Борисов: 511 млн. европари отиват към българския бизнес

Мобилизирали сме всичките си усилия, уверява премиерът
114
Борисов: 511 млн. европари отиват към българския бизнес
Снимка: Правителствена пресслужба

Пренасочваме 511 млн. евро европейски средства в подкрепа на българската икономика и бизнес.

Безвъзмездната финансова помощ ще отиде при микро, малките и средните предприятия у нас, написа премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Парите са от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд и се отпускат след като Европейската комисия одобри изменение на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност".

Ние сме една от първите държави членки на ЕС, които реагираха на икономическата заплаха и подкрепиха бизнеса и гражданите с редица мерки. Мобилизирали сме всичките си усилия и вярваме, че бързо и ефективно ще можем да подкрепим всички засегнати от пандемията, заявява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
12
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Какви пари, кви 5 лв.?! Имам малко магазинче, което открих наскоро, тъй като бях без работа и не можах да си намеря! До колкото разбирам финансирането е само за предприятията-Защо? Аз сега не мога да изкарам да си погася разходите. Кой ме брои мен за Бизнес, но осигуровките - 200 лв. си ги плащам най-редовно и кво на края пострадали са едни само, а ДРУГИ-НЕ. Хич да не дрънкат само глупост как подпомагат и говорят все едно ги дават от джоба си. Първо парите не стигат до Хората!
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
511 милиона некакви а казаха 40милиона за бизнеса аз ли не мога да смятам или 400 милиона отиват някъде може би по шкафчета не знам Далавери далавери до кога ще си мълчим сега слушам по тв-то 4 милиарда за автомагистрали а за здравеопазването???
15
1
 
13
 
! Отговори
Х преди 3 години
Оставка!
14
1
 
10
 
! Отговори
Вервайте му преди 3 години
Помощи към малкия бизнес, към микро, нано и *** предприятията. Ако още някой от дребния(и вреден) бизнес не е фалирал или затворил, пак да ги нахраним с голи обещания.
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е кандидат затворник номер 1.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само днес в Пловдив двама млади мъже се самоубиха. Виж докъде докара българите проклетото ви престъпно правителство. Отчаяние, глад, болести, безработица и мизерия. .... Проклина ви целия български народ и иска възмездие и съд за всички депутати и министри!
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както казахме, помощта е според платения данък. Дребните тарикати (70% от дребния бизнес) да не се надяват, ще получат толкова, колкото данъци са платили. Демек, ще получат 20% от очакваната помощ, както са и платили 20% от истинския си данък.
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ще си плати за геноцида, който извършва в момента. Ще плати не с евра, а с кожата си. Ще го дерем жив. Разстрелът е прекалено милостив край за такова ***, като Боко.
9
1
 
22
 
! Отговори
Братиньо преди 3 години
А към нощното шкафче - милиарди!
8
1
 
14
 
! Отговори
78160 преди 3 години
Именно - свръх усилия, за да се подберат подходящите фирми - проГЕРБ. Другите имат избор - или дороволнода си преотстъпят бизнеса, или ще ги закрият.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ресторанти хотели това ли е бълг бизнес Бизнес е това което се произвежда Какво произведоха тези от по-горе Щото са свикнали да живеят с много пари е сега ще се свият кое е прблема
6
10
 
14
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Добре, че каза този път откъде идват парите иначе *** щеше да каже, че са неговите данъци...
5
2
 
27
 
! Отговори
по български ! преди 3 години
''Лъжливото овчарче''.След толкова лъжи , и децата от детските ясли , не вярват в таласъми !
4
2
 
21
 
! Отговори
Сокче преди 3 години
Борисов ще се похвали ли за новото въведение - използване на секти и мутри за преследване и терор срещу неудобните на Бойко и Гешев!?
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То за бизнеса е ясно,нашите бизмесмени ,освен да печелят пачки от еврофондовете ,сега и от вируса за втори път заедно година
2
24
 
6
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Баце е Велик Държавник. Червените Бидони сега ще се пукнат от злоба и отрова.
1
2
 
30
 
! Отговори
Бати ви Б преди 3 години
И още толкова в чемедженцата ми!