Отхвърлянето - как го приема всяка зодия?

Лъвът смята, че се шегуват с него
25 ное 2020 23:55, Теодора Драгоева
12
Отхвърлянето - как го приема всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Има хора, които се справят с голяма грация, когато ги отхвърлят, запазвайки достойнството си. Има и друг тип личности, които се държат като истерични деца, когато обектът на романтичния им интерес ги отреже. Третата група хора реагира и приема отхвърлянето без да изпада в горните две крайности.

Прочетете как всеки от 12-те зодиакални знака реагира, приема и съответно преживява отблъскването, особено от човек, към когото има чувства:
 
Овен – Счита, че този който го е отхвърлил е в голяма заблуда
 
Човекът Овен е страстен, решителен и амбициозен по природа. Той е първият знак в зодиака и често е един от най-уверените в собствената си стойност знак. Именно затова той не може да приеме да бъде отхвърлен. Подобно нещо го кара не само да се ядосва, но и да се чувства подценен. Отказът е вид неуспех, а това за Овена е неприемливо. По-скоро ще обвини другия човек в грешна преценка, отколкото да приеме, че не е по вкуса му.
 
Телец – Ще изпадне в самосъжаление
 
Практичният и отговорен Телец държи много на стабилността в живота си. Отхвърлянето силно разклаща земята под нозете му. Той никога не е склонен да предположи, че нещо подобно може да му се случи. Телецът никога не е подготвен за отказа, особено в романтичен план. Той се справя с отхвърлянето, като се потапя в самосъжаление... или в ядене на любимия си сладолед. Хубавото е, че Телецът преодолява отказа сравнително бързо.
 
Близнаци – Ще разказват колоритни истории за това как са били отхвърлени
 
Близнаците могат да приемат сравнително по-леко отблъскването, без да си го слагат на сърцето много-много. Те са силно променливи индивиди, така че могат да преминат от чувство на гняв и отчаяние до липса на каквато и да е заинтересованост за секунди. Едно е сигурно – те ще разказват с голяма охота за всяко отхвърляне, което са преживели, като даже ще преувеличат историите. А всъщност няма да са ги преживели чак толкова тежко.
 
Рак – Ще се прави, че не му пука, но ще е покрусен
 
Ако човек от този чувствителен знак бъде отхвърлен, той ще се държи така, сякаш не му пука и нищо не е станало, но вътрешно ще бъде абсолютно покрусен. Раците трудно преодоляват факта, че човек, когото са харесвали ги е отблъснал. Те ще направят всичко възможно следващия път да се предпазят от подобно разочарование, изграждайки стена около сърцето си. Също така те дълго време ще оплакват нещастието си.
 
Лъв – Първоначално смята, че този който го отхвърля, се шегува
 
Лъвът смята, че е толкова уникален, че всички би трябвало да искат да бъдат с него. Именно затова той няма да повярва лесно, че някой може да поиска да го отблъсне. 
 
Още за това как всяка зодия приема отхвърлянето, вижте в материала на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с пълни простотии ни занимавате ***
3
8
 
0
 
! Отговори
XIII преди 3 години
Отмъщава на всички глупендъри виновни за безумните стрелки натам не и си взима неговото!
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии