Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция

Процедурата не може да бъде извършена преди той да се изчисти от COVID-19
Обновена: 3 дек 2020 15:05 | 3 дек 2020 14:42, Нели Христова
261
Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция
Снимка: Facebook

Преди няколко седмици стана ясно, че Ветко Арабаджиев (с рождено име Вълчо) се е заразил с COVID-19 в затвора и състоянието му е тежко. Днес съпругата му Маринела Арабаджиева публикува емоционален пост във Facebook, в който разкри, че съпругът й се бори за живота си и се нуждае от операция, която обаче не може да бъде извършена, преди да се изчисти от коронавируса.

Още по темата

Ето какво написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа преди часове:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".
 

 

Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и...

Публикувахте от Marinela Arabadjieva в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
37
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ветко беше един *** продавач на цигари. Имаше и 1 каравана до хотел "Лайпциг", където продаваше кафе, а нощем на една маса ни продаваше цигари до Римския. После се хвана с тази Маринела, баща и бившо величие от БКП и направи големите кинти. А жена му имаше агенция за компаньонки, елитни компаньонки за богати баровци. Мара отварячката е била компаньонка в началото в нейната фирма.
185
0
 
20
 
! Отговори
Фани Мъ преди 3 години
Маринела, с кого сключихте сделка? Признайте си за да ви олекне,и слезте на земаята при простосмъртните.Там от където тръгнахте,там където се завърнахте и там където ви е и мястото.
184
18
 
1
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Дано да оздравее скоро
183
2
 
5
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Зелева салата, супа топчета и бекон. Стриди и хайвер не обичам ;)
182
3
 
28
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Лично съм виждал "милия" Вълчо и благоверната му в Сен Тропе. Интересно ми беше да видя Бентли с БГ регистрация, но изобщо не знаех кой е. По-късно случайно видях снимка в жълта медия и го разпознах... та добре си живееха:)
181
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещу кого се бори за живота си???
180
1
 
21
 
! Отговори
иван преди 3 години
Кой знае през колко трупове е минал, за да забогатее, колко хора е затрил и ограбил. Няма милост за такива, добре си е живял на чужд гръб, хич даже да не се харчат пари, да му се прави операция или да го лекуват -да умира там.
179
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Па да си е носил маската в панделата! И да си е мил ръцете!
178
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз па, шот сам душА добрА, ша помогнаа уе!
177
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Защо е тази жестокост?"Защо жестокостта ти се струваше малко, когато крадеше на воля, докато сънародниците ти умираха от глад? Бълграия се стопи с една трета заради крадци като вас. Тази жестокост малко ти се струва, а? А когато нещата се обърнаха срещу теб ти се струват хората много жестоки. Няма милост, няма и да има. Каквото повикало, такова се обадило.
176
1
 
12
 
! Отговори
Covid-19 преди 3 години
И до нея ще стигна.
175
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е.
174
15
 
4
 
! Отговори
Жоро Барса преди 3 години
Дано оздравее по бързо
173
1
 
45
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Най-доброто наказание за подобни олигарси е да бъдат "изтръскани" до последната стотинка.Тогава бързо ще разберат колко приятели имат. Никога не са работили. Винаги с облаги по партийна линия. Смъртната присъда ще си я приложат сами, когато установят, че нямат пари дори за един хляб.
172
2
 
41
 
! Отговори
Гадняр преди 3 години
Тази прилича на селска чалга-певачка от средата на 90-те. Заедно с Евгения Банева и комсомолеца-шлосер и милионер Николай Банев дружно под земята!!
171
1
 
14
 
! Отговори
иван преди 3 години
До АнонименЧе ти сигурен ли си че ако оживее ще лежи в затвора ,аз се съмнявам .6
170
1
 
43
 
! Отговори
иван преди 3 години
Вълчо Арабаджиев е вербуван от Държавна сигорност в средата на 1989 г.Той е сътрудничил на комунистическите тайни служби като агент Стефан.Той притежава дузина хотели по Българското черноморие факт че той е продукт на репресивния апарат на комунистическата партия.При разсекретяването на агентите кредитни милионери от ХЕБРОС БАНК излезе съпричастността към комунистическите служби излезе на бял свят.Той е от тези на който бяха раздадени куфарчетата с пари от комунистите.Господ си знае работата
169
2
 
8
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Забравих,ДА МРЕ!!!!
168
1
 
33
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Обаче снимката кърти трябва да се признае!!! Ренесанс ли е да го опишеш! Пари ли проси госпожата? Аха с пари не се купувало всичко, купи му живот сега бе!!!!
167
2
 
25
 
! Отговори
mik преди 3 години
За този крадец хич не ме е еня...да МРЕ