Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!

Долев се отказа от болнично лечение с декларация, вирус нямало
24 ное 2020 08:55,
398
Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!
Снимка: Кадър BulgariaOnAir

Ще продължавам да ходя без маска. Не ми пука. Това обяви бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев, който беше задържан в столичното метро в края на миналата седмица, защото е без маска. Той щял да продължава да ходи без предпазно средство, защото "нямало коронавирус" и той бил измислица, заяви той пред Нова тв.

Бившият зам.-кмет стигна дори и по-далеч. Той собственоръчно написа на лист декларация, че се отказва от хоспитализация, ако се разболее, защото нямало никакъв вирус.

Още по темата

В неделя, придружен от двама адвокати и двама свидетели, той направил една обиколка на метрото без маска. Полицаите вече не го спрели. Според него униформените нямали право да го глобяват, защото заповедта на министъра на здравеопазването била нищожна, защото не била обнародвана в "Държавен вестник", а трябвало, защото е нормативен акт.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди, че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не бил ходил на лекар от 2007 г. Той се лекувал с народна медицина. Според него маската не предпазва от вируса. По думите му полицията се дразнела на неговата смелост, а хората умирали не от коронавирус, а от други заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
15
 
6
 
! Отговори
я па тия преди 3 години
Ахехехехех,троловете се наакаха да плюят човека....ВСЕКИ има право на избор-нали сме димукраДция,нали това искате?ВСИЧКИ които съм срещнал спазват правилата.В метрото не съм видял човек без маска,по магазините също.При възможност се спазва разстоянието в градския.ПРИ ВЪЗМОЖНОСТ,щото вместо бацката да пусне още мотриси и автобуси,той ги разреди...И КОРОНА СИ ИМА?ЗАЩО?Такива като тоя са един на 100000,значи не е от тях.
285
7
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
А олово в главата няма ли да помогне
284
10
 
24
 
! Отговори
еййййй преди 3 години
Този мърсол защо още не е в пандиза ?
283
4
 
25
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Този отчаяно търси обществена изява. Явно зам. кметската позиция и липсата на по-нататъшна перспектива го притеснява. Съжалявам че му доставям удоволствие като си губя времето да пиша това, но все още нямам пълен контрол над човешката си същност....
282
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба ти, и това се е издигнало до заместник кмет на Пловдив. Е затова сме на последно място в Европа.
281
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АзНе точно, но близко до истината. Всичко отказвали да търсят медицинкса помощ, ще почнат да умират повече и по-бързо, когато стане студено.
280
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До EmigrantГлупендер ...
279
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До трябваТова нащо общество ли му викаш? Аз му виакм сбирщина от всякакви .
278
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 310Всичко ток, жица, елнергия, електричество и локуми, ама ...Току що четох излседване, че маските не предпазват, ама хич. Нужно е един без маска в целия мол, за 5 секудни, а тези с максите реалн о нямат защита.
277
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мноооо Яснооо уеее! Звяр!
276
1
 
6
 
! Отговори
до 310 преди 3 години
До Emigrant5. необходими са около милион два милиона копия за да се инфектира организма на здрав човек6. намалянето на вирусния товар действа като ваксина помага на организма да изгради необходими противодействащи механизми без да се инфектира7. при болни хора трябва да се носят по-филтриращи маски
275
2
 
5
 
! Отговори
до 310 преди 3 години
До Emigrantнай-опасната лъжа е тзи която минава покрай истината:1. маските които са от един слой плат не се препоръчват, трябва да са минимум 2 слоя плат и то надиплен2. тези или хирургическите маски не предпазват от вируса а предпазват от водните частици които го пренасят, една водна частичка може да съдържа 100 000 копия на вируса3.маските не предпазват 100% а около 90% от тези частици които остават по надипления плат вутре и отвън на маската4. намалява се вирусния товар за организма
274
8
 
19
 
! Отговори
трябва преди 3 години
трябва да има законова база за изолиране на такива като тозикакто има за лудите които са опасни за обществото ни
273
9
 
7
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Маските са изградени от плат.Този плат се набива от тъкачна машина,която за целта използва нишки или конци като основа на плата.Гъстотата му е толкова голяма,че ако сипеш вода,за секунди маската ще задържи водата като че ли е канче.Вирусът е като небостъргач сравнен с муха,по отношение на големината на водната молекула.Или сте както Исус казва в Библията.Поглъщат КАМИЛА,но прецеждат МУХАТА?!ТАКА,ЧЕ НОСЕТЕ МАСКИТЕ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПО УМНИ ОТ ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ!
272
0
 
15
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Всички болни от други болести и решили да умрат по едно и също време ...
271
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има вирус. Ежегодният грипен вирус. И "ковид" вирус има - в кухарниците промити от масмедиите.
270
2
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Првди малко гледах нещо ужасно..Уж македонец каза на чист български,че ще се изпикаевърху българското знаме.Наистина се изпика.
269
4
 
11
 
! Отговори
Аве преди 3 години
Предлагам и на докторите да не им пука за него, ако им се тръшне с короната !
268
9
 
8
 
! Отговори
Язе преди 3 години
Факт е, че няма научно доказателство за маските да спират вирусите. Има само математически модели, които ДОПУСКАТ, че маските пазят и на тази база доказват ефекта на маските. В началото ги отричаха, щото говореха специалисти, а сега са задължителни заради политиците. Пълна тъпотияя!
267
10
 
11
 
! Отговори
Поредният лайнар преди 3 години
Дето си мисли че е безсмъртенЕдна глоба от 5000?И после мутрите събирачи на кредити ше го оправят