Борисов: Ще отворим за празниците хората да отдъхнат!

Дори в кризата има повишаване на доходите, рече премиерът
Обновена: 28 ное 2020 18:57 | 28 ное 2020 18:56, Веселина Йорданова
314
Борисов: Ще отворим за празниците хората да отдъхнат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че твърденията на президента Румен Радев за "разоряващ" бюджет за следващата година са неверни.

Още по темата
Министър-председателят коментира темата в село Биркова в района на Велинград. Той цитира международната агенция "Standard & Poor's", която потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България със стабилна перспектива.

"Всеки път, когато президентът Радев се обади и така му потече злобата, през нощта излиза световна рейтингова агенция и казва какво мисли за България. България се развива правилно, харчи в зависимост от пандемията толкова, че и бизнесът, и хората, и пенсионерите да имат повишени дори доходи в кризата", заяви Борисов.

При инспекцията на пътища местни жители поставиха на премиера въпроса за укрепването на подпорна стена, за която чакат от 30 години.

Премиерът коментира и критики на опозицията, че "раздава пари от джипката".

"Хвърляме парите от джипката, а не виждат какво оставяме зад себе си - училища, детски градини, пътища".

Той не е съгласен и че ограничителните мерки са пожарни и закъснели.

"Първи затворихме, последни изчакахме, за да може през това време икономиката, доходите да растат. Сега затваряме за три седмици. Ще отворим за празниците хората отново психически да отдъхнат и то как затваряме, виждате, затворили сме да не може да отидете на ресторант или в кръчмата. Всичко друго работи".

Финансовият министър Кирил Ананиев подчерта, че България се ползва с доверие на световните финансови пазари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бoриcoв e гeниaлeн мaнипулaтoр. Вcичкo кaзaнo oт нeгo звучи кaтo библeйcкa иcтинa. Нo кaтo пoглeднeш грaфикитe нa Eврocтaт и ce изпaрявa кaзaнoтo oт Бoриcoв.
162
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксините идват до Коледа, а след това икономиката излита в Космоса! Основната цел на жълтоваветниците ще се промени - ще саботират и дискредитират масовата ваксинация, защото тя ще направи хората свободни и щастливи. А това работи за преизбирането на Борисов!
161
3
 
27
 
! Отговори
bbb преди 3 години
Какво благоволение от страна на Борисов към народа, той затваря, той ще отвори,че народът да си отдъхне,а после какво ще се случва, никой не знае. Недоумявам, как допуснахме от един некомпетентен човек да зависят 6 000 000 души!
160
6
 
14
 
! Отговори
БРАТИНЯТА преди 3 години
ЕВАЛА ТАКА СЕ ПРАВИ! ПАРИТЕ КОИТО СА СПЕСТИЛИ ХОРАТА ДА ГИ ИЗХАРЧАТ по БИЗНЕС заведения, магазини и др. ПОКРАЙ ПРАЗНИЦИТЕ повече хора могат да отдъхнат и да издъхнат. Малко да живнат преди умрат тез бедни хорица.
159
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви празници бе Началник?С какво и къде?Ти май загуби отдавна реална представа за нещата?Що не вземеш да се махнеш вече?
158
3
 
14
 
! Отговори
Утре ще каже преди 3 години
Друго ! До оня ден всички знаехме, че са решили да ни затварят Ноември , а той на всяко появяване ни лъжеше, че такова дживотно нема ! Психиката била много важна нямало да затвори -- сега психиката не е важна ! Системата щяла да се справи -- сега нямала да се справи !И след затварянето ще има диви събирания и после пак карантина още от сега се знае ! Здравеопазването нито сега, нито след една г. няма да се оправи !
157
1
 
4
 
! Отговори
Бац вазов преди 3 години
И аз на своя ред ще си замина..един ще плаче,друг ще ме проклинано мойте фростотии все ще се четатТе жив са отлик на дyха народен...
156
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми. Не живея на територията.
155
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Световната мафия хвали колонията. Гоуема реклама.
154
15
 
4
 
! Отговори
БАЙ МУ преди 3 години
КУМОНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕТЕ НА РАДЕВ ПИШАТ СЪС ПЪЛНА СИЛА.....ХВЪРЛЯТ ПОМИЯ ВЪРХУ БОЙКО ,КАКТО ГО ПРАВИ ТЕХНИЯ КУМИР ,ФИГУРАНТА НО ВСИЧКО Е НАПРАЗНО КОЕТО ПРАВЯТ......САМО ПОКАЗАТ СВОЕТО БЕЗСИЛИЕ И ЗЛОБА.....
153
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Франция е страшно.Цял Париж е на улицата,заради някакъв закон,който искат да прокарат,в който е против свободата на медиите.Нямат право да снимат полицаи и нещо от сорта.Як кютек.Нешето тука е вечерна разходка.Ако това се случи у нас,бац ще напълни бельото.Гаранция.
152
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 133Ваксините са много отдавна измислени. Не виждаш ли че чакаха да свалят неудобното лице и веднага всички ваксини на масата. Дистанцията може да ти помогне лично на тебе какво не разбираш, няма как да се заразиш ако всички спазват дистанция но тя не е маска или ваксина и не струва пари и затова се неглижира, но дистанцията може да спаси хората особено ако започнат да я спазват нищо не им коства нито лев дори. Какво пречи в магазини и аптеки да не се бутаме и културно да си чакаме реда.
151
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарим оооооо великии
150
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце само шофира джипката, а парите ги хвърля в чекмеджето с кюлчетата.Нали така бе братчет хо хо хо хо щот си едно голямо гомно!
149
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Франция полицаите пребиха човек защото е бил без маска.
148
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както е казал незнайният индианец от витвам-а:-Ако ще затваряш само, за да покажеш, че можеш да отвориш, тогава е по-добре да нямаш врата!
147
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДаПросто не мога да ги разбера това са хора затворници ми защо не идат в затвора щом искат да са затворени, наивници че така ще се спасят от каквото и да е било. Нищо нама да спре тая спирала ще продължи това е стратегия за ммного дълги дни стига сте се оплаквали наивници. Слагайте си маската и не ходете на работа но оставете хората да си живеят живота само един е той не са два живота нито три, кой ще ме обори но с аргументи а не със сладки приказки от речника на готварската книга.
146
3
 
5
 
! Отговори
съвет преди 3 години
Да ни раздаде по една джипка и ние ще правим каквото той прави.Ще обикаляме села и паланки.Успокоява,вместо да седиш в Бан ки или в кухнята.
145
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 30 години да сега България се краде хо хо хо хо и бутилка ром.Но калашников ще изравни дебело сери те с хората.Три метра под земята на дебело се рите и България ще е напред!
144
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да бъде локдауна пълен,трябва да се затворят не само училища,заведения и молове,но най-вече нашите медии.Ще настане пълно спокойствие