ ТАКА ДОБРЕ НАРЪСИХА ЗАРАЗАТА, ЧЕ УМИРАЩИТЕ ЧАКАТ ПО ЛИНЕЙКИТЕ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ, А ЛЕКАРИТЕ, МЕД СЕСТРИ И САНИТАРИТЕ ИЗНЕМОГВАТ. И ДРУГО МЕ ПРИТЕСНЯВА, ЧЕ НАМАЛЯХА ПРОТЕСТЪРИТЕ- НАМАЛЯ И ПОТРЕБЛЕНИЕТО- А ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БГ ОЛИГАРХИЯТА И ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ ЦЯЛО ЛЯТО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ КОЛОНИ БГ ПОЧИВАЩИ НА ГРЪЦКОТО МОРЕ, ДЕТО СЕ КАЗВА КОЙ ***, ***, ДРУГ ДА НЕ Е СПАЛ.
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откога средството за миене на ръце се цензурира???????
96
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът срещу властта: Против строгите мерки сме!----------Въпросът е кое ще ни довърши по-бързо - Вирусът, "Мерките" или Глупоста??????Щото в началото на втората вълна "Мерките" бяха - "Страшни и Ужасни":- Маска- Еднократни ръкавици- дезинфектант в джобна тубичка или спрей- и най-страшното..... лична хигиена! Просто да си измиеш ръцете със ***!Няма по-страшно зло от човешката глупост, а за бъгарската да не говорим!
95
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не се интересуват от народа на България, а от парите който ще спечелят и да не провокират, гражданска война това е всичко за което се борят...След време ще стане ясно че не са се интересували от работещи системи, доктори, полицай, работници, отдели и всичко в едн държава!, а се интересуват единствено колко пари ще приберат днес....
94
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе вие си мислете, че помощитете в другите държави са солидни. В Испания взимах 1100 евро за безработица поради затваряне на фирмата поради намалена работа, като приключи периода се получава по 420 евро, които не стигат за нищо. Аз вместо да чакам да приключи и да увисна на 420 лв.изкарах курсове за преквалификация и на 4 тия месец започнах нова работа. Ясно е, че в близките 5 години няма да има търсене на сервитьори, бармани и т.н.
93
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааааа,сега пък против мерките били...ХахахахахахахаааааЕ,нали до вчера вашите глашатаи обвиняваха,че нямало мерки бе ???!!!Очаквам сега Радев и Нинова да се разтревожат за икономиката.Падат мерките-разтревожват се за здравето....Пълни смехондери сте вие....пълниии
92
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия трио ще не вземат да пеят песни бря ...и без това с 20. души протест не става,циркаджии ,ще свалят герб,или БСП ,стига глупости тия от много време са на власт ,всички институции са техни
91
5
 
32
 
! Отговори
Off преди 3 години
Прав е д-р Москов - в такава ситуация изплува утайката най-отгоре. Вижда се къде е отпадъка на нацията - на протести.
90
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви строго мерки !че работят заведения и ученици и студенти учат ,герб не спазват мерките,хората навън отдавна затвориха тук пък чак в петък че не закъсняха с месец ,да се заразят и умрат повече хора,но нашите фирми приближени до власта как ще затворят )