Зам.-вътрешeн министър увери: Категорично без КПП-та

Мерките са балансиран и трябва да дадат резултат, смята Стефан Балабанов
Обновена: 30 ное 2020 09:05 | 30 ное 2020 09:05, Красимир Ангелов
56
Зам.-вътрешeн министър увери: Категорично без КПП-та
Снимка: БГНЕС

Няма да бъдат необходими КПП-та като евентуална ограничителна мярка, ако тези в момента не подействат, увери зам.-вътрешният министър Стефан Балабанов пред bTV.

"Мерките в момента са достатъчно добри и балансирани от гледна точка на това да се запази живота и здравето на хората, а и да се даде въздух на икономиката да работи. Смятам, че балансът е добър и се надявам след две седмици мерките да дадат добър резултат", посочи той.

Още по темата
Балабанов посочи и с какво директно помага полицията в моментите на здравна криза. На първо място полицията строго следи карантинираните лица. Помага и с разнасянето на уведомленията на РЗИ, посочи зам.-вътрешният министър и посочи:

"Продължава като практика и бусове на полицията да обикалят като линейки. Нашите радиостанции са настроени на тези на Спешна помощ и непрекъснато си комуникират".

Денонощно се правят проверки и дали магазините и заведенията спазват ограничителните мерки.

По думите на Балабанов обаче българите не са дисциплинирани и полицията „не може да огрее навсякъде“. До момента има около 3000 съставени акта за нарушаване на карантината. Много хора са дадени и на съд в тази връзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като навали сняг ще има пълен локдаун на магистралите. Няма мърдане.
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Това е политиката... Трябва да си гъвкав и да лъжеш умело...
26
3
 
18
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Има ли още някой който да им вярва на тия палячовци !!!???
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи, Предателя Б.Борисов взима ЗАПЛАТА. Взима и ПОДКУПИ от мошеници, които му плащат са да стават данъчни, Митничари и полицаи. И тия данъчни също взимат ЗАПЛАТИ.А в същото време, Борисов ти казва че ти ще стоиш ГЛАДЕН и без работа.. И дори щял да праща данъчни и полицаи да те глобяват и ограбват.. както Стефан Стамболов пращаше Спас Турчев да краде...Тия- Стефан Стамболов, Спас Турчев и поп Кръстьо ги застр.еляха... Борисов- още не са.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако още веднъж вдигнат клиничната пътека със 100% не КПП на градовете, ами ще има бариери пред всеки жилищен блок и с въоръжени домоуправители с право на стрелба на месо пред тях. И пембяни коридори от всеки блок до най близката болница. Не, това е конспирация. Хич не сме добичетаа
23
18
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Е що да няма нужда от КПП'та? Да се разкарва простолюдието навсякъде. Тия хем пари харчат за "мерки" , хем са оставили хората на божията милост. Хем икономиката сгъната. Простолюдието не разбра, че не може "това" в "онова" и душата в рая. Представям си какво ще стане по празниците, когато отворят всичко и *** се втурне да дава последните си пари за парцалки и дрънкулки.....
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До избирателЯсно е ,че имаш бръмбари в кратуната...
21
12
 
12
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Клиповете и аудиофайловете с които разполагам доказват как се преследват и унищожават Български граждани от властите като при Хитлер!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Населението по Земята е много. Автоматизацията отне работата на много.А многото гладни ще направят бели, ще се пръкнат водачи дето ще потърсят сметка и отговори.За това е нужна редукция. А бе... не ходете в болница заради настинка, не се и ваксинирайте
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БГ в ЕС хахаТежка форма на ш'изофрения...
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитри са много. Нарочно изчакваха по време на катеренето нагоре да премине вируса по естествения си път и да се напълнят здраво болниците... Платото почна и нашите тогава въвеждат мерки, защото знаят, че така или иначе идва спад вече на тази вълна. И сега като така или иначе случаите тръгнат леко надолу, нашите ще се бият в гърдите: Ето, навременните ни и точни мерки свършиха работа, овладяхме кризата.
17
3
 
7
 
! Отговори
Холокост преди 3 години
Зам.-вътрешeн министър увери: Увери неувери КОНЦЛАГЕРА в Перник е факт-позорът на България през 21-ви век!
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остава и това! Айде другите мерки са поносими някак, но КПП-тата идват в повече. Или поне като ще се затваря, областта да се затваря, а не самите областни градове!
15
2
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Вижте, нека да се надяваме че вируса разбира български, защото всичките ни мерки са проформа, на хартия, колкото да се каже че нещо е предприето. Кажаха че ще има мерки във вторник, ама влизали в сила чак в петък към полунощ. Трябвало да няма магазини, ама всички без моловете си работят. Трябвало да не се пътува много, ама хотелите си работят. Можело и овек да работи дистанционно в хотел, а не да си седи вкъщи. Изобщо всичко е за парлама.
14
9
 
13
 
! Отговори
БГ в ЕС хаха преди 3 години
И без ККП-та България е концлагер в който се преследват и унищожават хора от властите!
13
6
 
12
 
! Отговори
онзи преди 3 години
Няколко платени герберуги правят цялата държава на лyди калинки. Ще ни разиграват докато не ги изхвърлим силово от власта. Изборите са измама.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А то остана и тази глупост да повторите. Ако вирусите имаха чувство за хумор, сигурно биха умрели от смях с всички тия безумия от рода на маски, затваряне в къщите, дезифенктанти, антибиотици и други безумия. Пък може и това да е тайната цел. Да уморят вирусите от смях
11
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Специално за София е наложително! Още от началото столицата води класацията по брой заразени. Да се пропускат единствено превозни средства с доставки след отрицателен PCR тест и дезинфекция. Сега ще почнат и да пристигат и гастербайтерите от чужбина за да прекарат празниците. За тях трябва да се въведе задължителна 14 дневна карантина в определени хотели и след това тест, както направиха в Австралия, Нова Зеландия и Сингапур. Иначе само ще броим увеличаващите се жертви.
10
4
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 години
След Иванов ден, най-късно към 15 Януари ще има КПП-та значи. 100%.
9
2
 
26
 
! Отговори
123 преди 3 години
Той и Боко повтаряше преди 2 седмици че повече няма да затяга мерките ама затвори ресторантите и училищата. Тези измамници си сменят мнението всеки час.