Борисов честити 14 г. на ГЕРБ: Властта не е самоцел!

"Каквото зависи от нас, ще направим, после гражданите ще решат"
Обновена: 3 дек 2020 18:12 | 3 дек 2020 18:11, Веселина Йорданова
125
Борисов честити 14 г. на ГЕРБ: Властта не е самоцел!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави членовете и симпатизантите на партията с 14-годишнината от основаването й.

Пандемията постави на изпитание не само държавата, но и цялата ни работа. Затова Ви благодаря, че въпреки трудностите не се отказвате и продължавате всеки ден да сте до хората и да работите неуморно. Така трябва и да продължим. Не искам да има човек, на когото да е отказано съдействие, защото всички имаме нужда от човечност в тези трудни времена. Това винаги ни е отличавало от опонентите ни, пише Борисов.

Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не иска да е на това ниво, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, но бяха правилни. Не можем да правим компромиси с принципите си. Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа, коментира той в профила си в социалната мрежа.

Борисов заявява, че печели този, който подготвя себе си, а не който разчита противникът да е слаб и призовава - да засилваме собствения си екип. Ситуацията в страната и света е достатъчно сложна и това само увеличава очакванията към нас. Затова трябва да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията, посочва още лидерът на ГЕРБ.

Със социално-икономическите ни мерки трябва да съхраним препитанието на хората, а с идването на ваксината да започнем контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот. С цялата си отговорност гарантирам, че каквото зависи от правителството - ще го направим! После нека гражданите да решат. За нас властта не е и никога няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, държавата ще бъде в добро състояние. Без фалирали банки, без рекорден бюджетен дефицит, без спрени евросредства, без блокирани енергийни проекти и международна изолация. А с членство в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със стабилни финанси, с нисък дефицит и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни международни рейтингови агенции, коментира още той.

Борисов уверява, че ще продължи да влага всичките си усилия и в партията.

"Заедно ще продължим да работим за всеки един човек и населено място. Защото сме отговорни. Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на международните ни партньори. Защото списъкът с успехите ни само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти, взети заедно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!", поздравява лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
14 години позор които ние самите си сътворихме
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
14 gdini GERB 14 godini genocid na bylgarite golqma radost nema kvo
103
0
 
4
 
! Отговори
оставка преди 3 години
Заслужен отдих във затвора! при бай Тошо - неговият учител....
102
0
 
3
 
! Отговори
СИК-аджия преди 3 години
До Густо !!!Тартор на организираната престъпност от БКП. Народе!!! Не забравяйте Султана ни!
101
2
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До ББКато нямаш хляб, какво си седнал да дращиш тук? Спри си нета, продай си компа и ще имаш. Аман от гладни маргинали-другари из сайтовете. Ама като се пусне статия за недвижими имоти по 500 коментара на разни баровци с по 5 апартамента, вили, селски къщи с огромни дворове....един не пише, че няма хляб да яде и че е гладен или че бачка за 500лв, другото редовно писание на другарите гладници
100
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Честито!!!ама и а честна равносметка...бяхме пред Румъния...сега не можем отлепим дъното по-всички показатели в ЕС,хората нямат за хляб...вие си купувате власт-самолети от САЩ,държавници им трябва на Родината ни не тарикати...Смели Сърца...Герой...вие сте 60 % актив на ДПС...менкате си за да държите хазната и властта...ама ни има 1400 години...и сме бесили и по-самозабравили се от вас...и децата им...и внуците им...нашите са роби...Свобода или Смърт!!!
99
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Плювньо повече ли ви допада?
98
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
*** къде е?Мъкаааааааааааааа-а-а-а......
97
1
 
3
 
! Отговори
V преди 3 години
Предлагам да пратим герб да стават ай ти специалисти за да може България да попадне в по кадърни ръце ;) И без тва герб са ДПС .Искаме български партии да управляват България а герб да станат ай ти специалисти .Да видят хубу ли е :)
96
1
 
1
 
! Отговори
Густо !!! преди 3 години
Ми става от такива като вас,позеленели от злоба,които пишат елементарни коментари ! Ха,ха,ха !!!
95
1
 
1
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
Как е в психото, не са ти помогнали много,вижда се !!!
94
1
 
2
 
! Отговори
До лина преди 3 години
Много си елементарна,не се мъчи да пишеш !!!
93
1
 
3
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Конграчюлейшънс Боко, аферим малкия серсемин!
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им е честит празника!Най добрите през прехода!
91
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анониментолкова "високотехнологична" столица я направи чорбаджията ти,че и Фолксваген,и Майкрософт и още петдесетина компании ИЗБЯГАХА С ПИСЪК от България!..едно не мога да си обясня:-Наистина ли смятате хората за такивамалоумници,или просто наглостта ви е безкрайна,а бръщолевенето на безсмислени словосъчетания-НАЧИН НА ЖИВОТ?..па и друго:-Кога успя Мутрьо да слезне от ДЪРЖАВНИЯ брониран автомобил,кога "успя" да направи нещо си "високотехнологично"?..АСФАЛТА НЕ е чак толкова ва
90
1
 
4
 
! Отговори
муспи преди 3 години
А народа го обича - нарече Парка на Свободата Борисова Градина. Той не е само един обичан Премиер, а и отличен писател. Обича писмена работа, на бюро. Сега пише шоуто Нова Конституция, но му правят сечено разни голтаци, и няма да бъде издадена. А можеше да донесе Нобелова награда по литератера, национална ценност като Панагюрското златно съкровище или Златната мина, или - кой да е Еврофонд.
89
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още когато Генерал Бойко Борисов бе кмет бяха поставени основите на Високотехнологичната европейска столица, в каквато се превърна днес София, както и много други градове в България.
88
4
 
9
 
! Отговори
Lina преди 3 години
*** и откровен страхливец- боцъ. 150 дена му се казва простичко- да го разбере Оставка, той се прави на неразбрал. Тъжно. Каквото кажат собствениците ну- дебелия и плъха със сараите. Сигурно е страшно да имаш толкова зависимости. Толкова страшно, че да се налага да спи с пистолет, въпреки цялата охрана. От миналото му ще е.
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕДИНСТВЕНО БОЙКО ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ..
86
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименцитирай поне три неща,които Тиквата да е направил "На ползу народу",ако обичаш!