Готвят протест срещу локдауна у нас в сряда

Кабинетът ще обсъжда въвеждането на строгите мерки тогава
24 ное 2020 07:19, Александър Попов
187
Готвят протест срещу локдауна у нас в сряда
Снимка: БГНЕС

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов обявиха, че се готви протест срещу въвеждането на по-строги мерки срещу коронавируса в страната. Той ще бъде в сряда през деня, когато правителството ще обсъжда в Министерски съвет предложенията на здравния министър Костадин Ангелов за почти пълен локдаун и удължаване на извънредната обстановка до края на март.

Още по темата
"На 25 ноември от 10 ч. сутринта един народ се събира на национален митинг, за да каже НЕ на безобразията, не на локдауна, не на бедността и съсипването на хиляди бизнеси и стотици хиляди животи. Стига толкова! Няма да ви позволим да ни доведете до фалит! Няма да ви позволим да ни затворите отново! Единственият възможен начин за справяне с кризата е незабавна оставка на правителството!", гласи призивът в социалните мрежи от страна на организаторите - "Системата ни убива", "Палатков лагер пред президенството", "Палатков лагер пред СУ" и "Орловград - Протест Блокада".

"Това вече ще довърши българския народ. И без това хората са на издихания, дребният бизнес сега едвам диша, държавата фалира", коментира снощи протестиращият Тодор Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДАУНЧЕТАТА ИСКАТ ЛОК!
89
1
 
5
 
! Отговори
Танковете да дойдат преди 3 години
бързо
88
2
 
7
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До ВирусологСтига си ръсил/а глупости.Отивай в Танзания!
87
3
 
6
 
! Отговори
Разстрел преди 3 години
за всички! Само така ще се спасим от болестта
86
3
 
13
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Веднага гасете скарите с водните оръдия !
85
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези на протеста са УБИЙЦИ.на съвестта им лежат всички починали лекари и учители , както и останалите.
84
13
 
5
 
! Отговори
Локдаун преди 3 години
пълен поне за две години!!!
83
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова дифф и просттт народ! Гледах го и някакъв измислен професор Андрей Чобанов по бТв. Този явно не е разбрал, че стадния имунитет при Ковид 19 не сработва и какво става в Швеция в момента. И този му плащаме заплата в департамент "Имунолигия" в Института по миктобиология към БАН! Не знам какви статистики чете цяла нощ, но всички общодостъпни показват спиране на покачването на смъртност и новозаразени при локдаун. А високата смърност в България е от злоупотребата с тютюнопушене и алкохол.
82
5
 
9
 
! Отговори
Чичко Доктор преди 3 години
Слава на ГЕРБ
81
11
 
9
 
! Отговори
ГАНЬО преди 3 години
Никой не мой да ми каже на мене кво да правя!
80
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ,Бойко фани ги за ушите тея дето готвят протеста и в кауша ,ама по 10 в килия и поне един с ковид !а корни им прати санитарка
79
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да излязат на протест. Да се видят тия гласовити нещастници дето разделят обществото и предизвикват хаос. И да вземат да се преброят. Да стане ясно, колко са малко, но са много активни. Затварянето е правилния, но закъснял ход. По -добре късно отколкото тоя хаос да продължава.
78
4
 
13
 
! Отговори
Държавен служител преди 3 години
Какво сте се развикали? Знаете ли колко ми е гадно да ставам всеки ден за работа. Така си е много по-добре. Получавам си заплатата с надбавките и си стоя вкъщи. Будалите да бачкат!!!
77
27
 
16
 
! Отговори
98765 преди 3 години
Не затваряйте началните училища, градините и яслите, нещастници!
76
13
 
21
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Тези откачени *** и хрантутници на чужди трапези ако бяха спрели и носеха маски, нямаше да се стигне до по-строги мерки. СТИГА сте разнасяли вируса, некакви "майки" и те там, да разнасят заразата и да горят маски. Н'ам думи. Толкова *** народ, слушайте мангъровци, не носете маски, крещете и затваряйте кръстовища, ама после ще квичите при изнемогващите благодарение на вас лекари, да ви лекуват от нещо, което отричате. *** И ТЪПАНАРКИ НЕЩАСТНИ.
75
10
 
12
 
! Отговори
123456 преди 3 години
Как решиха, че затварянето трябва да е до изборите? Че точно тогава К 19 ще изчезне?
74
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Анонимен Мен ме интересува защо фитнес залите и други групови занимания се спират====================================================Мини след 19.00ч. на фитнесите до НДК, то няма свободна лежанка. Да и аз ходя и спортувам активно, но за месец можеш да помпаш лицеви и бърпита за кардио от вас,. няма да загубиш толкова маса. В тия фитнеси е бульон от пот и смрад зимата, не корона ще хванеш ами и ебола сигурно.
73
2
 
7
 
! Отговори
Стейхоумовците да преди 3 години
се ваксинират с по три ваксини!
72
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 60Ти явно си от "спортистите" на трибуните. Мен ме интересува защо фитнес залите и други групови занимания се спират. Там не се събират много хора, освен това има нужната дистанция. И въобще само мало*умник, дето през живота си не е стъпвал в спортна зала може да твърди, че спорта е опасен.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамна въшка (Pthirus pubis) !!! Някой има ли инфо, какво се случва с този ИЗЧЕЗВАЩ вид ?