Борисов честити 14 г. на ГЕРБ: Властта не е самоцел!

"Каквото зависи от нас, ще направим, после гражданите ще решат"
Обновена: 3 дек 2020 18:12 | 3 дек 2020 18:11, Веселина Йорданова
125
Борисов честити 14 г. на ГЕРБ: Властта не е самоцел!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави членовете и симпатизантите на партията с 14-годишнината от основаването й.

Пандемията постави на изпитание не само държавата, но и цялата ни работа. Затова Ви благодаря, че въпреки трудностите не се отказвате и продължавате всеки ден да сте до хората и да работите неуморно. Така трябва и да продължим. Не искам да има човек, на когото да е отказано съдействие, защото всички имаме нужда от човечност в тези трудни времена. Това винаги ни е отличавало от опонентите ни, пише Борисов.

Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не иска да е на това ниво, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, но бяха правилни. Не можем да правим компромиси с принципите си. Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа, коментира той в профила си в социалната мрежа.

Борисов заявява, че печели този, който подготвя себе си, а не който разчита противникът да е слаб и призовава - да засилваме собствения си екип. Ситуацията в страната и света е достатъчно сложна и това само увеличава очакванията към нас. Затова трябва да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията, посочва още лидерът на ГЕРБ.

Със социално-икономическите ни мерки трябва да съхраним препитанието на хората, а с идването на ваксината да започнем контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот. С цялата си отговорност гарантирам, че каквото зависи от правителството - ще го направим! После нека гражданите да решат. За нас властта не е и никога няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, държавата ще бъде в добро състояние. Без фалирали банки, без рекорден бюджетен дефицит, без спрени евросредства, без блокирани енергийни проекти и международна изолация. А с членство в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със стабилни финанси, с нисък дефицит и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни международни рейтингови агенции, коментира още той.

Борисов уверява, че ще продължи да влага всичките си усилия и в партията.

"Заедно ще продължим да работим за всеки един човек и населено място. Защото сме отговорни. Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на международните ни партньори. Защото списъкът с успехите ни само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти, взети заедно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!", поздравява лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГерб вече се изчисти от честни хора.. на изборите 12%
24
2
 
4
 
! Отговори
ДЖУМАЛИЯ. преди 3 години
БОИКО . Д.П.С. СА УРЕДЕЛИ ТАДАРЪКОВ В ОБЩИНА. БЛ- ГРАД.И СИ ПЛАНУВАТ ДЪЛГОСРОЧНИ ПРОЕКТИ.С УГОВОРКАТА.ПЕЕВСКИ ДА СПАСИЯВА КМЕТА ОТ СВАЛИЯНЕ ОТ КМЕТСКИЯТ СТОЛ.А ТИ АКО МАЛОУВАЖЕШ ТОВА НЕЩО СЧИТАИ ЧЕ ТОЗИ ГРАД ВЕЧЕ СИ ГО ЗАГУБИЛ.НИЩО ЧЕ ТЕ СА ЗА ТЕБ НЕ ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ....
23
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ГЕРБ като се изчисти ще почне да работи с още по-добра скорост!
22
7
 
10
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Затворите няма да могат да поемат ръководната пасмина от герб , но нали нямаме съд и правосидие ,роби ще сме си до края на света !
21
8
 
13
 
! Отговори
Аз не съм тиква преди 3 години
Празни приказки псевдомутро.
20
9
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Само напред!
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Анонимен 2Точно така - властта не е самоцел , тя е средство! Единствената самоцел са ПАРИТЕ !!!И за да докопат тез пари използват всякакви средства, не само властта !
18
7
 
11
 
! Отговори
с усмивка преди 3 години
14 години стига! Зависи от нас. А ако стане президент - (пази боже!) - първата дама ще е Първа Кукла
17
7
 
12
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
Мутрокалинкието бе прекалено за изтерзаната ни държавица. По-добре да не бе създавана тази групировка (т.нар. ОПГ)
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То се видя в пълните чекмеджета със злато и пари за хората - останаха стълбите пред болниците ......
15
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се че не е самоцел,чрез власта се хранят олигарси и мафиоти,чрез власта се продава България и се наливат пари в ненужни руски газопроводи и централи,чрез власта се държи българския народ гладен и болен,чрез власта се пълнят шкафчета с евро и долари,чрез власта се дават пари на Гергов,Домуса, Грома холдинг,Доган,ГБС и други.Власта не е самоцел,а средство в ръцете на Бойко и гербавите да съсипят държавата!
13
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОРИСОВ ДА БЛАГОДАРИ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЙТО БЪЛГАРИЯ Е В ЕС И БОЙКО ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК.
12
9
 
15
 
! Отговори
Тиква,не парадирай.. преди 3 години
а тичай да целуваш "гювечът" на гермаците, чиито политически проект ( създаването на ГЕРБ) е изцяло тяхен !Без тях щеше да обикаляш като глуа *** .....
11
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
14 години в панделата! Цялата Шайка....
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То герб се изнесе при Цветанов и Слави
9
7
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Нека направим така че 15та годишнина да няма!
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Тиквата, ако стане президент, коя ще е първата дама на Република България?
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИМА САМО ДВЕ СПОСОБНОСТИ - ДА ЛЪЖЕ И ДА РАЗДАВА ЧУЖДИ ПАРИ.
6
5
 
10
 
! Отговори
Амииин преди 3 години
До Анонимен 4Чул те Господ.