Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!

Долев се отказа от болнично лечение с декларация, вирус нямало
24 ное 2020 08:55,
398
Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!
Снимка: Кадър BulgariaOnAir

Ще продължавам да ходя без маска. Не ми пука. Това обяви бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев, който беше задържан в столичното метро в края на миналата седмица, защото е без маска. Той щял да продължава да ходи без предпазно средство, защото "нямало коронавирус" и той бил измислица, заяви той пред Нова тв.

Бившият зам.-кмет стигна дори и по-далеч. Той собственоръчно написа на лист декларация, че се отказва от хоспитализация, ако се разболее, защото нямало никакъв вирус.

Още по темата

В неделя, придружен от двама адвокати и двама свидетели, той направил една обиколка на метрото без маска. Полицаите вече не го спрели. Според него униформените нямали право да го глобяват, защото заповедта на министъра на здравеопазването била нищожна, защото не била обнародвана в "Държавен вестник", а трябвало, защото е нормативен акт.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди, че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не бил ходил на лекар от 2007 г. Той се лекувал с народна медицина. Според него маската не предпазва от вируса. По думите му полицията се дразнела на неговата смелост, а хората умирали не от коронавирус, а от други заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя от коя партия е? Да знам да не гласувам за нея."Бившият зам.-кмет стигна дори и по-далеч. Той собственоръчно написа на лист декларация, че се отказва от хоспитализация, ако се разболее, защото нямало никакъв вирус."ВСИЧКИ, КОИТО МИСЛЯТ КАТО НЕГО, ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ! Да се облекчи работата в болниците.Че заради такива невярващи сега болниците са пълни. А невярващите не искат да идат доброволци, защото са МИШКИ МИРИЗЛИВИ!Хайде бе, кре-те-ноиди! Идете да се откажете! Защо?
225
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е човекът !
224
4
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
Такива трябва да бъдат бити, е...и и глобени, докато се научат да акъл.прочее, ето какви хора се избират във властта, а посе що страната била кучкарник!?
223
1
 
9
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
По якото, е че този е избран от партия и съответно не следва законите на собствените си шефове. Що не го уволнят, така и така не спазва никви правила. Утре ще даде разрешение за строеж на 30 етажен блок на тепетат отгоре и като му кажат, че не може тоя пак ще рече че не вярва в красотата на Пловдив и ще си прави каквото иска
222
3
 
11
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Тоя слабоумник ще го бият лошо някъде. Помнете ми думата :-)
221
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя си и изглежда леко смахнат.
220
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ето това е истински свободен човек
219
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВескоНаправо да махаме правилника за движение по пътищата! Какво е това - да зомбирате пешеходците да не минават на червено! Това е само и единствено за контрол! Долу правилника, искаме СВОБОДА!
218
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Развенча мита за страшния вирус!!!
217
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човека протестира против Рокфелер ,той си го каза според него ,кой стои зад идеята на вирусадецата днес като видят каква мощ могат да постигнат с направата на един вирус , без съмнение ще има още и още то и за това хората не се подчиняват ,понеже след едно идва друго и така докато те унищожат и убият всякакво чувство за съпротиватези горе които пуснаха вируса координирано,сега искат и да ни ваксиниратчовек принципно е по-добре да умре с достойство,отколкото да живее като биоматериал без душа
216
9
 
11
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Друг е проблема, че това е мисленето на хората на които младоста им е била преди 89-та. И тогава е било гордост, че са успели да заобиколят системата. Да ама вече бай Тошо го нема, и системата е друга, докато тези хора не дадат фира ни ще сме все на този хал
215
8
 
15
 
! Отговори
Нормален преди 3 години
А бе , човекът е комунист ! Това са хора със зомбирани мозъци ! Нека си мре както си иска.
214
21
 
14
 
! Отговори
Браво ! преди 3 години
намери се поне един човек да се изправи срещу юдо-масонкия терор и жалкия им цирк наречен пандемия
213
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е каратист
212
7
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Забравих да кажа, да си го прави това нещо в Пловдив и да седи на неки стълби после
211
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глоби , яки глоби .....пък с удоволствие бих му подул още носа
210
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе,искал не искал,не вярвал какво ни интересува,след като заповедта е за всички.Няма изключение.И този зомбиран от конспирации и мангъровците.И пак няма право да се държи арагантно,починаха и медици и учители и млади хора,а този е още на Марс.Да го глобяват всеки път,ако ще да води дела.
209
11
 
17
 
! Отговори
Веско преди 3 години
Ми, може и да е прав човека. Който го е страх да се пази. И мен ме е страх да ме не блъсне кола, ама не драпам да забранят движението.
208
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 238Също като в затворите - лежат само най-тегавите престъпняги. На останалите им се позволява да се разхождат свободно, да колят, грабят и насилват, докато станат толкова тегави, че да заслужат затвора. Порочна, *** и плачеща за реформи система.
207
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Този защо не е в психиатрията?"И там е препълнено и няма места за по-леките случаи.